انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مایکروسافت Silverlight 2 را ارائه کرد  (دفعات بازدید: 2345 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
مایکروسافت Silverlight 2 را ارائه کرد
« : 23 مهر 1387، 08:13 ق‌ظ »
امروز، کمپانی مایکروسافت خبر ارائه Silverlight 2 را اعلام کرد.

برنامه Silverlight در حقیقت رقیبی است برای محصول Flash کمپانی ادوبی که قابلیت اجرا در مرورگرهای مختلف، سیستم عامل های گوناگون و برقرار ارتباط با دستگاههای متفاوت را دارا می باشد. این محصول مایکروسافت به برنامه نویسان اجاره می دهد تا به خلق نرم افزارهای پوتا تحت وب بپردازند.

مایکروسافت همچنین اعلام کرده، با افزایش قابلیت های Silverlight در آینده این برنامه به سوی کد باز شدن پیش خواهد رفت و در این زمینه همکاریهایی را با مرکز Eclipse آغاز کرده است تا افزودنی های کد باز با مجوز این شرکت به آن اضافه گردد.

مهندس "Scott Guthrie" از میران ارشد بخش توسعه NET. در مایکروسافت می گوید: "ما Silverlight را یک سال پیش ارائه کردیم و هم اکنون از هر چهار مشتری عمده ما یک شرکت مایل است تا کامپیوترهای خود را در حالیکه مجهز به برنامه Silverlight هستند به فروش برساند."

برخی از قابلیت های Silverlight 2 عبارتند از:

- پشتیبانی از سیستم عامل های Mac، Windows و Linux در مرورگرهای Firefox، Safari و Windows Internet Explorer
- حفاظت پیشرفته از محتوی ارائه شده
- بزرگ نمایی و کوچک نمایی بالا جهت نمایش تصاویر استفاده شده بدون کاهش کیفیت
- پشتیبانی پیشرفته از Skin و Template ها

شما می توانید Silverlight 2 را از ساعاتی دیگر بطور مستقیم از سایت http://www.microsoft.com/silverlight دانلود نمایید.

منبع : http://winbeta.net

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: مایکروسافت Silverlight 2 را ارائه کرد
« پاسخ #1 : 23 مهر 1387، 12:47 ب‌ظ »
سلام دوستان تا کنون کمپانی مایکروسافت دشمن شماره یک اوپن سورس بوده اما اخیر بالاخص با همکاریهای نزدیک این شرکت با شرکت ناول ما شاهد تغیراتی در روند کار این شرکت و گرایش به اوپن سورس در این شرکت هستیم که خب ذاتا نوید اینده ای بهتر رو میده نمونش هم این خبریست که منتشر کردم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 23 مهر 1387، 03:02 ب‌ظ »
این شرکت معلوم نیست چیکار میکنه.

اول میگه لینوکس یعنی سرطان
بعد میاد =>> http://www.microsoft.com/opensource/

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #4 : 23 مهر 1387، 03:13 ب‌ظ »
 :D خدا وکیلی قاط زده این میکرو سافت البته حق هم داره

چون به صورت تصاعدی داره لینوکس بازارش رو میگیره

به نظر شما چقدر طول میکشه که لینوکس بازار ماکرو سافت و تخته کنه ؟ من حدسم بین ۳ تا ۵ ساله شما چی ؟ ;)

پینوشت : با لینکی که ناربه عزیز دادند فکر کنم این تاپیک دیگه موضوعی برای پیگیری نداشته باشه با توجه به همین مسئله من پست خارج بحث زدم ولی اگر دوستان تمایل به ادامه بحث دارند یا این پست من نا مربوط هستش بفرمایند تا ویرایش کنم  ;D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 مهر 1387، 06:25 ب‌ظ »
سلا دوستان هنوز نسخه لینوکس این نرم افزار ارائه نشده  مثل گوگل کروم  اما شدیدا به نکته سازگاری این نرم افزار با فایر فاکس مرورگر پیشفرض لینوکس دقت شده
و اما هدف من از انتشار این خبر بیشتر از متن خبر یاد اوری این نکته بود که از اهداف و ارمانهای خودمون نباید غافل بشیم ما با فرهنگ حاکم بر امثال شرکتهایی مثل مایکروسافت مشگل داریم نه بایک برند (نام تجاری) و یا حتی کسی با خود شبه سیستم عامل ویندوز در دنیای لینوکس مشکل نداره بلکه مشکل با عرضه سورس بسته محصولاته اگر بقول ناربه مایکروسافت سایت اوپن سورس راه میندازه این مطمئنا مورد استقبال جامعه اوپن سورسه و حرکت این شرکت به نزدیک شدن به لینوکس هم خوبه من اوائل دید خوبی به این مسائل نداشتم از جمله به قرادادهای جنجالی مایکروسافت و ناول ( شرکت حامی لینوکس سوزه ) چون یک مارک رو اونم مایکروسافت رو دشمن میپنداشتم در حالیکه دیدم من هدف رو گم کردم مسئله اینه که مایکروسافت و امثالهم ناگریز باید به این جامعه عظیم اوپن سورس بپیوندند مشگلی هم که با عرضه تجاری محصولاتشون و یا پشتیبانی تجاری ندارن فوقش میشه مثل رد هت من این حرکت این شرکت و امثال اون رو مثبت می دونم مسئله اینه که مایکروسافت داره بتدریج و محافظه کارانه بطرف اوپن سورس حرکت میکنه گرچه این خلاف روش گذشتشه  اما یه واقعییته که داره رخ میده چه کسی خوشش بیاد چه نیاد

آفلاین amirven200x

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
    • جامعه رزمیکاران ایران
« پاسخ #6 : 24 مهر 1387، 02:12 ب‌ظ »
سلا دوستان هنوز نسخه لینوکس این نرم افزار ارائه نشده  مثل گوگل کروم  اما شدیدا به نکته سازگاری این نرم افزار با فایر فاکس مرورگر پیشفرض لینوکس دقت شده
و اما هدف من از انتشار این خبر بیشتر از متن خبر یاد اوری این نکته بود که از اهداف و ارمانهای خودمون نباید غافل بشیم ما با فرهنگ حاکم بر امثال شرکتهایی مثل مایکروسافت مشگل داریم نه بایک برند (نام تجاری) و یا حتی کسی با خود شبه سیستم عامل ویندوز در دنیای لینوکس مشکل نداره بلکه مشکل با عرضه سورس بسته محصولاته اگر بقول ناربه مایکروسافت سایت اوپن سورس راه میندازه این مطمئنا مورد استقبال جامعه اوپن سورسه و حرکت این شرکت به نزدیک شدن به لینوکس هم خوبه من اوائل دید خوبی به این مسائل نداشتم از جمله به قرادادهای جنجالی مایکروسافت و ناول ( شرکت حامی لینوکس سوزه ) چون یک مارک رو اونم مایکروسافت رو دشمن میپنداشتم در حالیکه دیدم من هدف رو گم کردم مسئله اینه که مایکروسافت و امثالهم ناگریز باید به این جامعه عظیم اوپن سورس بپیوندند مشگلی هم که با عرضه تجاری محصولاتشون و یا پشتیبانی تجاری ندارن فوقش میشه مثل رد هت من این حرکت این شرکت و امثال اون رو مثبت می دونم مسئله اینه که مایکروسافت داره بتدریج و محافظه کارانه بطرف اوپن سورس حرکت میکنه گرچه این خلاف روش گذشتشه  اما یه واقعییته که داره رخ میده چه کسی خوشش بیاد چه نیاد

من کاملا با شما موافقم \\:D/