من امروز یه ایمیل با مضمون زیر دریافت کردم
:
امتحان از ما مدرك بنام و براي شما
مدارك بين المللي را از پارسيس بخواهيد ، كسب مدارك بين المللي شركت هاي مايكروسافت و سيسكو در كمترين زمان بدون امتحان و آزمون
شركت پارسيس اين توانايي را دارد تا نام شما را به عنوان دانش پژوه در شركت مايكروسافت و يا سيسكو ثبت نام و بجاي شما اين امتحانات را پاس و براي شما مدرك تهيه كند
MCP , MCSE , MCSA , MCSD , MCTS ,MCDST , MCDBA , CCNA , CCNP , CIW , A+ , CIW
در كمتر از 10 روز كاري نام خود را در بين داوطلبين امتحانات به همراه نمره قبولي و نوع مدرك در سايت مايكروسافت ، سيسكو و يا كامپتيا ببينيد
هر امتحان مايكروسافت فقط 370000 تومان ، تخفيف ويژه براي دانشجويان ، تخفيف ويژه براي ثبت نامهاي گروهي تا بيش از 20 درصد
For Example ==> MCSE : 7 Exam * 370 000 = 2 590 000 Toman .
CCNA : 600 000 Toman , CCNP : 1 000 000 Toman , CIW : 600 000 Toman , A+ : 600 000 Toman
قابليت پرداخت در چندين مرحله
مزایای مدارک آي تي
یافتن شغل مناسب و استخدام با حقوق بهتر و اشتغال در بازار کار ، مناسب برای مهاجرت سرمایه گذاری برای آینده ای بهتر
شما هم ميتوانيد مدارك بين المللي و معتبر داشته باشيد
مزاياي مدارك مايكروسافت
دريافت مدرک بين المللی مايکروسافت
دريافت کارت شناسايی مايکروسافت
امکان استفاده از لوگوي مايكروسافت
موقعيت شغلي و استخدامي بهتر با توجه به تخصص و دانش مورد تاًييد مايكروسافت در مورد محصولات و فن آوري اين شركت
دعوت به سمينارها ، جلسات آموزش تكنيكي و رويدادهاي خاص مايكروسافت.
نمونه کارت مايکروسافت کارت طلايی مايکروسافت
همين حالا اقدام كنيد ، فردا دير است
برای کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل زیر ارتباط برقرار کنید
حالا این که این کار رو چجوری انجام می دن به کنار و اینکه مایکروسافت بده و اینا ولی اینا با این کارشون این مدارک رو بی اعتبار می کنن احتمالا تا امشب این ایمیل رو به این سه شرکت forward کنم شاید کاری کردن