انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: همایش سراسری گنو/لینوکس در دانشگاه شهید بهشتی (به بهانه ی انتشار Ubuntu 13.10)  (دفعات بازدید: 2367 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین horotat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
من علیرضا محمودی هستم که معمولن هوروتات (horotat) نامیده میشم.
دانشجوی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی هستم و شدیدن عضو انجمن علمیمون.
همیشه دنبال ایده های تازه ای برای کارهای علمی میگردم و البته علاقه ی خاصی هم به دنیای open source دارم.
با توجه به چیزی که چند وقت پیش توی دانشگاه تهران دیدم(جشن انتشار ubuntu 13.04) تصمیم گرفتم که در مورد انتشار بعدی اوبونتو توی دانشگاه شهید بهشتی اقدامی بکنم.
خب دانشگاه شهید بهشتی از بعضی نظر ها جلوه ی خاصی داره. یکی از اونها سالن همایشها و تالار بین المللی ابوریحان هست که با توجه به ویژگی هاش میتونم تا حدود 2000 نفر ظرفیت بگیرم.
توی فکرم یه ایده هایی در مورد یه همایش بزرگ دارم که یکم قضیه ی open source و حتی اوبونتو از این انزوا در بیاد، شاید اگه بهتر بخوام بگم، در واقع بیشتر توی چشم باشه. یا هر چی :D
میخوام به صورت آزادانه و بدون این که به محدودیتی فکر کنید، ایده بدید برای این مراسم.
در ضمن به یاد داشته باشید که بسته به برنامه ی تهیه شده و فعالیت های تدارک دیده شده من میتونم حدود سه سالن رو بگیرم. میتونه یکی 2000 نفریه و دو تا هم دویست سیصد نفری باشه. این امکاناتیه که هست، حالا نظر بدید )
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1392، 11:54 ق‌ظ توسط horotat »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
کار بسیار خوبیه جناب محمودی
آبان ماه ۸۷ در قالب انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه زنجان چنین اقدامی رو تجربه کردم.
به نظرم تا جایی که امکان داره از مدیرگروه و ريیس دانشکده حمایت مالی بگیرید.
اون وقت ها ما حدود ۲۰۰ دیسک پارسیکس 1.5 رو تکثیر و بین دانشجوها توزیع کردیم. به علاوه اینکه از اساتید خود دانشگاه که در زمینه استفاده و ترویج نرم افزارهای آزاد فعال بودند (از جمله دکتر حسین محمدی که بعنوان سخنران مطالب جالبی رو در مورد معماری لینوکس بیان کردند) استفاده کردیم. و خیلی هم تاثیرگذار بود. چون دانشجوها قبولشون داشتند. اصولا اون موقع به دستور ایشون همه سیستم های سایت های دانشکده dual boot ویندوز و اوپن زوزه شده بودن؛ که مجددا به دستور موکد ایشون اوپن زوزه باید default می‌بود!
چندین نمونه کلیپ تبلیغاتی رو هم ترجمه و زیر نویس کردیم. به نظرم شما می تونید از ویدیوها و اینوگرافیک‌های linux foundation یا موارد مشابه برای اوبونتو استفاده کنید.
جنبه fun هم میتونید بدید به مراسم. مثل مناظره بین یه آدم که طرفدار نرم افزار انحصاریه و یکی که طرفداره نرم افزار آزاده. البته با دیالوگ‌های موثر و حتی خنده دار. (کاری که ما فرصتش رو پیدا نکردیم)
چیزی هم که اکثرا نادیده گرفته میشه تبلیغات مناسب هست. براش هزینه کنید و ذوق بخرج بدید. همینا به نظرم کافیه. امیدوارم موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین horotat

• Newbie
  • *
با سپاس
البته تمام این ها درست هست، اما خب الان کلن موقعیت ها تفاوت کرده، دانشگاه ها دیگه حمایت مالی نمیکنند. الان باید این حمایت مالی رو شرکت هایی به عنوان اسپانسر بر عهده بگیرند. در مورد اساتید دانشگاه هم قطعن خوب فکر میکنم. بله ما هم استادهایی در این زمینه داریم، در رشته ی خودم که دکتر کتانفروش خیلی وارد هستش و در دانشکده مهندسی هم میگردم. و اما تمرکز من بیشتر روی خود بچه های اوبونتو.آی‌آر هست که اونروز توی دانشگاه تهران دیدمشون. :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
چرا جشن انتشار؟ نظر من ایجاد همایش هایی پیرامون گنو/لینوکسه نه مختص به یک توزیع . در ضمن تو همایش های جشن انتشار هم که فقط درمورد اوبونتو صحبت نمیشه نظر من اینه که حداقل اسمش رو عوض کنیم به همایش گنو/لینوکس (طبق قوانین همین انجمن انتخاب موضوع مرتبت با پست  :D)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
با سپاس
البته تمام این ها درست هست، اما خب الان کلن موقعیت ها تفاوت کرده، دانشگاه ها دیگه حمایت مالی نمیکنند.
اگر به افرادی مراجعه کنید که علم کافی رو داشته باشن و البته بدونید که چی بگید تا جذب موضوع بشن محال ممکنه که کمک نکنن. همیشه اولش مخالفت میشه...
چرا جشن انتشار؟ نظر من ایجاد همایش هایی پیرامون گنو/لینوکسه نه مختص به یک توزیع.
بشدت موافقم. برگزاری همایش برای نرم افزارهای آزاد با محوریت گنو/لینوکس به نظرم معقول‌تره.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین horotat

• Newbie
  • *
آره اتفاقن نظر خودم هم بیشتر روی همایشی یک روزه همراه کارگاه های مختلف برای سطوح مختلف بود.
در ضمن در مورد حمایت مالی و این‌ها والا من دو سال و خورده ای هست که به شدت توی فعالیت های فرهنگی و هنری هستم، اونطوری که فکر میکنید حمایت مالی وجود نداره. حتمن به یک شرکت برای تقبل هزینه ها نیاز پیدا میشه :)

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
سلام دوستان
ایده های جالبی دادید
ولی به نظر من اول باید یه اسپانسر خوب پیدا کرد
اگه می خواین کار موفقی داشته باشیم از الان باید شروع کرد فردا دیره
من یکی از دیت اندرکاران اجرای کنسرت رضا صادقی تو شهرمون بودم. تجربه بزرگی پیدا کردم. اگه قابل باشه تقدیم می کنم
اول اسپانسر پیدا کنید
بعدشم همایش گنو لینوکس باشه نه جشن انتشار
اگه تصمیم همه جدی بود منم هستم (ان شا الله)
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین ehp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام دوستان
من مدت زیادی نیست که به طور جدی حرکت کردم به سمت لینوکس و در لاگها و همایش ها تا جایی که تونستم شرکت کردم
یه سری چیزا هست که شاید برای کسایی که وارد گود شدن شاید ملموس نباشه و یا اگرم هست مهم نباشه ولی برای افراد تازه وارد خیلی مهمه
به چند موردش اشاره میکنم :
- اول از همه اینکه همیشه(اکثر مواقع و اکثر افراد) سعی داریم بگیم لینوکس خوب و ویندوز بد و این بدترین کار ممکنه
- همیشه یه دنیای ایده آل رو نشونمون میدن و وقتی واردش میشیم میبینیم فقط برای افراد متوسط به بالا بهشته و افراد تازه کار و یا کاربران عادی دچار مصائبی میشن که باعث عقب نشینی به سمت ویندوز میشه
- آموزشهای بشدت پراکننده و تکراری فضای مجازی رو پر کرده
- وقتی قراره که کابر عادی و تازه کار رو جذب کنیم خب نیاز اولیه آموزش هست و از اونجایی که بیشتر تلاشها ، برای جا انداختن لینوکس به عنوان سیستم عامل دسکتاپ هست ، نمیشه انتظار داشت همه مردم زبانشون خوب باشه و آموزش زبان اصلی ببینن و بخونن یا وقت بذارن تو این فروم و اون سایت بگردن که مثلا چطور یه فونت نصب کنن!!!!!!
اساتید عزیز و دوستانی که در جایگاه علمی خوبی هستن دست به  کار بشن و کتاب و آموزش مالتی مدیا ارائه بدن
عموم مردم دنبال کتابهای رنگی همراه با تصاویر و توضیحات روان هستند . آیا چنین کتابی چاپ شده و یا حتی به صورت الکترونیک انتشار پیدا کرده ؟؟(غیر از یه کتاب کوچیک مجموعه کلید)
-لینوکس ، پایتون ، متن باز و ... مثل یه موج به یکباره و با شدت زیاد به سمت جامعه کامپیوتری حرکت کرد و همه رو با خودش برد و الان از جوش و خروش افتاده (گواه این حرف کیفیت سوالات ارائه شده ، میزان مقالات ارائه شده ، سایت های منحل شده در چند مدت اخیر هست)

* لینوکس عالی .ولی تا زمانی که آموزش ارزان ، روان و گویا ، تصویری عامه پسند و کامل وجود نداشته باشه هیچگاه به موفقیت در سطح دسکتاپ نخواهیم رسید و این همایش ها فقط در حد یک گردهمایی خودمونی باقی خواهد ماند .
شاد باشید (-:
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1392، 12:10 ق‌ظ توسط ehp »