سلام
با توجه به این که لینوکس منبع باز است آیا امکان دارد یک نفر برنامه مخربی بنویسد و آن را در دل نرم افزار مفید و پر کاربردی قرار داده و پس از نصب فعال شود
با تشکر
اول سعی کنید توزیع هایی رو که ادعا میکنن در کرنل تغییر دادن رو نصب نکنین، یا حداقل از اعتبارشون اطمینان حاصل کنید.
دوم، در صورتی که میخواید هسته رو مستقل نصب کنید، سعی کنید هسته هایی رو نصب کنید که معروفند و اعتبار دارند (یا عینا همون چیزی که kernel.org ارائه میکنه، یا Linux-Libre و ... که اعتبارشون به جامعه اثبات شده).
با استناد به نظر شما ما نه تنها هیچ وقت نباید از دبیان استفاده کنیم بلکه اونو به عنوان یه توزیع ضعیف از لحاظ امنیتی بشناسیم چون دبیان در هر انتشارش بیشترین تغییرات رو در کرنل اعمال می کنه.
دوست عزیز نمیدونم چرا فقط جمله اول من رو خوندید؟
توزیعی که ادعا میکنه، با توزیعی که واقعا بهینه سازی و تغییر میده زمین تا آسمون تفاوت داره، اعتبار دبیان هم در جامعه لینوکس بر هیچ کس پوشیده نیست!
دوست عزیز وقتی شما می گید توزیع هایی که ادعا می کنند کرنل رو تغییر دادند نصب نکنید، چیزی که من برداشت می کنم اینه:
توزیع هایی هستند که کرنل رو تغییر دادند و ما نباید از اونها استفاده کنیم.
مگه کلمه ی ادعا همیشه به معنای دروغه گفتنه؟
توزیعی که کرنل رو تغییر نداده چرا باید بگه کرنل رو تغییر داده؟ مگه تغییر دادن کرنل همیشه کار درستیه و باعث جذب کاربر میشه؟
اصلا مگه میشه تو اوپن سورس ادعای دروغ کرد؟!