انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال فایل های یه سیستم به سیستم دیگر  (دفعات بازدید: 1973 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
سلام دوستان،
من یه سوال داشتم! دوست من به تازگی با اوبونتو آشنا شده و ازش خیلی خوشش اومده ولی تنها مشکلی که داره اینه که اینترنت نداره و نمی تونه هیچ چیزی دانلود کنه و یا نرم افزاری داشته باشه!
ولی برعکسش من تا حالا حدوداْ ۱٫۵ گیگ نرم افزار، بازی، تم و از این قبیل چیزها دانلود کردم و الان نصب دارم. می خواستم بدونم امکانش هست که من فایل ها و پوشه های موجود در شاخه ریشه رو کپی کنم بدم اون برای خودش به جای فایل های خودش بریزه؟؟ (Replace) یا راه دیگه ای هست اینکار رو بکنم؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام دوستان،
من یه سوال داشتم! دوست من به تازگی با اوبونتو آشنا شده و ازش خیلی خوشش اومده ولی تنها مشکلی که داره اینه که اینترنت نداره و نمی تونه هیچ چیزی دانلود کنه و یا نرم افزاری داشته باشه!
ولی برعکسش من تا حالا حدوداْ ۱٫۵ گیگ نرم افزار، بازی، تم و از این قبیل چیزها دانلود کردم و الان نصب دارم. می خواستم بدونم امکانش هست که من فایل ها و پوشه های موجود در شاخه ریشه رو کپی کنم بدم اون برای خودش به جای فایل های خودش بریزه؟؟ (Replace) یا راه دیگه ای هست اینکار رو بکنم؟

سلام

شما ۲ مدل دانلو دارید یکی اونائی که خودتون از مثلا وب سایتها دانلود کردین که میدونید کجا سیو کردین ولی بقیه فایلها که توسط سیناپتیک یا apt-get از مخازن گرفتین توی شاخه /var/cache/apt/archive سیو میشن که اونا رو هم میتونید منتقل کنید  ;)

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
آخه من می خوام تمام نرم افزار هایی که نصب کردم برای اون هم باشه!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
از aptoncd یا remastersys استفاده کن.
Godisnowhere

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
آها! حدس میزدم از این بشه! بعد از چی باید کپی (بک آپ) بگیرم؟ از چه فولدر هایی؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
آها! حدس میزدم از این بشه! بعد از چی باید کپی (بک آپ) بگیرم؟ از چه فولدر هایی؟

سلام اون دو نرم افزاری که فاراب معرفی کرده اتوماتیک عمل میکنند گرچه در مورد aptoncd میشه ادرس دستی برای اضافه کردن پکیج داد ولی ذاتا اتوماتیک عمل میکنه یعنی شما هر چه دانلود و نصب کرده باشی یه cd و یا dvd ازش میسازه که اگه تو یه اوبونتوی دیگه اونو بزاری بصورت اتوران بالا میاد و میتونی اونجا از طریق سیناپتیک هرچی میخوای از روی اون دیسک نصب کنی و در مورد remastersys هم که کلا اتوماتیکه هم میشه باهاش از کل اوبونتو پشتیبان تهیه کرد هم میشه یه توزیع جدید باهاش ساخت میتونی باهاش یه دیسک جدید اوبونتو درست کنی که وقتی نصبش میکنی تمام نرم افزارهای دلخواهت رو توش داشته باشه و اتو ماتیک نصب بشه

تا بعد