انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه اندازی سایت دانشکده : سرور لینوکس -کلاینت های لینوکس و ویندوز  (دفعات بازدید: 5396 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kazem_manzoor

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
به نام خدا
سلام به همه دوستان
پیشاپیش از وقتی که همه شما بزرگواران می گذارید متشکرم.
در دانشکده ما سرور و کلاینت هایمان ویندوز یود بعد از مدتی برای راه اندازی گرید دانشکده مجبور شدیم بر روی چند سیستم کنار ویندوز لینوکس نصب کنیم که بچه ها برنامه هایی که دارند را بر اساس سیستم صف  pbs  اجرا بگذارند به دلیل محدودیت کامپیوتر های سایت فقط آخر هفته ها سیستم گرید کار می کرد و بقیه روز ها بر روی ویندوز بود.
حالا تصمیم گرفتیم که سرور را لینوکس کنیم و آن چند کامپیوتر که بر رویشان لینوکس بود را فقط لینوکس کنیم و بقیه کامپیوتر ها هم ویندوز باشد که مشکل خاموش شدن گرید را نداشته باشیم.
چون خودم گرید دانشکده را راه اندازی کردم مشکلی در nfs کردن و share‌داده و مدیریت یوزرها در لینوکس ها ندارم حالا سوالم مدیریت اینها است برای سیستم های ویندوز و سرور لینوکس
عملا این چند مساله:
مدیریت یوزرها به طوری که هر شخص با یوزر pass خود بتواند هم در کلاینت های ویندوزی و هم لینوکسی وارد شود
شیر اینترنت و پرینتر
و تنظیمات برای مدیریت یک شبکه داخلی مانند دانشگاه
مشکلی برای انتخاب توزیع هم ندارم چون هم با ubuntu کار کرده ام و هم با centos‌ البته سیستم گریدمان centos است.
خیلی ممنون
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1392، 12:31 ق‌ظ توسط kazem_manzoor »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
سلام. من متخصص شبکه نیستم و نمیدونم گرید چی هست. ولی فکر کنم متوجه شدم میخواید چیکار بکنید.
شما میخواید اطلاعات و پرینتر رو بصورت File sharing ویندوزی به اشتراک بذارید و میخواید که هرکس با استفاده از یوزر و پسورد خودش، بتونه وارد فایل شیرینگ بشه، درست فهمیدم؟ اینترنت رو هم میخواید شیر بکنید. درسته؟
خب من زیاد اطلاعات ندارم و نمیدونم برای شیر کردن اینترنت باید چیکار کرد، ولی فایل ها و پرینتر رو توی سرور خونمون شیر کردم تقریبا بدون مشکل. برای این کار باید از samba استفاده کرد.
البته فکر میکنم شما بهتر از من بلد باشید  ;D ;D

یه قانونی هست که میگه سوال ضعیف جواب ضعیف میگیره، من سوال شما رو درست نفهمیدم. یه جوری نوشتید!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
برای Authentication می‌تونید از همون Active Directory استفاده کنید. این مقاله می‌تونه کمکتون بکنه: لینک

اشتراک‌گذاری اینترنت نباید هیچ مشکلی داشته باشه. اگر کار نمی‌کنه، باید بیشتر توضیح بدید که شبکه‌تون چطور تنظیم شده تا جواب بگیرید. برای پرینترها باید از CUPS استفاده کنید.

برای تنظیمات و مدیریت شبکه هم می‌تونید از همون Active Directory و ماژول‌هایی که برای LDAP هست استفاده کنید.

آفلاین kazem_manzoor

• Jr. Member
  • *
شما میخواید اطلاعات و پرینتر رو بصورت File sharing ویندوزی به اشتراک بذارید و میخواید که هرکس با استفاده از یوزر و پسورد خودش، بتونه وارد فایل شیرینگ بشه، درست فهمیدم؟ اینترنت رو هم میخواید شیر بکنید. درسته؟
خیلی متشکر که پاسخ دادید
ببخشید اگر خوب نتوانستم منظورم را منتقل کنم.
حقیقتا به خاطر این است که خود من خیلی کار با سرویس های سروری لینوکس را بلد نیستم و توضیحات بالا را برای این دادم که بگویم محدوده کارم چیست مثلا میل سرور یا برای هاست نمی خواهم و غیره فقط همین.
قسمت اصلی سوالم برای تعریف یوزرها است که قابل لاگین با همان مشخصات در هر دو سیستم باشد به طوری که هر کدام یک home داشته باشند که اطلاعات آن در ویندوز و در لینوکس قابل دیدن باشد و محدودیت برای حجم قابل استفاده یشان قرارد داد و به طور کلی مدیریت یوزها.بقیه اش هم که همانطور که شما فرمودید است.   
برای Authentication می‌تونید از همون Active Directory استفاده کنید. این مقاله می‌تونه کمکتون بکنه: لینک
ممنون از پاسختان
مقاله را می خوانم و اگر سوالی بود باز مزاحم می شوم راستی برای این سرویس ها که لازم نیست لینوکس سرور بریزم فقط کافی است اینها را فعال کنم درست است؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
شیر پرینتر رو با samba می تونین انجام بدین.
شیر اینترنت بستگی به نوعی که میخاین اینترنت به اشتراک بزارین داره پروکسی, وی پی ان, nat ... به غیر از چند نوع وی پی ان بقیه روش هایی که رو ویندوز میشه انجام داد رو لینوکسم میشه انجام داد .

برای مدیریت یوزر هام همون طور که گفتن میتونین از همون active directory استفاده کنین ولی اون بحث که home کار بر ها تو ویندوز ذخیره بشه جداست . home دایرکتوری لینوکس اصلا با mydocument ویندوز سازگار نیست .

به نظر من بهتره که سرور ویندوزتون رو دست نزنین کنارش یک سرور لینوکس بزارین.

برای چی سرور ویندوزتون رو میخاین به لینوکس تغییر بدین , هر امکانی رو که الان سیستمای ویندوزیتون داره سیستم های لینوکسی تونم میتونه همون امکانات رو به راحتی دریافت بکنه . اگر سیستم های ویندوزیتون join اکتیودایرکتوری هستن سیستم های لینوکسی هم میتونن جوینش بشن با کمک samba برای شیر پرینتر هم مشکلی نیست امکاناتش پیش فرض تو اوبونتو هست که راحتی اضافه بشه و ....

این قسمت رو نفهمیدم :
؛
و تنظیمات برای مدیریت یک شبکه داخلی مانند دانشگاه
؛

آفلاین esmaeel

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام . به نظر من می تونی واسه این که بتونی بهتر Internet Accounting را برای کاربران راه اندازی بکنی بهتره squid هم راه اندازی بکنی .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
راستی برای این سرویس ها که لازم نیست لینوکس سرور بریزم فقط کافی است اینها را فعال کنم درست است؟
خیر. برای مواردی که گفتم، نیازی به سرور گنو-لینوکس ندارید.

آفلاین kazem_manzoor

• Jr. Member
  • *
برای چی سرور ویندوزتون رو میخاین به لینوکس تغییر بدین , هر امکانی رو که الان سیستمای ویندوزیتون داره سیستم های لینوکسی تونم میتونه همون امکانات رو به راحتی دریافت بکنه . اگر سیستم های ویندوزیتون join اکتیودایرکتوری هستن سیستم های لینوکسی هم میتونن جوینش بشن با کمک samba برای شیر پرینتر هم مشکلی نیست امکاناتش پیش فرض تو اوبونتو هست که راحتی اضافه بشه و ....
ممنون از پاسختان
حقیقتا همین الان هم ما یک سرور لینوکس داریم ولی گفتم مساله یمان این است که به دلیل کمبود سیستم ها و اینکه بقیه بچه ها نمی توانند با یوزرهای ویندوزیشان به لینوکس ما وصل شوند مجبور هستیم فقط آخر هفته ها از آن استفاده کنیم که عملا کار آرایی زیادی ندارد.
برای خود ما هم راحت تر است که سرور ویندوزمان را دست نزنیم چون مسئول سایتمان کسی است که با ویندوز سرور کار کرده و لینوکس بلد نیست.
آنچیزی که برایم مهم است این است که افراد بتوانند از هر دو سیستم با یک یوزر پس وارد شوند حالا اگر لازم نیست سرور ویندوزم را عوض کنم که خوب به دلیل بالا بهتر

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
ممنون از پاسختان
حقیقتا همین الان هم ما یک سرور لینوکس داریم ولی گفتم مساله یمان این است که به دلیل کمبود سیستم ها و اینکه بقیه بچه ها نمی توانند با یوزرهای ویندوزیشان به لینوکس ما وصل شوند مجبور هستیم فقط آخر هفته ها از آن استفاده کنیم که عملا کار آرایی زیادی ندارد.
برای خود ما هم راحت تر است که سرور ویندوزمان را دست نزنیم چون مسئول سایتمان کسی است که با ویندوز سرور کار کرده و لینوکس بلد نیست.
آنچیزی که برایم مهم است این است که افراد بتوانند از هر دو سیستم با یک یوزر پس وارد شوند حالا اگر لازم نیست سرور ویندوزم را عوض کنم که خوب به دلیل بالا بهتر
http://serverfault.com/questions/373384/can-ubuntu-11-10-authenticate-against-active-directory