با نصب نرمافزارهای زیاد سیستم کند نمیشه، مگر اینکه گیمپ یا بلندر (برای مثال گفتم) رو به اوتواستارت اضافه کنیم.
خب اینها مشکل اوبونتو نیست. دقیقاً مشکل کاربره. وگرنه من چرا این مشکلات رو ندارم؟
دلیلش اینه که نسبت به چیزی که استفاده میکنم آگاهم. من دو سال پیش ۱۳.۰۴ رو نصب کردم روی لپتاپم و به محض این که نصب تموم شد و سیستم جدیدم اومد بالا شروع کردم به استفاده. بدون این که بخوام کار اضافیای بکنم یا راهاندازی نصب کنم یا نگران گرمای لپتاپ باشم یا با ارور مواجه شم یا بعد از گذشت دو سال ذرّهای کند شده باشه.
چون هم میدونم اوبونتو قراره چهطوری کار کنه و هم سختافزارم رو میشناسم و موقع خرید هرچیزی دقّت میکنم که حتماً سختافزار و نرمافزارم با هم سازگار باشن.
البته اگه یادم باشه شما یا دوستان دیگه، گفتین اوبونتو با همه یا اکثریت سخت افزار ها سازگاری داره.
.....
سوزنتون گیر کرده ها
هزاریم که بگم اصلا بلد نیستم دستکاری کنم، بازم می گید باهاش ور رفتی.
چون رو سیستم خودتون مشکلی نداره، امکان نداره رو یه سیستم دیگه اشکالی نشون بده؟
برای سرعت هم که هم رو لپتاپ هم دسکتاپ تست کرده بودم، اصلا نزدیک به سرعتی که میگید هم نیست
شاید تنظیمات خاصی انجام دادین
احتمالشم هست که اوبونتو کلا خدای بی نقص باشه و همه ی افرادی که باهاش مشکل دارن، به دلیل زیر و رو کردن سیستم عاملشون باشه حتی اگر واقعا کاری نکرده باشن
توزیعهای آزاد گنو/لینوکسی داریم مثل RHEL یا SUSE Enterprise که از ویندوز هم گرونتر هستند.
اره درباره شون شنیدم برای همین گفتم اوبونتو
در کل اصلا نمیتونم تصور کنم که چطوری بعضیا از چیزی که فقط صاحبش (و نه هیچ کس دیگه) میدونه زیر پوستش چه خبره اینطوری دفاع میکنن.
چندتا پست قبلیم رو بخونی میبینی چجوری از خجالت ویندوز در اومدم
......
لطفا تاپیک رو قفل نکنید، میخوام اخرین سری اوبونتو رو روی سیستم جدیدم تست کنم
شاید یک درصد، بعضی ایرادها مربوط به سیستم قبلیم بوده باشه (شرمنده اوبونتو نشم یوقت)