انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود و نصب برنامه ، بازی و ... از طریق ترمینال  (دفعات بازدید: 1127 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
با سلام
من برای نصب برنامه ، بازی و ... از طریق ترمینال به این مشکل( در صورت حجیم بودن فایلها) خوردم که نیاز به روشن بودن طولانی PC می باشد حالا می خوام بدونم روشی وجود داره که نصب این گونه فایل ها قابلیت Resume داشته باشه ؟(سیستم عامل من Mint 15 هستش)
به طور مثال بازی urbanterror حدود یک گیگ دیتا داره و با استفاده از کد زیر می خوام نصبش کنم؟
sudo apt-get install urbanterror
مورد بعدی اینه که حداکثر سرعت دانلود بسته ها و... در محیط ترمینال و برنامه های دانلود حداکثر 24-26 کیلوبایت در ثانیه هستش در صورتی که توی ویندوز با IDM سرعت دانلود به 35 هم می رسه!(اینترنت من 256 هست)
با تشکر

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
با سلام
من برای نصب برنامه ، بازی و ... از طریق ترمینال به این مشکل( در صورت حجیم بودن فایلها) خوردم که نیاز به روشن بودن طولانی PC می باشد حالا می خوام بدونم روشی وجود داره که نصب این گونه فایل ها قابلیت Resume داشته باشه ؟(سیستم عامل من Mint 15 هستش)
به طور مثال بازی urbanterror حدود یک گیگ دیتا داره و با استفاده از کد زیر می خوام نصبش کنم؟
sudo apt-get install urbanterror
مورد بعدی اینه که حداکثر سرعت دانلود بسته ها و... در محیط ترمینال و برنامه های دانلود حداکثر 24-26 کیلوبایت در ثانیه هستش در صورتی که توی ویندوز با IDM سرعت دانلود به 35 هم می رسه!(اینترنت من 256 هست)
با تشکر
شما هر موقع که دانلود رو قطع کنید و دوباره دستور نصب رو بزنید ادامه پیدا میکنه حتی اگر خاموش کرده باشید
در مورد سرعت تو انجمن apt-fast رو سرچ کنید اون مشکلتون رو حل میکنه

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
"شما هر موقع که دانلود رو قطع کنید و دوباره دستور نصب رو بزنید ادامه پیدا میکنه حتی اگر خاموش کرده باشید"
برای من این طوری نیست :(
برای مثال همین بازی urbanterror رو دیروز تا حدود 50٪ (500 مگابایت رو دانلود کرده بود) دانلود کرده بودم با زدن کد زیر دوباره از نو شروع کرد به دانلود
sudo apt-get install urbanterrorدر مورد دستور  apt-fast  هم ممنون (برای نرم افزارهایی مثل uGet راهکاری نیست؟)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
"شما هر موقع که دانلود رو قطع کنید و دوباره دستور نصب رو بزنید ادامه پیدا میکنه حتی اگر خاموش کرده باشید"
برای من این طوری نیست :(
برای مثال همین بازی urbanterror رو دیروز تا حدود 50٪ (500 مگابایت رو دانلود کرده بود) دانلود کرده بودم با زدن کد زیر دوباره از نو شروع کرد به دانلود
sudo apt-get install urbanterrorدر مورد دستور  apt-fast  هم ممنون (برای نرم افزارهایی مثل uGet راهکاری نیست؟)
من این مشکل رو ندارم
برای uget تو ستینگش aria2 رو فعال کنید. قبلش باید aria2 رو نصب کرده باشید البته

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
حالا با apt-fast امتحان کنید ببینید چی میشه بازم از اول شروع می کنه یا ادامه میده شاید بخاطر اینه که دانلودمنیجر قابلیت ایست داره ولی اون نه درضمن شما از کجا متوجه شدید که شروع کرد دوباره از اول دانلود کردن؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
حالا با apt-fast امتحان کنید ببینید چی میشه بازم از اول شروع می کنه یا ادامه میده شاید بخاطر اینه که دانلودمنیجر قابلیت ایست داره ولی اون نه درضمن شما از کجا متوجه شدید که شروع کرد دوباره از اول دانلود کردن؟
1- با apt-fast و نصب axel هم برای نصب فایل از اول شروع به دانلود می کنه :(
2- میزان حجم مورد نیاز برای دانلود رو اولش میزنه بعدش  درصد و میزان فایل دانلود شده روهم در هنگام دانلود می زنه (راستی من برای توقف عملیات از ctrl+c استفاده می کنم) 

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
خب این فایلایه بزرگ رو از این روش دانلود کنین که به مشکل نخورین :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57822.0.html

برای این که aria2 رو به uget وصل کنین :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,63397.0.html