انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در سطح دسترسی با vsftp  (دفعات بازدید: 2757 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghoghnose

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل در سطح دسترسی با vsftp
« : 20 مهر 1387، 05:57 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من یک مشکل با این سرویس داشتم اونم این بود که میخواستم کاربرانی که تعریف میکنم در شبکه فقط قابلیت خواندن و نوشتن داشته باشند و نتوانند فایل یا شاخه ای را پاک کنند؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: مشکل در سطح دسترسی با vsftp
« پاسخ #1 : 20 مهر 1387، 07:49 ب‌ظ »
تنظیمات کاربری هر کاربر و سطح دسترسی ها رو می‌تونید از منوی System->Administration->Users And Groups با گرفتن Properties روی هر کاربر و سپس اتخاب زبانه‌ی User Priviliges ، محدود کنید.
برای مقصود شما هم کافیه که پوشه‌ی مورد نظر رو که می‌خواهید فقط خواندنی باشه، از طریق دستور زیر، فقط برای کاربر جاری قابل تغییر کنید و سایرین فقط حق خواندن و اجرا داشته باشند:
sudo chmod -R  755 your folder

نام پوشه‌ی مورد نظر رو به جای your folder قرار دهید.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین ghoghnose

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 21 مهر 1387، 03:54 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز از پاسخ شما ولی منطور من این بودکه حتی کاربر جاری هم نتواند فایل را پاک کند
مثلا
من کاربری با نام user1 دارم این کاربر جزء گروه users است
در داخل /home/user1/ میخواهم بگوبم کاربر 1 بتواند فایلی یا شاخه ای کپی کند ولی نتواند شاخه ای یا فایلی را پاک کند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 21 مهر 1387، 11:28 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز از پاسخ شما ولی منطور من این بودکه حتی کاربر جاری هم نتواند فایل را پاک کند
مثلا
من کاربری با نام user1 دارم این کاربر جزء گروه users است
در داخل /home/user1/ میخواهم بگوبم کاربر 1 بتواند فایلی یا شاخه ای کپی کند ولی نتواند شاخه ای یا فایلی را پاک کند

دوست عزیز کاربر جاری میتونه root باشه و یا هز نام کاربری که رمز عبورش رو فقط خود شما دارید. شما می تونید پوشه های مورد نظر رو با دستور زیر، فقط برای یک کاربر، مثلا root قابل ویرایش بکنید. در اینصورت فقط کاربر root توانایی حذف یا ویرایش خواهد داشت:
sudo chown -R root your folder
Godisnowhere