مرسی دوست من 
من مطمن نیستم تنظیماتم درست باشه! توی Network settings , wireless رو فعال کردم بعد در properties اسم wireless را نوشتم, pass type را گذاشتم wpa personal و در network pass -> key wireless را نوشتم. روی dhcp هم هست. درست؟ 
NetworkManager هم نمیدونم کجاست؟ 
سلام پیکو جان
نمیدونم چرا این تاپیک رو ندیدم از این که دیر دارم جواب میدم پوزش میخوام
خوب بین وقتی که وارد اوبنتو میشی او بالا سمت راست بقل اسپیکرت ایکون نتورک منیجرت میاد ( تو عکسی که حسین مک گرامی زحمت کشیدن ببین همون آیکن آبی که مثل پله میمونه ) روی این که کلیک کنی لیست شبکه هائی که کارت وایرلستون پیدا کرده برات میاره کافیه که روی شبکه مورد نظرتون کلیک کنید
حالا اگه شبکتون اینکریپت باشه ( مثلا wep ) یه آرم قفل کنارش میاد که بعد اینکه وپ کی رو وارد کردین به شبکه وصل میشید
اینکه پرسیدم تو ویندوز چیکار میکنید میخواستم که دقیق نوع شبکتون رو بدونم و توضیح اضافه ندم که گیج بشید
حالا شما به شبکه وصل شدید خب بعضی از آی اس پی ها مک آدرس کارت شبکتون رو به عنوان شناسائی قبول میکنند و به شما اینرنت رو میدند ولی بعضیا هم باید به وی پی ان وصل بشید تا بتونید اینترنت بگیرید
اگر شما یوزر نیم و پسورد دارید و باید اونو به سیستم بدین تا وارد شبکه بشید شما باید pptp رو نصب کنید که تو تاپیک زیر توضیح خیلی سادشو دادم
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6411.0بعد خیلی راحت میتونید یه کانکشن بسازید و با ۲ تا کلید به اینترنت وصل بشید

اگر باز جائی را خوب توضیح ندادم و مشکل داشتید بفرمائید .