انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا با دونستن این که گوگل اطلاعات ما رو میدزده همچنان ازش استفاده می کنید؟  (دفعات بازدید: 4681 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
همین طور که میدانید و من هم در این پست گفتم گوگل اطلاعات ما رو میدزده
پس چرا هنوز از چنین ابزار پلیدی استفاده می کنید؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

چون چنین ابزار پلیدی همه نیازهامون رو برطرف میکنه :). در سال ۲۰۱۱ در مورد Kubuntu یک سرچ کرده بودم که هنوزم وقتی کروم رو با اکانت گوگلم Sync میکنم اون رو میاره.

و از همه مهم تر ، هر چیزی ویژگی های خوبی داره که باعث میشه بدی هاش رو نادیده بگیریم (چرا با وجود آندروید از iOS استفاده میکنم ؟ ;) ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم

چون چنین ابزار پلیدی همه نیازهامون رو برطرف میکنه :). در سال ۲۰۱۱ در مورد Kubuntu یک سرچ کرده بودم که هنوزم وقتی کروم رو با اکانت گوگلم Sync میکنم اون رو میاره.

و از همه مهم تر ، هر چیزی ویژگی های خوبی داره که باعث میشه بدی هاش رو نادیده بگیریم (چرا با وجود آندروید از iOS استفاده میکنم ؟ ;) ).
۱-همینش بده دیگه اگر تو سال ۲۰۱۱ یه چیز سیاسی سرچ کردی و برادران باهات دست تکون دادن چی؟
۲-داک داک گو چی؟

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوستان شما رو به این لینک پیوند میدم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
گوگل به معنای واقعی، داره سرویس های خوبی رو ارائه میده و دل کندن ازش غیر ممکنه. بعدشم شما در هنگام ثبت نام توی گوگل، قوانینشون رو قبول کردید. استفاده از اطلاعات شما به نفع خودشون، یکی از قوانین گوگل هست. وقتی شما با این قانون موافق باشید، دیگه دزدی نمیشه که! بعدشم مگه با گوگل میخواید چی سرچ کنید؟
چیزی رو سرچ نکنید که باعث از دست رفتن آبروتون بشه!

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
گوگل به معنای واقعی، داره سرویس های خوبی رو ارائه میده و دل کندن ازش غیر ممکنه. بعدشم شما در هنگام ثبت نام توی گوگل، قوانینشون رو قبول کردید. استفاده از اطلاعات شما به نفع خودشون، یکی از قوانین گوگل هست. وقتی شما با این قانون موافق باشید، دیگه دزدی نمیشه که! بعدشم مگه با گوگل میخواید چی سرچ کنید؟
چیزی رو سرچ نکنید که باعث از دست رفتن آبروتون بشه!
فروخته شدنش به سرویس های امنیتی هم قبول می کنیم؟
آیا کار هایی که اون فرد در لینکی که گفتم بی ارزش بوده؟
طرف به اون مرفحی کل زندگیش رو برای من و شما نابود کرده که آزاد باشیم اونوقت جواب ما اینه که چیز بد سرچ نکنیم؟من آزادم هر سرچی که دلم بخواد بکنم کاری هم به بقیه ندارم آیا انتظار دارم تا بقیه با من کاری داشته باشم؟چرا همش باید حس کنم که یکی داره منو نگاه می کنه و بخاطر این از خیلی کارا که دوست دارم دست بردارم چون نگرانم آبروم جلوی سرویس های امنیتی آمریکا از بین میره؟

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
خب این دیگه تریک هاییه که ماها خودمون باید بزنیم اجبارا به خاطر چینش زندگیمون ، اکانت رو که سینک کردین برای مثلا بدست آووردن پسوورد های سیو شده و اینجور داستان ها میتونین از جیمیلتون Sign Out کنین و محتوای مجرمانه تون (!) رو سرچ کنین و بعد که قتل های زنجیره ای و دزدی های میلیاردیتون رو انجام دادین کروم رو یه ریستارت بدین و دوباره اکانت جیمیل رو بزنین ، من خودم اینجوری مشکلی ندارم
تازه این که خوبه ، من با از سال 86 تا الان هر چت و هر آدرسی که فقط یه ایمیل بهش زدم به همراه Conversation History کامل توی یاهوم هست! این ذخیر شدن کانورسیشن هیستوری توی سرور یاهو کمتر از اینی که میگین نیست!
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز ، اگر کاری نکردید نباید نگران باشید.

۱-همینش بده دیگه اگر تو سال ۲۰۱۱ یه چیز سیاسی سرچ کردی و برادران باهات دست تکون دادن چی؟
۲-داک داک گو چی؟

۱. من به هیچ عنوان سیاسی سرچ نمیکنم. چون کلا با سیاست کاری ندارم ;).
۲. اونم به نوبه خودش موتور جست و جوی خوبیه. ولی گوگل نمیشه :).

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
من چند وقتی  برای جستجو از bing  و برای ایمیل از outlook استفاده می کنم .
زندگی روشن
lifeon.blog.ir

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
راستش من نمیدونم چرا مردم ایران تعجب کردند وقتی که همه اعمال خودشون توسط برادران داره کنترل میشه !
اما در مورد صرفا گوگل را ترک کردن به نظر من اهمیتی نداره ! کسی که اطلاعات گوگل را خریده یا هک یعنی میتونه این کار را با هر شرکت دیگه ای انجام بده ! مشکل ما اینه که هنوز درک نکردیم دنیا در دست سرمایه داران و سیاست بازان هست و از هیچ کاری حتی ریختن خون آدم ها هم دریغ نمیکنند ! فکر میکنیم دنا دست آدم های شریف و خوب و صادقه. این به شما بر میگرده که اگه کاری میکنید که نمیخواین برداران ایرانی یا مزدوران خارجی بهش دسترسی پیدا کنند راهی پیدا کنید.
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
http://negahbaan.ir/11366-nsa-prism-and-tech-companies
http://negahbaan.ir/11308-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C-prism
http://negahbaan.ir/11378-nsa-boundless-informant-global-datamining
افسوووووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسس

این وب نوشت ها با توهم توطئه شدیدی که توسط امثال رائفی ها تزریق میشه نوشته میشن.

درخواست قفل شدن تاپیک رو دارم ;)

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
http://negahbaan.ir/11366-nsa-prism-and-tech-companies
http://negahbaan.ir/11308-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C-prism
http://negahbaan.ir/11378-nsa-boundless-informant-global-datamining
افسوووووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسس

این وب نوشت ها با توهم توطئه شدیدی که توسط امثال رائفی ها تزریق میشه نوشته میشن.

درخواست قفل شدن تاپیک رو دارم ;)
ینی این خبر دروغه  :o عجیبه که خبر گذاری ها هم پخش میکنن :| خبر درسته

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
گوگل الآن غول دنیای مجازیه و زندگی بدون اون خیلی سخته و همینطور زیر دامنه هاش همه ی کارای ما را پوشش میده
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
امثال شماها (محمدرضا و ...) فقط بلدید رائفی رائفی کنید؟
بابا مردم عاقل که از رائفی‌ها صحبت نمیکنن چون اینقدر مدرک و دلیل توسط رفقامون بدستمون رسیده که نیازی به اونا نیست
رائفی پور نصف حرفاش زیادی بود ولی دروغ نبود و مدرک میداد مثل یه دلار ساده که تا کنی. تازه نیازی به اینا نیست خود گوگل مگه بارها اعتراف نکرده؟
اصلا شماها چیزی از اشلن و nsa و اینا میدونید یا فقط بلدید کامپیوتر مردم بدبخت را خراب کنید؟
آمریکا ده‌ها بار به دزدی اطلاعات اعتراف کرده و دلیلش را محافظت از خود مردم بیان کرده. اون وقت چارتا آدم از خدا بیخبر میان و این دری وریا را میگن.

اگه خواب باشی بیدارت میکنن ولی اگه خودت را به خواب زده باشی وای به حالته (حداقل طبق قائده‌ی دقع خطر احتمالی شرلوک هولمز)
:) :)