انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد نصب ابونتو و ویستا ؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 2275 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
من رو نوت بوکم دوتا ویندوز دارم یکی ویستا یکی هم xp حالا می خوام xp رو پاک کنم و به جاش اوبونتو رو نصب کنم .البته فکر کنم منتظر بمونم تا 8.10 منتشر بشه.
سوالم اینه که اگه من ابونتو رو با ویستا نصب کنم (البته باید درایو xp رو از تو ویستا فرمت کنم)مشکلی برام پیش نمیاد و همونجوری برام مولتی بوت میسازه ؟
فکر کنم که مولتی بوت ایکس پی هم چنان باقی بمونه  که خب مهم نیست.
نوت بوک من vaio n250  هستش فکر می کنید که همه سخت افزارها رو بشناسه و در نهایت فکر می کنید که سرعت اوبونتو با یه نوت بوک با 2 گیگ رم چطور باشه و سرعتش قابل مقایسه با ویستا و ایکس پی هست ؟
بقیه سوالها رو وقتی ابونتو 8.10 رو گرفتم میپرسم.چون الان 6.10 و 7.04 رو دارم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
من رو نوت بوکم دوتا ویندوز دارم یکی ویستا یکی هم xp حالا می خوام xp رو پاک کنم و به جاش اوبونتو رو نصب کنم .البته فکر کنم منتظر بمونم تا 8.10 منتشر بشه.
سوالم اینه که اگه من ابونتو رو با ویستا نصب کنم (البته باید درایو xp رو از تو ویستا فرمت کنم)مشکلی برام پیش نمیاد و همونجوری برام مولتی بوت میسازه ؟
فکر کنم که مولتی بوت ایکس پی هم چنان باقی بمونه  که خب مهم نیست.
نوت بوک من vaio n250  هستش فکر می کنید که همه سخت افزارها رو بشناسه و در نهایت فکر می کنید که سرعت اوبونتو با یه نوت بوک با 2 گیگ رم چطور باشه و سرعتش قابل مقایسه با ویستا و ایکس پی هست ؟
بقیه سوالها رو وقتی ابونتو 8.10 رو گرفتم میپرسم.چون الان 6.10 و 7.04 رو دارم.

سلام

بله اوبونتو اگر بعد از ویندوز نصب بشه بطور اتوماتیک بقول شما مولتی بوت میسازه البته اگر وقتی که اوبونتو نصبه بعدش بخوای ویندوز نصب کنی ویندوز قادر نیست اون بوت دوگانه رو درست کنه و باید تنظیم دستی بشه

موفق باشی

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
اگر بیشتر نباشه کمتر هم نیست
یا علی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
راستی یادم رفت مشروط بر اینکه تمام سخت افزار هات بدرستی نصب شده باشند
یا علی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: سوال در مورد نصب ابونتو و ویستا ؟؟؟؟؟
« پاسخ #5 : 14 آبان 1387، 06:34 ق‌ظ »

سرعت اوبونتو حتی اگه کل افکتهاش رو فعال کنی باز از ویستا بیشتره

البته اوبونتو 8.10 سرعتش از همه نسخه های قبلی خودشم بیشتره

موفق باشی