انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه mount کردن ایمیج های دبیان ۷ و نحوه خروج و نصب نرم افزار از اینترنت (حل شد)  (دفعات بازدید: 6128 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 94
با سلام.لطفا نحوه مانت کردن ۳ دی وی دی دبیان ۷ را برای دبیان توضیح دهید و همچنین نحوه خروچ از ایمیج ها و استفاده از اینترنت را توضیح دهید.
با تشکر
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 10:44 ق‌ظ توسط waterman »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
دقیق‌تر سوالتون رو بپرسید. دقیقا می‌خواید چیکار بکنید؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
برای موینت ایمیج ها :
روش کلیک راست کن بعد برو open with بعد بزن archive mounter این جوری موینت میشه . حالا اگر منظورتون از موینت برای کار خاصی هست دقیق تر بگین تا بشه بهتر کمک کرد.
برای نصب نرم افزار از اینترنت مطمعن شین سیستمتون به اینترنت وصل هست بعد با دستور apt-get install PACKAGENAME نرم افزارا رو نصب کنین یا از نرمافزارای گرافیکی برای نصب استفاده کنین (نمی دونم رو دبیان نوع گرافیک چی داریم ولی یک سیر برای synaptic بزن)

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
دقیق‌تر سوالتون رو بپرسید. دقیقا می‌خواید چیکار بکنید؟
منظورم اینه که من چطور می تونم از ۳ تا dvd دبیان به عنوان مخزن نرم افزاری استفاده کنم که از اینترنت هم استفاده نشه و همچنین چطور می تونم اونو غیر فعال کنم تا بتونم آپدیت رو از اینترنت بگیرم.

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
برای موینت ایمیج ها :
روش کلیک راست کن بعد برو open with بعد بزن archive mounter این جوری موینت میشه . حالا اگر منظورتون از موینت برای کار خاصی هست دقیق تر بگین تا بشه بهتر کمک کرد.
برای نصب نرم افزار از اینترنت مطمعن شین سیستمتون به اینترنت وصل هست بعد با دستور apt-get install PACKAGENAME نرم افزارا رو نصب کنین یا از نرمافزارای گرافیکی برای نصب استفاده کنین (نمی دونم رو دبیان نوع گرافیک چی داریم ولی یک سیر برای synaptic بزن)
نه در واقع منظورم این بود که بتونم از dvd ها به عنوان مخزن نرم افزاری استفاده کنم

و من تازه دبیان نصب کردم و نمی تونم نرم افزار از اینترنت بگیرم یا آپدیت کنم میگه dvd های بعدی رو بذارید. می خواستم بدونم چطور میشه از اینترنت استفاده کرد و بعد دوباره به dvd ها متصل شد برای گرفتن نرم افزار !!!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
اگر از دبیان پایدار استفاده میکنید و د مراحل نصب اولیه گزینه‌ی مربوط به جستجوی بقیه dvdها رو انتخاب کرده باشید خودش به لیست اضافه میکنه،
 اگر نه میتونیداز synaptic و گزینه repositories استفاده بکنید.
راه دیگه اینکه دستی مثل گزینه dvd اول در مسیر /etc/apt/sources.list بقیه dvdها رو اضافه کنید.

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
اگر از دبیان پایدار استفاده میکنید و د مراحل نصب اولیه گزینه‌ی مربوط به جستجوی بقیه dvdها رو انتخاب کرده باشید خودش به لیست اضافه میکنه،
راه دیگه اینکه دستی مثل گزینه dvd اول در مسیر /etc/apt/sources.list بقیه dvdها رو اضافه کنید.
از روش اول نتونستم iso های dvd دبیان رو اضافه کنم . ممکنه روش دستی رو یکمی کامل تر توضیح بدید چون برای اولین باره دارم این کارو انجام میدم و لطفا توضیح بدید چطور می تونم آپدیت از اینترنت رو هم فعال کنم چون الان برای آپدیت این پیغام رو میده :

apt-get update
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 09:58 ق‌ظ توسط waterman »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
از روش اول نتونستم iso های dvd دبیان رو اضافه کنم . ممکنه روش دستی رو یکمی کامل تر توضیح بدید چون برای اولین باره دارم این کارو انجام میدم و لطفا توضیح بدید چطور می تونم آپدیت از اینترنت رو هم فعال کنم چون الان برای آپدیت این پیغام رو میده :

apt-get update
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
اول اینکه کدهاتون رو توی تگ مربوط به کد بذارید : علامت # در نوار ابزار
دوم اینکه فکر میکنم مشکل کدی که گذاشتید از جای دیگه‌ای هست، خروجی دستور زیر رو بذارید:
cat /etc/apt/sources.listسوم اینکه فکر میکنم این بتونه کمکتون بکنه ، البته این مربوطه به اضافه کردن iso هست اما تقریبا روش کار یکی هست :
http://linuxconfig.org/add-iso-image-to-apt-sourceslist

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

apt-get update
sudo rm /var/lib/dpkg/lockبعد به ادامه دستورات بپرداز

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
cat /etc/apt/sources.list

deb cdrom:[Debian GNU/Linux 7.0.0 _Wheezy_ - Official amd64 DVD Binary-1 20130504-14:44]/ wheezy contrib main

deb cdrom:[Debian GNU/Linux 7.0.0 _Wheezy_ - Official amd64 DVD Binary-1 20130504-14:44]/ wheezy contrib main

# Line commented out by installer because it failed to verify:
deb http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib
# Line commented out by installer because it failed to verify:
# deb-src http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib

# wheezy-updates, previously known as 'volatile'
# A network mirror was not selected during install.  The following entries
# are provided as examples, but you should amend them as appropriate
# for your mirror of choice.

deb http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib
# deb-src http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib

deb http://http.us.debian.org/debian/ wheezy contrib non-free main
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 10:50 ق‌ظ توسط waterman »

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *

apt-get update
اول اینکه کدهاتون رو توی تگ مربوط به کد بذارید : علامت # در نوار ابزار
دوم اینکه فکر میکنم مشکل کدی که گذاشتید از جای دیگه‌ای هست، خروجی دستور زیر رو بذارید:
cat /etc/apt/sources.listسوم اینکه فکر میکنم این بتونه کمکتون بکنه ، البته این مربوطه به اضافه کردن iso هست اما تقریبا روش کار یکی هست :
http://linuxconfig.org/add-iso-image-to-apt-sourceslist

مرسی لینک خیلی خوب بود :)
فقط چرا با این که تهران برای ساعت و تاریخ تنظیم شده ولی ساعت رو اشتباه نشون میده ؟!!!
network time هم on هست !!!

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
خواهش میکنم
اگر مشکلتون حل شد پست اولتون رو ویرایش کنید و گزینه 'حل شد' رو به عنوانش اضافه کنید.
پکیح ntp رو نصب کنید و ایران رو توی clock انتخاب کنید ، در ریستارت بعدی مشکل حل خواهد شد.البته با اتصال به اینترنت برای اولین بار.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
راستی توی کدی که دادید این قسمت

همون موردیه که نیاز دارید ، به اندازه‌ای که میخواید کپی میکنید ازش.\
فقط دقت کنید که مسیر در اینجا از cdrom داده شده.

آفلاین Amirr

• Jr. Member
  • *
خواهش میکنم
اگر مشکلتون حل شد پست اولتون رو ویرایش کنید و گزینه 'حل شد' رو به عنوانش اضافه کنید.
پکیح ntp رو نصب کنید و ایران رو توی clock انتخاب کنید ، در ریستارت بعدی مشکل حل خواهد شد.البته با اتصال به اینترنت برای اولین بار.

ممنون از کمکتون :)