انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پشتیبانی نکردن ubuntu 13.4 از فرمت ntfs مایکروسافت  (دفعات بازدید: 2973 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
من با کلی صبر و بدبختی نسخه ubuntu 12.10 خود را به نسخه 13.4 ارتقا دادم ولی وقتی داخل درایوری که تمام فایلهایم در آن است می شوم پیغام زیر را نمایش میدهد. کمکم کنید! سیستم من ناقص ارتقا پیدا کرده یا این نسخه از اوبونتو پشتیبانی نمی کنه؟ لطفا سریع تر کمکم کنید.  ](*,)  :'(

Error mounting /dev/sda3 at /media/mohammad/F88C21858C21400C: Command-line `mount -t "ntfs" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=1000,dmask=0077,fmask=0177" "/dev/sda3" "/media/mohammad/F88C21858C21400C"' exited with non-zero exit status 14: The disk contains an unclean file system (0, 0).
Metadata kept in Windows cache, refused to mount.
Failed to mount '/dev/sda3': Operation not permitted
The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume
read-only with the 'ro' mount option.
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1392، 09:09 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
ویندوزت رو خاموش shut down کن

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
یعنی چی؟ هم ویندوز و هم اوبونتو روی سیستم من نصب هست. الان با اوبونتو وارد شده ام.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
برو تو ویندوز shutdown کن به احتمال زیاد هایبرنت کردی یا به طور نرمال خاموش نشده

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
چندبار این کار رو کردم نشد. ممکنه به خاطر این باشه که ویندوز ۸ دارم؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
اگر پارتیشنی که میخای واردش بشی توش win8 نصب هست که نمیتونی واردش بشی چون ویندوز 8 پیش فرض هایبرنیت میکنه و shutdown نمیکنه.
یک بار با ویندوز پارتیشن رو برایه ارور چک کن ببین درست میشه . یادمه ویندوز یک چیزی داشت برایه این کار .

http://askubuntu.com/questions/268028/removed-windows-and-now-am-unable-to-mount-formerly-shared-partition

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
اگر پارتیشنی که میخای واردش بشی توش win8 نصب هست که نمیتونی واردش بشی چون ویندوز 8 پیش فرض هایبرنیت میکنه و shutdown نمیکنه.
یک بار با ویندوز پارتیشن رو برایه ارور چک کن ببین درست میشه . یادمه ویندوز یک چیزی داشت برایه این کار .

http://askubuntu.com/questions/268028/removed-windows-and-now-am-unable-to-mount-formerly-shared-partition
همه پارتیشن هام این مشکل رو داره. وقتی دستوراتی که دادی رو اجرا کردم هم درست نمی شه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
برو تو تنظیمات ویندوزت و بهش بفهمون که خاموش بشه نه هایبر بعد خاموش کن باید درست بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سعید اسفندی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • webspeed
ntfs-3g رو نصب کنید
البته چون من اوبونتو کار نمیکنم نمیدونم چطوری
و بعد از نصب دستور زیر رو اجرا کنید درست میشه
sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda1 /mnt
sudo umount /mnt

ntfs-3g به صورت خودکار زمان ماونت ارورها رو درست میکنه
یه ابزار دیگه هم برای این کار هست ntfs-config که بعد از نصب اون میتونید از دستور زیر استفاده کنید
ntfsfix /dev/sda1
سعی کنید خودتان را با کارهایی فراتر از توانایی فعلی تان به چالش بکشید

آفلاین سعید اسفندی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • webspeed
البته چیزی رو که دوستان در مورد هایبرنت گفتن درسته و هابرنت شدن هست که این مشکل رو درست میکنه ولی با او دستورات هم مشکل حل میشه
و همیشه توجه داشته باشید اگر ویندوز هایبرنت شده هیچ وقت با لینوکس تو درایوها تغییری ندین که فایل هاتون خراب میشه
سعی کنید خودتان را با کارهایی فراتر از توانایی فعلی تان به چالش بکشید

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
روش دیگه هم این هست که بری تو ویندوز و توی cmd بزنی‌:
shutdown -s -t 00
این مشکل واسه خودمم پیش میاد هر دفعه و دیگه عادت کردم که اینطوری خاموش کنم :)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
ntfs-3g رو نصب کنید
البته چون من اوبونتو کار نمیکنم نمیدونم چطوری
و بعد از نصب دستور زیر رو اجرا کنید درست میشه
sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda1 /mnt
sudo umount /mnt

ntfs-3g به صورت خودکار زمان ماونت ارورها رو درست میکنه
یه ابزار دیگه هم برای این کار هست ntfs-config که بعد از نصب اون میتونید از دستور زیر استفاده کنید
ntfsfix /dev/sda1

فکر کنم از موقع 8.04 بود یا 9.04 که دیگه پیش فرض ntfs نصبه .

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
دوستان دیگه جوابی ندارید؟ هنوز حل نشده!

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
دوستان دیگه جوابی ندارید؟ هنوز حل نشده!

لطفاً دقیق بگو که تا الان چه‌کارهایی کردی که هنوز مشکل حل نشده. این که دوستان گفتن ویندوز هشت رو به همین راحتی نمی‌تونی خاموش کنی، حدس من هم اینه که مشکل از این باشه. با این که ظاهراً سیستم داره shut down می‌شه، ولی در باطن داره Hibernate می‌کنه. بنابراین باید مطمئن بشی که این «ویژگی» ویندوز ۸ رو از کار انداختی.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نباید از شات دان استفاده کنی...از گزنه ی ری استارت استفاده کن و بعد یکسره برو داخل اوبونتو (یعنی بعد از ریستارت نزار بره تو ویندوز)

وقتی شات دان کنی هایبر نت میشه ..اما اگه ری استارت رو بزنی واقعا دوباره راه اندازی میکنه و خبری از این مشکلات نیست

گرچه وقتی هم که هایبر نت میکنه فقط به درایو ویندوز نباید دسترسی داشته باشی برای بقیه درایو ها مشکلی پیش نمیاد..(مگر اینکه محل ذخیره سازی فایل هایبر نت رو عوض کنی)

احتمالا این مشکل از جای دیگه اب میخوره و از ویندوز نیست، چون اگر مشکل از ویندوز بود توی 12.04 هم باید همین مشکل رو پیدا میکردی که گویا قبلا این مشکل رو نداشتی....
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1392، 04:54 ب‌ظ توسط hamed.asl »