فکر میکنم که بهتره مدیران در این زمینه نظر خودشون رو اعلام کنند. اینجوری این تاپیک و تاپیکهای دیگه کارایی بهتری پیدا می کنن.
سلام /...
مــا یه تازه واردیـم /... البتــه با اجازتــون
یــه ســوال :
هــدف کلــی ایــن سایت (فروم) چیــه ؟
میشه اول اینـ سوالو جوابــ بدیــن تا مــا تازه واردــا ببینیــم جلیــون چیــه ؟ تـا بعــد ویاییــم نظر و ... ودیــم !!!
منمــون از همگــی /...
سلام. خوش آمدید.
تازه وارد بودن اصلا بد نیست. ولی فکر می کنم چون این انجمن رسما پشتیبانی فارسی اوبونتو رو برعهده داره نباید در اون مثل انجمنهای دیگه فعالیت کرد. بهمین دلیل کاربران تازه وارد علاوه بر انتخاب «موافقم» در حین ثبت نام باید یک آشنایی عملی با نحوه فعالیت در انجمن پیدا کنند.
یکی از مواردی که این انجمن ازش رنج میبره به حاشیه کشیده شدن تاپیکهاست. مثلا من فکر میکنم همین موردی که شما مطرح کردید مستعد به حاشیه کشیدن این تاپیک هست. سمت صحبت من بیشتر با مدیران و کاربران باسابقه فروم هست. البته همه کاربران تازه وارد (از جمله دوست عزیز zErOOn3) بشدت قابل احترام هستید و حضور ما در کنار هم در این جامعه فرصت بسیار بزرگی برای هر کدام از ماست. تازه وارد بودن دلیل بر این نیست که حرمت کسی رو حفظ نکنیم اما عدم آشنایی با قوانین و عرف این فروم مشکلزا خواهد بود.
یک مثال میزنم: همین پستی که شما قرار دادید (جدای از مفهوم) به شیوه صحیحی نوشته نشده. از افعال غیرصحیح در اون استفاده کردید و نوع رسم الخط رو بهم ریختید. این مدل نگارش در این انجمن قابل قبول نیست. چون اینجا انجمن رسمی هست. فرض کنید یک غیرفارسی زبان مشکلی براش پیش بیاد و نتیجه جستجوهاش اون رو به این انجمن بکشونه (با توجه به بزرگی دامنه گنو/لینوکس و نرم افزار آزاد این مسئله بهرحال محتمل هست) اگر نحوه نگارش ما صحیح نباشه، طرف حتی نمیتونه با استفاده از ابزارهای مترجم آنلاین متوجه مفهومی که شما در متن مطرح کردید بشه و این باعث ناکارآمدی متن موضوع خواهد شد (میتونید متن خودتون رو در google translate به انگلیسی ترجمه کنید. متوجه میشید که گوگل حتی قادر به شناسایی زبان مبدا متن شما نیست!!) حتی اگر این مورد رو محتمل ندونید، عدم نگارش صحیح متون در وب، خطر بزرگی برای وب مفهومی و آینده این حوزه خواهد بود.
در نهایت اینکه فکر میکنم همه ما در بهتر شدن این انجمن نقش داریم. و چقدر خوبه که نقشمون رو به بهترین شکل ممکن ایفا کنیم.
سلام /...
اول از همه ممنــــون /...
خبــ پــس پشتیبانی اوبونتــو شــد ... (پشتیبانی خود اوبونتو + کاربراش ینـی دیگه)
آره حرف شمـا کاملا متیـن /... آخــه مــا تــا اومدیــم عضو شدیــم دیدیــم فقط اعتراض و جنگــو و... است ...
(تقریبـــا 2 هفتـــه طــول کشیــد تا مــا تونسیــم اینجــا عضــو شیــم /... هـتی ERROR می داد با مرام ...)
مــا ازیــن فروم به خــاطر گرافیکــ قشنگــش + محتواش خوشمون میومــد که با ایــن مورد بحث هـا مواجه شدیــم + مخصوصا اینکه مدیری هم جوابی نداده بود /... (رفــع ابهــام البته)
دلیل زدن ایــن پستمونــم ایــن بود که :ببینیــم هدف اصلی ایــن فروم چیــه ؟ گفتیــم احتمالا فروم تخصصیه و بایــد بحث های تخصصی باشــه نــه اینکه باهم ... بگیرن و...
نوع نگارش :درسته فروم تخصصیه ولــی تاپیک بیشتر جنبه آزاد داره فکنیـــم /... (داشتــ)
وا3 خاتــر همیــن اینتــوری نوشتیــم (اونم بعــده کلـی ویرایـش + سادــش کردیم و... قبل و بعــدـه ارسال )
تو یه تاپیک دیگه هم یه اسپم دادیــم (یه دفاعیــه رو با شوخی گفتیم) کــ نتونسیــم حذفــش کنیــم /... کلا /... همینچــا از همه پوزش می تلبیــم
کلا : بهتــره کــ به قول همه , مدیرای انجمــن بیــان یه کاری بکنـــ که همه رازی باشــن /...منمــون از همگــی و البتــه پــوزـــش ...