متشکرم از پاسختون.
ولی برام چند نکته ابحام انگیز باقی مونده؟
KDE روی Ubuntu نصب میشه؟ یا کنار اون؟
تفاوت های Gnome و KDE چی هستن؟
- واقعا شرمنده ام که اینقدر سوال پیچ کردم. آخه خیلی برای Personalization کردن Ubuntuم زحمت کشیدم. همچنین آپدیت های زیادی رو نصب کردم.
الآن هم دو دلم برای نصب KDE! خیلی ممنون میشم بهم کمک کنی.
سپاسگذارم .. سهیل ...
سلام سهیل جان
هم میتونی kde روکنار اوبنتو نصب کنی هم اینکه سی دی kubuntu رو تهیه کنی که دیگه گنوم نداره و مستقیما با kde بالا میاد
اگر خواستی kde در کنار gnome ( گنوم میز کار دیفالت اوبنتو هستش ) نصب کنی خیلی ساده هستش یا از روی اینترنت میتونی دانلود کنی با دستور زیر
sudo apt-get install kubuntu-desktop
ویا اینکه سی دی کوبنتو آلترنیت رو تهیه کنی بگذاری توی دستگاه بعد دستور بالا رو بزنی ( توجه کن که با نسخه لایو کوبنتو نمیتونی اینکار رو انجام بدی )
تفاوت این دو میز کار تا اونجائی که من دیدم توی دو تا مسئله هست
مسئله اول که برای من خیلی مهم بود وضوح تصویر خیلی بالا در kde هستش مثلا وقتی داری فیلم میبینی یا عکس تماشا میکنی تصاویر زنده تر و شفافترند
مسئله بعدی هم نرم افزارهای مخصوص هر میز کار هستش که البته روز اون یکی کار میکنه ولی باید کلی پکیچ دانلود بشه تا راه بیافته
به نظرم شما این دو تا میز رو نصب کن کنار هم ببین کدومش بیشتر بهت میچسبه وقتی تصمیمت رو گرفتی بیا روی یه پارتیشن دیگه همون رو به صورت جدا نصب کن وقتی دیدی واقعا همونه که میخوای جایگزین کن
خودم با گنوم (اوبنتو) شروع کردم بعد یه مدت دیدم پکیجهايی که دارم استفاده میکنم خیلیاش مال kde هستش ، اومدم kde رو هم نصب کردم حالا از ترکیبشون استفاده میکنم ( مثلا برای فایل بروزینگ از ناتیلوس استفاده میکنم که ماله گنومه ولی برای فیلم دیدن از کافئین که مال kde ) محیط هم محیط kde هستش .
عجب دسکتاپ تو دسکتاپی شد
ولی اگه میخوای بیائی رو kde پیشنهاد میکنم که چند روز دیگه صبر کن ۸.۱۰ بیاد چون بنظر میاد kde 4 خیلی پیشرفتهای خوبی کرده
نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه ؟
موفق باشی