سلام
حسن جان، فکر کنم سخت در اشتباهی !
( تو پرانتز، جنگ دیستروها بدترین چیزی است که من تاحالا دیدم !)
خوب، چرا فکر می کنم در اشتباهی؟
دقیقا درسته هاردی من صرفا خبر رو منتشر کردم جهت اطلاع رسانی ولی حقیقتش نمیخوام کسی و یا شرکتی ناراحت بشه اما این توزیع وسوسه تجاری شدن تو سر داره و اصلا هدف لینوکس دستشون نیست پارسیکس رو اصلا نمیشه با این مقایسه کرد پارسیکس تو برخی کشورا شناخته شدس و توزیع واقعا خوبیه خیلی قویتر از تصور بعضیاست اما این ؟
مقایسه اینا اصلا راه به جایی نمیبره بهتره دیگه راجع بهشون بحث نکنید چون این اصلا در حد پارسیکس نیست
با تشکر
چند تا نکته بود که پر رنگ کردم،
عقیده شما بر این است که شرکت داده پردازی هدف تجاری دارد، خودت این جمله را بخوان ! مگر هدف تجاری داشتن با رعایت قوانین GPL تناقضی دارد؟ نه تنها تناقض ندارد، بلکه شما برای این کار تشویق هم می شوید. مطمئن هستم که این شرکت خرج های بسیاری برای این توزیع می کند و پشتیبانی مالی خوبی هم دارد.
برای این که لینوکس توی ایران جا بیفتد مجبور هستیم که خرج کنیم، مجبوریم محیط فارسی را ارائه بدهیم تا بی سواد ترین فرد هم بتونه استفاده کنه و نگه که مایکروسافت بسته ی فارسی سازی برای ما گذاشته، لینوکس این ها را ندارد !!!
در کل هدف تجاری ضمن رعایت قوانین GPL بسیار خوب است.
این که پارسیکس به کارآمد می رسد یا کارآمد به پارسیکس، چه چیزی را می خواهد نشان دهد؟ (جنگ دیستروها) هر کس بنا به دلایل و امکاناتی که نیاز دارد از یک توزیع استفاده می کند. دیگه این که چی قویه، چی ضعیف بحث کردن سرش خیلی الکی هست.
خداییش، شما تاحالا توزیع کارآمد را دیدید؟ واقعا فارسی سازیش واقعا یک کار پر دردسر هست (مطمئن باشید)، علاوه بر اون ابزارهای خوب برای فارسی زبان ها خیلی دارد. ضمن این که راهنماهای آن بسیار جامع و کامل است.
واقعا به جای زیر سوال بردنش، آن ها را تشویق کنید. واقعا خیلی ممنونم که توی ایران یک کارآمد هم وجود دارد.