انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل وجود انجمن فارسی اوبونتو با وجود انجمن رسمی اوبونتو چیه؟  (دفعات بازدید: 3650 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
چه دلیلی وجود داره با اینکه انجمن رسمی اوبونتو هست انجمن فارسی اوبونتو رو هم داشته باشیم. هر سوالی داشته باشیم همونجا می‌پرسیم تازه تعداد کاربراش هم به شدت بیشتره.
یه دلیلی که می‌تونه وجود این انجمن رو توجیه کنه اینه که احتمالا کسانی هستند که به اوبونتو علاقه‌مندند ولی زبان انگلیسی رو در اون حدی بلد نیستند که بتونند مشکلاتشون رو با کمک انجمن انگلیسی مرتفع کنند. دلایل کوچک و بزرگ دیگه‌ای هم می‌تونه داشته باشه مثل معرفی نرم‌افزارهایی مثل ساغر که کاربرد وطنی دارن یا هماهنگی جشن انتشار و... . ولی به نظر من مهمترینش همونیه که عرض کردم. با این تفاسیر تعجبم از کسایی هست که به محض اینکه کسی سوالی می‌پرسه لینک به صفحات انگلیسی میدن یا میگن مثلا به جای یادگیری خط فرمان برو دو سال انگلیسی کار کن یا میگن تو که انگلیسی بلد نیستی چرا می‌خوای فلان چیز رو یاد بگیری.
من منکر این نمیشم که کسی که انگلیسیش خوب نیست تو زمینه کامپیوتر خیلی از بقیه عفب می‌مونه و بالاخره باید اون رو یاد بگیره ولی اینگونه رفتارهای بعضی کاربران هم قابل قبول نیست.
شماهایی که انگلیسیتون خوبه احتمالا خیلی‌هاتون آموزشگاه زبان رفتین و اینو در نظر بگیرین که خیلی‌ها این امکان رو نداشتن. یکی مثل من تو مدرسه از زبان تنها چیزهایی که بهمون یاد دادند اینا بود فعل+ing فعل+ed برای سوالی کردن اینگونه عمل کنید وبرای منفی کردن آنگونه.
لطفا کمی ملاحظه دیگرانی را هم که زبان انگلیسی را بخوبی نمی‌دانند را هم بکنید.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
اگه تحت هر شرایطی بجای جواب یک لینک انگلیسی داده شد، خیلی راحت فردی که سوالش رو پرسیده میتونه بگه من انگلیسیم زیاد خوب نیست فارسی بگین. نمونش واس خودم پیش اومد، برای جواب یک سوال یه لینک دادم به یک سایت انگلیسی، فردی که سوال رو پرسیده بود گفتش که انگلیسیش زیاد خوب نیست و از متن چیزی متوجه نشده، منم خلاصه اون متن رو به فارسی نوشتم. مشکل خاصی هم نیست...

نقل‌قول
به جای یادگیری خط فرمان برو دو سال انگلیسی کار کن یا میگن تو که انگلیسی بلد نیستی چرا می‌خوای فلان چیز رو یاد بگیری
مثلا کی؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
کافی پاتون رو از ایران بیرون بزارید تا ارزش زبان مادری را درک کنید!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
منظورتون رو متوجه نمیشم. چرا؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
چه دلیلی وجود داره با اینکه انجمن رسمی اوبونتو هست انجمن فارسی اوبونتو رو هم داشته باشیم. هر سوالی داشته باشیم همونجا می‌پرسیم تازه تعداد کاربراش هم به شدت بیشتره.
دلیلش تشکیل یک جامعه فارسی‌زبان کاربران اوبونتو هستش که می‌تونه برای شناخت نیازهای جامعه فارسی‌زبان مفید باشه و ...

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دلیلش تشکیل یک جامعه فارسی‌زبان کاربران اوبونتو هستش که می‌تونه برای شناخت نیازهای جامعه فارسی‌زبان مفید باشه و ...
نصف کاربران اینجا حتی از اوبونتو استفاده نمیکنن! اینجا شده منبع انجمن های تمام نرم افزار های آزاده ایران ... بهتر نیست که جامعه ی کاربری گنو/لینوکس بشه نه فقط اوبونتو؟

آفلاین metmet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
من ساکن مالزیم انقدر ایرانی اینجا ریخته آدم اصلا احساس دلتنگی واسه زبان مادری رو نمیکنه  :o
هر جا میریم فارسی دارن حرف میزنن !!! >:(

اما سوای شوخی معتقدم در خیلی موارد شده بارها سوالی پرسیده شده و دوستان با یه حس حق به جانب یامثلا طلب کار که چرا وقت مارو میگیری تنها جوابشون این بوده که چرا قبل از ایجاد سوال تو گوگل سرچ نمیکنی؟!!!!
والله راستش من تو یکی از همین گوگل سرچ ها به این انجمن برخوردم ولی خداییش خیلی وقت ها دادن جواب به بعضی سوال هااز ارجاع دادن سوال کننده به گوگل سریعتر کار رو راه میندازه.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
نصف کاربران اینجا حتی از اوبونتو استفاده نمیکنن! اینجا شده منبع انجمن های تمام نرم افزار های آزاده ایران ... بهتر نیست که جامعه ی کاربری گنو/لینوکس بشه نه فقط اوبونتو؟
اون یه بحث دیگس که بهتره توی یه تاپیک دیگه بررسی بشه(قبلا کیان درستش کرده). منم اصلا دوست ندارم سوالام در مورد توزیع های دیگه مخصوصا غیر دبیان ها رو اینجا بپرسم.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

سالار جان قسمت نرم افزار های " آزاده ایران " رو به " آزاد ایران " تغییر بده یه لحظه خندم گرفت تو ذهنم نرم افزارهای اسیر شده و تازه آزاد شده اومد! :)) :دی
جسارته ها شرمنده!
« آخرین ویرایش: 16 خرداد 1392، 01:30 ق‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
من ساکن مالزیم انقدر ایرانی اینجا ریخته آدم اصلا احساس دلتنگی واسه زبان مادری رو نمیکنه  :o
هر جا میریم فارسی دارن حرف میزنن !!! >:(

اما سوای شوخی معتقدم در خیلی موارد شده بارها سوالی پرسیده شده و دوستان با یه حس حق به جانب یامثلا طلب کار که چرا وقت مارو میگیری تنها جوابشون این بوده که چرا قبل از ایجاد سوال تو گوگل سرچ نمیکنی؟!!!!
والله راستش من تو یکی از همین گوگل سرچ ها به این انجمن برخوردم ولی خداییش خیلی وقت ها دادن جواب به بعضی سوال هااز ارجاع دادن سوال کننده به گوگل سریعتر کار رو راه میندازه.

اون جاهایی که شما میرین ایرانی زیاده خب!  ;)
Godisnowhere

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
منظورتون رو متوجه نمیشم. چرا؟
آلمانی کل سیستمش آلمانی است، کره ای کره ای، اسپانیایی اسپانیایی، انگلیسی انگلیسیِ، ایرانی انگلیسی

فکر نمی کنید یه جای کار مشکل دارد! >:(

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
این که سیستم ما فارسی باشه بسیار خوبه.
به نظرم بهتره به جای اینکه همیشه کاربر رو ارجاع بدیم به وبگاهی مثل http://usethefuckinggoogle.com ، خودمون اول ازش استفاده کنیم ، مشکلات حل شده خارجی ها رو ببینیم و ترجمه کنیم. اون وقت اون ها رو توی قسمت «راهنماها ، نکات و ترفندها» و یا «ویکی» قرار بدیم. وقتی هم کاربر تازه کار سوال کرد خیلی مودبانه بگیم «ویکی رو جست و جو کنید به جواب میرسید».
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
این که سیستم ما فارسی باشه بسیار خوبه.
به نظرم بهتره به جای اینکه همیشه کاربر رو ارجاع بدیم به وبگاهی مثل http://usethefuckinggoogle.com ، خودمون اول ازش استفاده کنیم ، مشکلات حل شده خارجی ها رو ببینیم و ترجمه کنیم. اون وقت اون ها رو توی قسمت «راهنماها ، نکات و ترفندها» و یا «ویکی» قرار بدیم. وقتی هم کاربر تازه کار سوال کرد خیلی مودبانه بگیم «ویکی رو جست و جو کنید به جواب میرسید».
http://lmgtfy.com/
این یکی خیلی بهتره ... طریقه ی جست و جوی سوال رو می نویسی خودت بعد یع لینک میده که سایت مورد نظر هم ارجاع میشه اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
مشکل این نیست که یکی میاد ارجاع میده به گوگل. اتفاقا خوبه و طرفی که سوال کرده با قدرت اون آشنا میشه. مشکل اینه که مثلا ارجاع میدن به گوگل با کلید واژه های انگلیسی.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
مشکل این نیست که یکی میاد ارجاع میده به گوگل. اتفاقا خوبه و طرفی که سوال کرده با قدرت اون آشنا میشه. مشکل اینه که مثلا ارجاع میدن به گوگل با کلید واژه های انگلیسی.

متاسفانه کلیدواژه های فارسی هم مشکل اساسیشون اینه که شخص فقط کافیه کلمه «اوبونتو» رو سرچ کنه میره تو پی سی دانلود :o .

باید جلوی این کارها گرفته بشه. با روشهای افزایش رنک باید رنک این انجمن هم بالاتر بره تا اولین نتیجه «اوبونتو» باشه!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود