انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس چه طور در کنار گنو قرار می گیره ویک سیستم عامل رو تشکیل می دهند ؟  (دفعات بازدید: 2493 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ajax

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • سقوط من در خودمه . سقوط ما مثله منه
سلام .
چه طور هسته لینوکس در کنار نرم افزارهای GNU  قرار می گیره و یک سیستم عامل رو تشکیل می دهند ؟
امکانش هست که یه کرنل دیگه ایی باشه غیر از لینوکس و بتونه از  GNU استفاده کنه ..؟
سقوط من در خودمه . سقوط ما مثله منه . مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه . دشمنیا مصیبته . سقوط ما مصیبته . مرگه صدا مصیبته  . مصیبته حقیقته .

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
سلام .
چه طور هسته لینوکس در کنار نرم افزارهای GNU  قرار می گیره و یک سیستم عامل رو تشکیل می دهند ؟
امکانش هست که یه کرنل دیگه ایی باشه غیر از لینوکس و بتونه از  GNU استفاده کنه ..؟

1-
 کافیه برای این کرنل یک کامپایلر ( یا برای هر زبان کامپایری ایجاد بشه
که از همون اول با کامپایلر های GNU شروع کرد
اونوقت میشه همه برنامه هایی که به اون زبان ها نوشته شده برای اون کرنل کامپایل کرد و سپس اجرا کرد

۲-
بله
BSD و سولاریس

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
1-آقا اصلا گنو چی بود؟! اینجا نوشته:
نقل‌قول
اولین هدف پروژهٔ گنو ساخت یک سیستم‌عامل آزاد بود. در سال ۱۹۹۲ تمام قسمت‌های سیستم‌عامل گنو به غیر از هسته هرد کامل شده‌بود. هسته لینوکس، که پروژه‌ای مستقل توسط لینوس توروالدز در سال ۱۹۹۱ بود، آخرین قسمت سیستم‌عامل گنو را کامل کرد و در سال ۱۹۹۲ نسخهٔ ۰.۱۲ آن تحت اجازه‌نامه جی‌پی‌ال منتشر شد. هسته لینوکس و گنو با یکدیگر نخستین سیستم‌عامل آزاد را ساختند. اگرچه هستهٔ لینوکس قسمتی از پروژهٔ گنو نبود، اما آن توسط جی‌سی‌سی و ابزارهای برنامه‌نویسی گنو گسترش یافت.[۴]

2-هسته ی هرد چیه؟ گنو سیستم عامل بوده اما هسته نداشته؟ پس چی داشته؟

3-بنیاد نرم افزارهای آزاد قبل از گنو تاسیس شده؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین mr-me

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
1-آقا اصلا گنو چی بود؟! اینجا نوشته:
نقل‌قول
اولین هدف پروژهٔ گنو ساخت یک سیستم‌عامل آزاد بود. در سال ۱۹۹۲ تمام قسمت‌های سیستم‌عامل گنو به غیر از هسته هرد کامل شده‌بود. هسته لینوکس، که پروژه‌ای مستقل توسط لینوس توروالدز در سال ۱۹۹۱ بود، آخرین قسمت سیستم‌عامل گنو را کامل کرد و در سال ۱۹۹۲ نسخهٔ ۰.۱۲ آن تحت اجازه‌نامه جی‌پی‌ال منتشر شد. هسته لینوکس و گنو با یکدیگر نخستین سیستم‌عامل آزاد را ساختند. اگرچه هستهٔ لینوکس قسمتی از پروژهٔ گنو نبود، اما آن توسط جی‌سی‌سی و ابزارهای برنامه‌نویسی گنو گسترش یافت.[۴]

2-هسته ی هرد چیه؟ گنو سیستم عامل بوده اما هسته نداشته؟ پس چی داشته؟

3-بنیاد نرم افزارهای آزاد قبل از گنو تاسیس شده؟
آقا این سوالا جواب نداره ؟

عجب سوالای خفنگین. خداییش منم خیلی دوست دارم جوابش رو بدونم... اگه کسی هست لفطش رو بکنه دیگه  ;)

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
پروژه گنو قبل از بنیاد نرم افزارهای آزاد شروع شده بود.
اطلاعات بیشتر:
پروژه گنو
بنیاد نرم‌افزار آزاد
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
۲- هسته ی هورد gnu mach نام داره چند تا هم داشت بقیه اش معلومه دیگه هورد مدت ها قبل از لینوکس نوشته شده بود ولی یک خورده پیچیده بود که با اومدن لینوکس که ساده تر بود بیشتر ادما از لینوکس استفاده کردن
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره