انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا واقعا لینوکس امن تر از ویندوز است؟  (دفعات بازدید: 2661 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
همه ما این رو شنیدیم که میگن لینوکس ویروس نمیگیره و یا اینکه امنیت بالاتری نسبت به ویندوز داره. شاید حتی خودمون هم این حرف رو به دیگران برای ترغیب اونا به مهاجرت به سمت لینوکس زده باشیم.
اما برخی از افراد میگن که دلیل ویروسی نشدن لینوکس فقط اینه که کاربرای خیلی کمی داره و بنابراین هکرها رو به سمت خودش ترغیب نمیکنه. و متاسفانه به نظر هم میرسه که این حرف خیلی بیراه نیست چون اندروید که از هسته لینوکس استفاده میکنه و یکی از بزرگترین شرکت‌های آی‌تی دنیا پشتیبان اون هست خیلی بدافزار داره که آخرینش هم اینه: کشف پیچیده ترین تروجان اندروید توسط کسپرسکی و این شاید به دلیل سهم بازار بسیار زیاد اون هست که هکرها رو جذب اندروید میکنه.
و یا این لینک که طریقه هک کردن پسورد روت رو تو لینوکس توضیح داده: How to Hack Your Own Linux System
حالا به نظر شما آیا واقعا لینوکس امن‌تر از ویندوزه یا اینکه این حرف فقط ناشی از تعصب کاربران لینوکسه؟
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : آیا واقعا لینوکس امن تر از ویندوز است؟
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1392، 12:04 ق‌ظ »
آندروید چند تا مشکل بزرگ داره که واقعا ناامنش میکنه :

• استفاده از FAT32 بجای فرمتهای لینوکسی موجود
  • ورود نرم افزار بدون بازبینی به Play Store
  • امکان نصب نرم افزار از طریق خود کاربر
  • عدم استفاده از GNU Userland

وگرنه iOS هم از نظر کاربر کمی از آندروید نداره ولی اینقدر پر حاشیه نیست.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #2 : 24 خرداد 1392، 12:16 ق‌ظ »
چیزی که مشخصه اینه که سیستم عامل صد در صد امن که در عین حال کاربردی باشه وجو نداره.
اما استدلالات زیر می تونه برهان مفیدی بر امن بودن لینوکس نسبت به سایر سیستم عامل ها باشه:

در مورد اندروید هم بد نیست نگاهی به تصویر زیر داشته باشید:

همون طور که می بینید لینوکس در پایینی ترین لایه این سیستم عامله و اگر مشکلی هست مربوط به لایه های بالاییه.

نقل‌قول
استفاده از FAT32 بجای فرمتهای لینوکسی موجود

اندروید از ext3 استفاده میکنه.
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1392، 12:22 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 خرداد 1392، 12:25 ق‌ظ »

نقل‌قول
استفاده از FAT32 بجای فرمتهای لینوکسی موجود

اندروید از ext3 استفاده میکنه.

پارتیشنی که خودش توش نصب میشه بله. ولی مموری کارت نه ;)

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #4 : 24 خرداد 1392، 01:24 ق‌ظ »
فرمت پارتیشن دقیقا چه تاثیری روی امنیت داره؟

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #5 : 24 خرداد 1392، 01:37 ق‌ظ »
فرمت پارتیشن دقیقا چه تاثیری روی امنیت داره؟
سطوح دسترسی! پارتیشن fat32 قابلیت chmod و chown نداره. ان تی اف اس هم همینطوره  :)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1392، 05:02 ق‌ظ »
ورود نرم افزار بدون بازبینی به Play Store
این نکته  خیلی مهمی که باعث میشه اندروید نا امن بشه
درضمن این ها ویروس نیستند بلکه بدافزار هستند برای مثال هیچ ویروسی نمی تونه خودش را توی فایل سیستم تکثیر کنه حتی توی اندروید مگر اینکه دسرسی ریشه داشته باشه(که کاربر عادی توی اندروید داره)
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1392، 09:32 ق‌ظ توسط MHA152 »
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #7 : 24 خرداد 1392، 09:07 ق‌ظ »
همه ما این رو شنیدیم که میگن لینوکس ویروس نمیگیره و یا اینکه امنیت بالاتری نسبت به ویندوز داره. شاید حتی خودمون هم این حرف رو به دیگران برای ترغیب اونا به مهاجرت به سمت لینوکس زده باشیم.
اما برخی از افراد میگن که دلیل ویروسی نشدن لینوکس فقط اینه که کاربرای خیلی کمی داره و بنابراین هکرها رو به سمت خودش ترغیب نمیکنه. و متاسفانه به نظر هم میرسه که این حرف خیلی بیراه نیست چون اندروید که از هسته لینوکس استفاده میکنه و یکی از بزرگترین شرکت‌های آی‌تی دنیا پشتیبان اون هست خیلی بدافزار داره که آخرینش هم اینه: کشف پیچیده ترین تروجان اندروید توسط کسپرسکی و این شاید به دلیل سهم بازار بسیار زیاد اون هست که هکرها رو جذب اندروید میکنه.
و یا این لینک که طریقه هک کردن پسورد روت رو تو لینوکس توضیح داده: How to Hack Your Own Linux System
حالا به نظر شما آیا واقعا لینوکس امن‌تر از ویندوزه یا اینکه این حرف فقط ناشی از تعصب کاربران لینوکسه؟
اون آموزش هک خیلی خیلی وقته منسوخ شده! خیلی وقته دیگه کار نمیکنه. در ضمن این مشکل از کرنل نبوده مشکل خود دیسترویی هست که تعییری تو سینگل مود یا بش نداده.مثلا الان من دیباین دارم تو بش که پارامترش اضافه شده اصلا نمیشه پسورد عوض کرد تو سینگل مود هم پس میخواد
در مورد اندروید باید بهت بگم این یه تروجان واقعیه!چجوری دسترسی ادمین پیدا کرده؟ هر طور که بوده فکر نکنم از کرنل باشه چون همونطور که آقا محسن گفتند خیلی چیز ها بالا تر از کرنل هستند ...

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #8 : 24 خرداد 1392، 01:14 ب‌ظ »
من منظورم توزیع‌های لینوکسه نه فقط کرنل. آخه ما که کرنل رو با مثلا ویندوز مقایسه نمی‌کنیم.
حالا اون تروجان اندروید یا چیزای شبیه اون تو توزیع‌های لینوکس نمی‌تونن رسوخ کنن؟ وقتی تو اندروید تونستن حتما میتونن تو اوبونتو یا دبیان یا فدورا یا... هم وارد بشن.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #9 : 24 خرداد 1392، 03:02 ب‌ظ »
من منظورم توزیع‌های لینوکسه نه فقط کرنل. آخه ما که کرنل رو با مثلا ویندوز مقایسه نمی‌کنیم.
حالا اون تروجان اندروید یا چیزای شبیه اون تو توزیع‌های لینوکس نمی‌تونن رسوخ کنن؟ وقتی تو اندروید تونستن حتما میتونن تو اوبونتو یا دبیان یا فدورا یا... هم وارد بشن.
همتنطور که دوستان گفتند مشکل از سطوح بالایی اندروید است و اگه توزیعات لینوکس هم اون مشکلات را داشته باشند می تونند آلوده بشند ولی استفاده از مخازن باعث شده که این مشکلات خیلی کم بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 24 خرداد 1392، 05:23 ب‌ظ »
همتنطور که دوستان گفتند مشکل از سطوح بالایی اندروید است و اگه توزیعات لینوکس هم اون مشکلات را داشته باشند می تونند آلوده بشند ولی استفاده از مخازن باعث شده که این مشکلات خیلی کم بشه

ربطی به استفاده از مخازن نداره. توی وبلاگم یه مطلب در این باره هست. بخونش حتما.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #11 : 25 خرداد 1392، 10:28 ق‌ظ »
مسئله اینه که شما سوالت دقیقا چیه؟اگه میخوای بدونی کدوم امن تر هستش که دیگه بحث هایی که کردید بی معنی میشه. و معلومه که لینوکس امنیت بیشتری داره ولی اگه میخواید بدونید که لینوکس امن هست یا نه که هیچ چیزی کامل نیست.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #12 : 25 خرداد 1392، 11:32 ب‌ظ »
مسئله اینه که شما سوالت دقیقا چیه؟اگه میخوای بدونی کدوم امن تر هستش که...
سوالم اینه که آیا این همه که از امنیت لینوکس می‌گیم آیا واقعیت داره یانه؟ می‌دونم که کلا لینوکس امن‌تر از ویندوزه اما چقدر؟ آیا ما کاربران لینوکس بیش از حد غلو نمی‌کنیم؟ آیا اگه هکرها تمرکز یشتری رو لینوکس بذارن، لینوکس به همون اندازه ویندوز پر ویروس و ناامن نمیشه؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #13 : 26 خرداد 1392، 01:00 ق‌ظ »
مسئله اینه که شما سوالت دقیقا چیه؟اگه میخوای بدونی کدوم امن تر هستش که...
سوالم اینه که آیا این همه که از امنیت لینوکس می‌گیم آیا واقعیت داره یانه؟ می‌دونم که کلا لینوکس امن‌تر از ویندوزه اما چقدر؟ آیا ما کاربران لینوکس بیش از حد غلو نمی‌کنیم؟ آیا اگه هکرها تمرکز یشتری رو لینوکس بذارن، لینوکس به همون اندازه ویندوز پر ویروس و ناامن نمیشه؟
یه روز یه دانش آموزی سر کلاس از معلمش پرسید که اگر دست راستم قطع بشه چجوری بنویسم؟ طرف پرسید: الان قطع شده؟ پسر جواب داد نه. معلم گفت پس خفه شو بنویس :| الانم جریان همینه ... ما تاحالا ویروس دیدیم؟ هک شدیم؟ احساس نا امنی کردیم؟ گذارش هک تو همین انجمن دیدیم؟ نه. ولی مثل مثال قبل که ممکن دست آدم قطع بشه گنو/لینوکسم میتونه هک بشه ... این همه گزارش هک از هک شدن سونی و اپل و ... میبینیم خوب اینا هم یا از گنو/لینوکس استفاده میکنن یا یونیکس لایکن پس ما سیستم عامل ۱۰۰٪ امن نداریم