به به، به به...
چه بسیار خوشوقت شدیم از اشنایی با این همه انسان های فهمیده
نام: پیروزان
نام خانوادگی: آرمان (alias)!
رشته تحصیلی: مهندسی برق مخابرات، درگیر فوق هستم اگه خدا قبول کنه
مدت زمان کار با کامپیوتر: اگه از زمانی که کامپیوتر دار شدم باشه 10 سال، ولی اگه از زمان کار کردن با کامپیوتر باشه 14 سال (یادش بخیر چه حالی میکردیم با ویندوز 3.1 و فلاپی "5.1/4! آخه اون زمان کلاس کامپیوتر که میرفتم سیستم هاش مال عهد منجنیق بود، منظورم نسبت به زمان خودشه! روی بیشترشون DOS بود)
مدت زمان اشنایی با گنو/لینوکس: دقیق یادمه سال 2002 بود اسم لینوکس (و نه گنو/لینوکس!) رو شنیدم و رفتم CD لیندوز رو گرفتم. چشتون روز بد نبینه، زد هارد 40 ما رو با حدود 30 گیگ mp3 روش که با کلی زحمت و خون دل! جمع اوری کرده بودم، از بیخ پاک کرد (اون زمان به ندرت کسی کلکسیون mp3یی مثل من داشت). تا چن هفته افسردگی گرفته بودم و باورم نمیشد. به خاطر همین خاطره خیلی بدی از لینوکس توی ذهنم موند و تا یک سال پیش دیگه نزدیکشم نرفتم. الان 5 ماهه که دارم سعی میکنم گنو/لینوکس رو اصولی و کامل یاد بگیرم. البته غیرممکن میدونم روزی برسه که من ویندوز هم روی سیستمم نباشه، مگر اینکه جامعه نرم افزارهای ازاد چیزی بهتر و قوی تر از DirectX ارائه بده و شرکت های سازنده GPU و بازی هم از اون حمایت کنن (خودتون میدونید غیر ممکنه!)
توزیع های مورد علاقه: OpenSUSE, aptosid, Mint, Arch (تا الان البته)
علاقه مندی ها: سخت افزار، سخت افزار!، اورکلاک، تکنولوژی، گیم، فیلم، افلاین و جدیدا هم گنو/لینوکس و کلا نرم افزارهای ازاد و جامعش! (البته دیپندنسی! این علاقه مندی ها دو چیزه: اینترنت و مطالعه)
اینم بگم که علت عقب موندگی من از گنو/لینوکس علاقه بی نهایتم به سخت افزار (و تکنولوژی) بوده که تو این چن سال باعث شده اغلب وقت ازادمو درگیر خودش بکنه و دیگه به سیستم عامل ازاد نرسه.
یکی از دوستان هم گفته بود اینجا تاپیک اعلام سن هست و نه شجره نامه که اولا بنده سنمو bold کردم تا شما سریع ببینیش و وقتت حروم خوندن بقیه نشه. دوما همه معرفی نامه میدن نه شجره نامه
سوما اگر این معرفی نامه ها نبود و صرفا هر کی سنشو میگفت من همون پیج اول رو تموم نکرده میبستمش و دیگه سراغشم نمیومدم