انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور یک نرم افزار را درUBUNTU را میشه Uninstall کرد  (دفعات بازدید: 4582 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
سلام.
اگر میشه بگین چطور میشه برنامه ای که نصب شده را Uninstall کرد. اگر کسی میدونه لطفا سریع بگه واسه اسن کار باید چه خاکی به سر بریزم ](*,)

هم اکنون نیازمند کمکتان هستیم
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1387، 12:43 ق‌ظ توسط live »
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام
اولا Ubuntu
ثانیا با دستور زیر میشه پاک کرد.
sudo apt-get remove <Package Name>
در ضمن از synaptic هم میشه پاک کرد.

آفلاین live

• Full Member
  • *
اگر امکان داره بیشتر توضیح بدین. من مبتدی هستم به راهنمایی بیشتری نیازمندم

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوست عزیز مثلا شما نرم افزار wine رو نصب کردی خب حالا برای حذفش باید توی ترمینال بنویسی

sudo apt-get remove wine
اینم بدون همچی این دستور رو بزنی ازت پسورد میخواد که همون پسوردی که باهاش میای تو سیستم رو باید وارد کنی

البته بقول دوست خوبم ناربه از راه نرم افزار سیناپتیک هم میشه هرچیزی رو حذف کنی یا نصب کنی و یا اپگرید کنی

دیگه از این توضیح ساده تر نمیشه حالا برو جلو

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1387، 08:36 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام دوست عزیز مثلا شما نرم افزار wine رو نصب کردی خب حالا برای حذفش باید توی ترمینال بنویسی

sudo apt-get remove wine
اینم بدون همچی این دستور رو بزنی ازت پسورد میخواد که همون پسوردی که باهاش میای تو سیستم رو باید وارد کنی

البته بقول دوست خوبم ناربه از راه نرم افزار سیناپتیک هم میشه هرچیزی رو حذف کنی یا نصب کنی و یا اپگرید کنی

دیگه از این توضیح ساده تر نمیشه حالا برو جلو

موفق باشی

مرسی همین که میخواستم بگم گفتی  :D

آفلاین live

• Full Member
  • *
مرسی دوستان . اما یک راه ساده تر بود که شما اشاره نکردین . وقتی wine نصب میشه یک گزینه Uninstall wine software میاد که میشه به راحتی برنامه مورد نظر رو حذف کرد
بازم از راهنمایی شما دوستان جدا ممنون  :)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
خب من تصادفا نرم افزاری رو مثال زدم که خودش گزینه حذف داره اما بقیه چی چند هزار نرم افزار دیگه گزینه حذف ندارن که live جان عزیز اونا رو اونطور که گفتیم باید حذف کنی

در ضمن یک موضوع مهم لطفا عنوان این پستت رو اصلاح کن این UBUNTA دیگه چه لینوکسیه اینجا انجمن لینوکس اوبونتو هست که اینجوری مینویسن
ubuntu حتما اونو اصلاح کن اول و اخرش او داره و هیچ جاش ا نداریم

موفق باشی

آفلاین VahidNR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 367
  • فقط وحید -->NR<--
سلام
با add/remove هم می تونی برنامه ها رو حذف یا نصب کنی
آرزوی موفقیت..

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
دوستان سلام

من چندی پیش netbeans 6.0 را نصب کردم البته خود فایلش را از سایت دانلود کردم و روی فایل دبل کلیک کردم و نصب شد و از مخازن این کار را انجام ندادم بعد ورژن 6.5 اون بدستم رسید که آن هم مانند قبل با دبل کلیک نصب کردم. حا که می خواهم 6.0 را پاک کنم نمی شه. البته سعی در استفاده از روشهای بالا کردم ولی نشد مثلا از ترمینال با فرمان apt-get نشد اصلا فایلی به نام netbeans نداره. و در قسمت سیناپتیک هم این نرم افزار بصورت تیک خورده وجود ندارد البته تیک نخورده اون وجود داردو در قسمت add/remove هم همینطور عکس گرفته شده را براتون می گذارم تا بتونید راهنمایی کنید. تصویر اول حاصل پس از تایپ فرمان و نوشتن ابتدای فایل و دوبار زدن کلیدtab است
با تشکر
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1387، 10:07 ب‌ظ توسط firethumbs »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
با توجه به اینکه روش های مختلفی برای نصب نرم افزار در لینوکس وجود داره , مانند نصب از طریق مخازن , نصب از طریق فایل سورس و ... , بنابراین روش های حذف برنامه ها هم با توجه به روش نصبشون فرق می کنه !
برای حذف برنامه ی NetBeans 6.0 , به دایرکتوری نصب این برنامه رفته و در ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید:

./uninstall.sh

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
salam

che tori directory nasb ra peyda konam?

thanx

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
salam

che tori directory nasb ra peyda konam?

thanx

در موقع نصب از شما خواسته میشه که یک مسیری رو برای نصب انتخاب کنید یا اینکه مسیر پیش فرض رو قبول کنید ! دایرکتوری پیش فرض نصب Netbeans 6.0 در مسیر زیر قرار داره:

/home/[UserName]/netbeans-6.0

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
سلام
خیلی ممنون مشکلم حل شد. از راهنمایی شما ممنون