انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: قوانین نقض کپی رایت در کشورهای دنیا (بجز مریخ!)  (دفعات بازدید: 1896 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
یه سوالی واسم پیش اومده راجع به کپی رایت!البته راجع به مردمان دنیا نه ما! ازونجا که ما اونقد از دنیا و قوانینش دور شدیم که نمیتونم یچیزایی رو درک کنم؛ احساس میکنم کم کم کشورمون داره از مدار خارج میشه و کم کم داریم مریخی میشیم پس سوال اینجا همچون معنایی و پاسخ نداره اما سوال :

تو کشورهای درست و درمون که کپی رایت رعایت میشه، سزای عمل زشت ناقضان کپی رایت چیه؟ فرض کنید من کلی فیلم دانلود کردم به رایگان، فیلمایی که دارن فروخته میشن ویا ویندزدم کپیه و کلی برنامه پولی کرک شده هم روش دارم و ازین حرفا.
خب اونها چطور با من مقابله میکنن و جلوی کارمو میگیرن و من چه غرامتی بابت کارم باید بپردازم؟

آیا قوانین تو کشورای مختلف متفاوته؟

و سوال دوم

فرض کنید که من یک برنامه مینویسم که توش از کدهایی که قبلا با مجوز گنو منتشر شده استفاده میکنم و در آخر بی توجه به GPL برناممو با لایسانس غیر آزاد منتشر میکنم.برای این مساله چه تدابیری دارن دولت ها؟ آیا میتونن جلوی کار منو بگیرن؟

I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
تنها در صورتی مورد بازخواست قرار میگیری که شاکی خصوصی داشته باشی و با توجه به اینکه به چه تعداد فایلها رو به اشتراک گذاشتی و درخواست قرامت شرکتهایی که کپی‌رایتشون رو زیر پا گذاشتی و همچنین سن و سال و سابقه کیفیری و آشنایی با قوانین و ... قاضی تعیین می‌کنه

خیلی وقتها تنها مجبور به پرداخت پول کمپانی منتشر کننده فیلم میشی و خیلی وقتها هم هیچی البته گاهی محکومیتهای چندین ساله و قرامتهای سنگین ولی معمولا برای افراد خیلی سختگیری نمیشه ولی اگه شرکت باشی و شاکی سمجی داشته باشی فاتحت خوندس

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
تنها در صورتی مورد بازخواست قرار میگیری که شاکی خصوصی داشته باشی و با توجه به اینکه به چه تعداد فایلها رو به اشتراک گذاشتی و درخواست قرامت شرکتهایی که کپی‌رایتشون رو زیر پا گذاشتی و همچنین سن و سال و سابقه کیفیری و آشنایی با قوانین و ... قاضی تعیین می‌کنه

خیلی وقتها تنها مجبور به پرداخت پول کمپانی منتشر کننده فیلم میشی و خیلی وقتها هم هیچی البته گاهی محکومیتهای چندین ساله و قرامتهای سنگین ولی معمولا برای افراد خیلی سختگیری نمیشه ولی اگه شرکت باشی و شاکی سمجی داشته باشی فاتحت خوندس

درست میفرمایید اما پاسختون شبیه هواشناسیه یکم!

قوانین کپی رایت عایا اینجوری حسیه یا قوانین و قضاوت های مشخصی وجود داره در این مورد؟
I just felt like running

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
تنها قانون مشخصی که وجود داره برخورد با نقض کپی‌رایته و جبران خسارت وارد شده
هیچ چیز مطلقی در اینجور موارد وجود نداره
درست مثل قوانین ضد انحصار آمریکا و اتحادیه اروپا همیشه از دادگاههای مشابه رای‌های مشابه بیرون نمی‌یاد

دنبال یک حکم مشخص و قطعی نگرد که وجود نداره به همین خاطره سامسونگ و اپل مدتهاست دارن در دادگاههای مختلف بر علیه هم شکایت می‌کنن چون قوانین جزایی کشورها با هم فرق داره و قاضی‌ها هم نظرات متفاوتی با هم دارن

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
تنها قانون مشخصی که وجود داره برخورد با نقض کپی‌رایته و جبران خسارت وارد شده
هیچ چیز مطلقی در اینجور موارد وجود نداره
درست مثل قوانین ضد انحصار آمریکا و اتحادیه اروپا همیشه از دادگاههای مشابه رای‌های مشابه بیرون نمی‌یاد

دنبال یک حکم مشخص و قطعی نگرد که وجود نداره به همین خاطره سامسونگ و اپل مدتهاست دارن در دادگاههای مختلف بر علیه هم شکایت می‌کنن چون قوانین جزایی کشورها با هم فرق داره و قاضی‌ها هم نظرات متفاوتی با هم دارن

درسته منتها تو دعوای سامسونگ و اپل جرایم و نقض پتنت ها مشخص و واضح نبود و خیلی از مسائل مثل کپی از طراحی های اپل فقط ادعا بود که یک شورای عالی باید درستیش رسیدگی میکرد و یکسره از هر طرف اعتراض ها وارد میشد.

اما وقتی که مشخص باشه جرم من چیه، اونوقت قانون واضحی اگه نباشه به استناد به چی میخوان منو محکوم کنن؟
I just felt like running

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
اما وقتی که مشخص باشه جرم من چیه، اونوقت قانون واضحی اگه نباشه به استناد به چی میخوان منو محکوم کنن؟

شما خودت داری میگی جرمت مشخصه پس محکوم هستی تنها مجازاته که می تونه از یک کشور به کشور دیگه و از یک قاضی به قاضی دیگه و از شرایطی به شرایط دیگه تفاوت کنه

کسی که توی ایران با ماشین آدم میکشه دیه باید بده و شش ماه حبس تعلیقی داره ولی توی بعضی از ایالتهای آمریکا با توجه به شرایط رانندگی و سرعتی که داشتی حتی تا ۳ سال ممکنه بری زندان و برای همیشه از رانندگی محروم بشی

زیاد رو مجازات حساس نباش چون ثابت نیست و نمیشه برای همه یک نسخه پیچید

پتنتها مشخص هستند همانطور که کپی‌رایت مشخصه دادگاه در حال بررسی میزان و درست انگاری نقض پتنت بود و هست و در مورد کپی رایت هم این‌چننه ولی برای موارد کوچک معمولا شرکتها شکایت نمی‌کنن هم هزینه زیادی داره و هم بسیار گستردست به همین خاطر بیشتر بر روی فرهنگ سازی و ارائه مشوق خرید استفاده می‌کنن درست مثل مایکروسافت، اونکه می‌دونه کی داره از ویندوز کپی استفاده می‌کنه ولی ... معمولا پیشنهاد خرید با تخفیف رو به کاربر میده نه تهدید به شکایت

چند سال پیش یک آمار در مورد نرم افزارهای کپی توی آلمان خوندم که می گفت حدود نیمی از نرم افزارها کرک شده هستند و براشون پولی پرداخت نشده
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1392، 05:36 ب‌ظ توسط william wallace »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
پس تفاوت زیادی با مریخ خودمون ندارن که ???

تنها تفاوتی که بهش رسیدیم اینه که اونجا به ویندوزد کپی علامت "صیانت از آثار فرهنگی" از طرف وزارت ارشاد غیر اسلامی آمریکا نمیدن ;D
I just felt like running

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
پس تفاوت زیادی با مریخ خودمون ندارن که ???

تنها تفاوتی که بهش رسیدیم اینه که اونجا به ویندوزد کپی علامت "صیانت از آثار فرهنگی" از طرف وزارت ارشاد غیر اسلامی آمریکا نمیدن ;D

نه دیگه اینجوریها هم نیست. منظور من این بود که
اونجا سهل انگاری‌ها از طرف شرکتهای صاحب محتوا هست و نه قانون و البته قانون سعیش بر اینه که اشخاص نابود نشن و از شرکتها هم حمایت بشه
اینجا برعکسه اگه شرکتها و اشخاص از کسی آتو داشته باشن می خوان اعدامش کنن ولی عملا برای مجازات قانونی وجود نداره و یا بسیار زمانبر و یا بی استفاده هست

اونجا قانونه اینجا ظاهره. درست مثل کاربرهای انجمن که فقط دارن داد بیداد می‌کنن البته نه به حق و مهمتر اینکه مدیران هم معلوم نیست کجان که بخوان رسیدگی کنن البته اگه بخوان اینکار رو بکنن و اگه بتونن
شما نگاهی به عناوین تاپیکهای ایجاد شده بنداز (یونیکس واقعا یعنی چی - لینوکس چیه - بشتابید - کمک - پام درد می‌کنه و ...)
نگاهی هم به محتوای تاپیکها
سطح پاسخها از عناوین مسخره تاپیکها هم پایین‌تره

و اگه یک تاپیک با عنوان و محتوای درست و مطابق قوانین انجمن راه بندازی و اول در مورد لایسنس و چرایی حرف بزنی این کاربران بااخلاق (با اخلاق نما) و همیشه در صحنه هستن که جلوت قد علم می کنن و تراوشات ذهنیشون رو به بیرون هدایت می‌کنن و ممکنه یک اخطار مسخره با عنوان مسخره تر نقض کپی رایت از جانب مدیران فاروم که حتی زحمت خواندن تاپیک رو به خودش ندادن یا اونرو درک نکردن دریافت کنی

بیشتر افراد برای گذران وقت به این انجمن میان تعداد ارسالها بالا رفته ولی سطح دانش نه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
و سوال دوم

فرض کنید که من یک برنامه مینویسم که توش از کدهایی که قبلا با مجوز گنو منتشر شده استفاده میکنم و در آخر بی توجه به GPL برناممو با لایسانس غیر آزاد منتشر میکنم.برای این مساله چه تدابیری دارن دولت ها؟ آیا میتونن جلوی کار منو بگیرن؟
همین لایسنس gpl یک راه قانونی در تمامی کشور ها برای مقابله با کسانی است که از سورس نرم افزار های آزاد استفاده می کنند ولی با لایسنس gpl منتشر نمی کنند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم