انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو  (دفعات بازدید: 129765 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: نصب مودمهای USB ADSL D-Link در اوبونتو
« پاسخ #45 : 28 تیر 1388، 12:18 ب‌ظ »
سلام به همه
مشگل شما رو توی لینکی که توی نوشته های قبلی ام گذاشتم باهاش برخورد کردم و ازش رد شدم
امروز روزهاست که من از اتصال نا امید شده ام!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #46 : 29 تیر 1388، 04:29 ق‌ظ »
shoooodaaaam!!!!!!!!!!!!!! bebakhshi fingilishe akhe balad nistam farsish konam! saat 4.5 sobhe va man az linux be internet vasl shodam!!! oonghadr arbade zadm ke hame bidar shodan!
ama vaghean nemidoonam chikaresh kardam ke shod! ye yek saate daram harchi miyad dame dastam type mikonam masalan connect! yedafe delesh khast va shod!!!

khoda moshghele hame moshghel dara ro hal kone!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین mehdivk

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #47 : 29 تیر 1388، 07:29 ب‌ظ »
من مرحله سینک رو هم رد کردم با اون لینک جدیده ولی خوب الان این ارور رو میگیریم ، چراغ مودم هم ثابت میشه ولی تو tap0
Waiting for tap0...
sarina@sarinadesktop:~$
sudo pppoeconf tap0
tap0: ERROR while getting interface flags: No such device
ioctl(SIOCGIFHWADDR): No such device
tap0: ERROR while getting interface flags: No such device
ioctl(SIOCGIFHWADDR): No such device
Plugin rppppoe.
so loaded.
/usr/sbin/pppd: In file /etc/ppp/peers/dslprovider:
unrecognized option 'nictap0'
sarina@sarinadesktop:~$

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 29 تیر 1388، 09:21 ب‌ظ »
mhdivk عزیز
من هم این ارور رو داشتم! و بطور موقتی اینجوری راست و ریسش کردم:
root@ubuntu:~# eciadsl-doctor
You are using linux kernel version 2.6.28-11-generic
Support for USB is OK
Preliminary USB device filesystem is OK
dabusb module is not loaded: OK
UHCI support is OK
OHCI support is OK
/dev/ppp is OK
HDLC support is OK
HDLC support is OK (no bug)
Loading EZ-USB firmware...
Process skipped .. no more needed
Loading the GlobeSpan firmware...
OK eciadsl-synch: success                                                           
You are using pppd version 2.4.5 (untested)
No existing PPP connection... trying to make one (please wait)
using channel 36
Using interface ppp0
Connect: ppp0 <--> /dev/pts/1
Modem hangup
Connection terminated.
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9517), status = 0x0
using channel 37
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9582), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 38
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9601), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 39
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9620), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 40
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9639), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 41
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9658), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 42
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9719), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 43
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9951), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 44
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9970), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
using channel 45
Using interface ppp0
Script /usr/bin/eciadsl-pppoeci -vpi 0 -vci 35 -vendor 0x0915 -product 0x8104 -mode LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS finished (pid 9989), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.
PPP: very bad ... usermode driver just crashed
root@ubuntu:~# pppoeconf
Plugin rp-pppoe.so loaded.
RP-PPPoE plugin version 3.8p compiled against pppd 2.4.5

البته حضرات اساتید محبت کنند و بفرمایند چرا این کانکشن ذخیره نمیشه و من مجبورم در هر بار روشن کردم سیستم همین کار را انجام دهم؟ البته گاهی هم مجبورم این کارها را بارها انجام بدهم تا انجام شود!؟
----

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #49 : 26 امرداد 1388، 04:54 ق‌ظ »
سلام به شما دوباره
بابا بخدا پیر شدم و این مودمم یه بار درست کانکت نشد! آقا با این برنامه "eciadsl-doctor" باید یه چهل بار برنامه رو چک کنم تا یه دفعه بشناسدش. یه چند تا سئوال دارم محبت کنید بهم جواب بدین ممنون دار می شم:
اول: این برنامه "eciadsl-doctor" به نظرم چیز خاصی را غیر از کانال های ارتباطی را چک نمی کند(در بقیه قسمت ها بدون اشکال OK می دهد) خوب آقا من جطوری می تونم این کانال ها را بطور دستی خودم امتحان کنم؟ یا اصلا از کدام پورت یا کانال و با چه فایلی من اینترنت کانکت می شم؟

دوم: اگر من برنامه "eciadsl-pppoeci" را مجددا راه اندازی کنم همان کار این بخش کنترل کانال های برنامه "eciadsl-doctor" را انجام می ده یا نه؟

سوم: به سختی کانکت شدن من مربوط به این باشه که یه کانکشن دیگه ائی سیستم مودم رو در اختیار می گیره! (من باید بطور اتوماتیک در موقع بوت کانکت بشم اما نمی شم!). خوب چه برنامه ائی بطور پیش فرض این کار رو انجام می ده و من باید چه برنامه ائی رو remove کنم تا این دسترسی مستقیما به برنامه pppoeconf داده بشه؟ (برنامه network manager رو غیر فعال کردم اما ظاهرا هیچ تاثیری نداره!)

از لطف شما ممنونم
موفق باشید
----

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 26 امرداد 1388، 05:20 ق‌ظ »
دوباره ببخشید! یه سئوال که امیدوارم بابتش بهم نخندین! ;D
برای اتصال به اینترنت با مودم های USB  و خطوط ADSL هم باید با استفاده از دستور pppconfig کانکشن ساخت؟
فکر کردم این شاید مربوط به اتصال دیال آپ با مودم معمولی خود کامپیوتره اما الان شک کردم! آخه نیاز به شماره تلفن فراهم آورنده ISP داره!
ممنون
----

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 28 امرداد 1388، 12:55 ق‌ظ »
کسی وجود نداره؟ من واقعا دارم با خودم حرف می زنم؟
----

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #53 : 30 امرداد 1388، 02:20 ق‌ظ »
آقا بخدا این مشگل مال بعد از این قصه است!
----

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #54 : 31 امرداد 1388، 11:20 ق‌ظ »
آقا بخدا این مشگل مال بعد از این قصه است!
اون جواب مال این سوال بود:
دوباره ببخشید! یه سئوال که امیدوارم بابتش بهم نخندین! ;D
برای اتصال به اینترنت با مودم های USB  و خطوط ADSL هم باید با استفاده از دستور pppconfig کانکشن ساخت؟
فکر کردم این شاید مربوط به اتصال دیال آپ با مودم معمولی خود کامپیوتره اما الان شک کردم! آخه نیاز به شماره تلفن فراهم آورنده ISP داره!
ممنون
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Masoudubun

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #55 : 25 مهر 1388، 11:35 ب‌ظ »
من اوبونتو 64 بيتي نصب كردم و اين فايلي كه لينك دانلودش هست جواب نميده . چه كنم؟

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
« پاسخ #56 : 27 مهر 1388، 10:46 ب‌ظ »
سلام دوستان
من D-Link DSL 200 Gerenation III دارم و مراحل شما رو قدم به قدم انجام دادم و هیچ اروری هم نگرفتم و وقتی sudo pon dsl-provider رو زدم همون کاراکترها ظاهر شد ! ولی هیچ send یا reciveی ندارم ! چیکار کنم ؟!!
در ضمن وقتی ifconfig رو می زنم که باید tap0 باشه نیست ! ( بعد از sudo eciadsl-start )

لطفا کمک کنید ( از کوبونتوی 9.04 استفاده می کنم )

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
« پاسخ #57 : 04 آبان 1388، 12:41 ب‌ظ »
در ضمن وقتی ifconfig رو می زنم که باید tap0 باشه نیست ! ( بعد از sudo eciadsl-start )

سلام دوستان
مشکل من خیلی راحت درست شد !
برای دوستانی که همین مشکل من رو دارند بگم که اگه مراحل اتصال به درستی انجام میشه و فقط tap0 را در ifconfig ندارید بایستی چندین بار ( حدود ۲ تا ۴ بار ! ) دستور eciadsl-start رو بزنید. ( البته هر بار که tap0 رو نداشتید باید مودموتون رو از USB قطع کنید و بعد وصلش کنید ) و بعد دوباره eciadsl-start رو بزنید. در نهایت وقتی دستور ifconfig رو بزنید tap0 رو خواهید داشت. و بعد هم که معلومه باید sudo pppoeconf tap0 رو بزنید و مراحل رو دنبال کنید و به راحتی به ADSL خودتون وصل بشید.
در ضمن هیچ نیازی به اجرای eciadsl-doctor هم وجود نداره !

موفق باشید.

آفلاین hassan19

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • ساکت دارم اوبونتو کار می کنم!!
« پاسخ #58 : 14 آبان 1388، 11:58 ب‌ظ »
من امروز ابونتو 9.10 رو نصب کردم..اینترنت رو مثل 9.4 از طریق کانکشن کنار ساعت تنظیم کردم..شبکه رو شناخت ولی وقتی روی کانکشن adsl کلیک می کنم وصل نمی شه..هر کاری کردم نشد..دقیقا همون کارایی که تو 9.4 کرده بودم و وصل شده بود..دوستان راهنمایی کنند. ::) :oops:

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #59 : 15 آبان 1388، 03:44 ق‌ظ »
من امروز ابونتو 9.10 رو نصب کردم..اینترنت رو مثل 9.4 از طریق کانکشن کنار ساعت تنظیم کردم..شبکه رو شناخت ولی وقتی روی کانکشن adsl کلیک می کنم وصل نمی شه..هر کاری کردم نشد..دقیقا همون کارایی که تو 9.4 کرده بودم و وصل شده بود..دوستان راهنمایی کنند. ::) :oops:

همانطور که در این چند روز بارها گفته شده , این مشکل به خاطر وجود یک باگ در network manager در K/Ubuntu 9.10 هست ! فعلا باید از این راه حل موقت استفاده کنید تا در آپدیت های بعدی مشکل حل بشه یا اینکه کانکشن adsl را در تنظیمات خود مودم تعریف کنید ...