دوستان من بگم غلط کردم خوبه؟!
بسه دیگه شورشو در میارین!
از این جا نتیجه می گیریم که خیلی حرفا رو دیگه اصلا اینجا مطرح نکنم!
خواهش میکنم عزیزم، این حرفا چیه؟
ما که جایی از حرفامون به شما خدایی نکرده بی احترامی نکردیم.
فقط یاد آوری کردیم که کاربران اینجا دارای چیزی به نام عقل و قوه ی ادراک هستن
اینم مراحل نصب ویندوز 95 که یه بچه ی نابغه ی ایرانی که خوندن و نوشتن بلد نیست خیلی معمولی انجامش میده:
Insert the Windows 95 CD-ROM in the CD-ROM drive, or insert Windows 95 disk 1 in the appropriate floppy disk drive.
In File Manager or Program Manager, click Run on the File menu.
In the Command Line box, type the following line and then click OK
<drive>:\setup.exe
where <drive> is the drive letter of the CD-ROM drive or the floppy disk drive containing Windows 95 disk 1.
Follow the instructions on the screen.
If you are installing Windows 95 from a command prompt, follow these steps:
Insert the Windows 95 CD-ROM in the CD-ROM drive, or insert Windows 95 disk 1 in the appropriate floppy disk drive.
Change to the drive containing the Windows 95 CD-ROM or Windows 95 disk 1, type the following line, and then press ENTER:
setup
http://support.microsoft.com/kb/149712
دیگم بیشتر از این وقتم و پای این موضوع نمیذارم، فقط امیدوارم کمی ته دلت باور کرده باشی نادیده گرفتن شعور دیگران کار خوبی نیست.
خب هرچند همگی توی پست های قبل به صورت ضمنی بنده رو به فحش کشیدین, ولی مهم نیست.
به هر حال لطف کنین حداقل انجمن رو به گند نکشین, من از وقتی عضو انجمن شدم بحث حاشیه ای نداشتم ولی این بحث باید تموم بشه.
برای روشن شدن مطلب عرض می کنم! پدر بنده کمتر از 3 ماه برای کنکور مطالعه کرد و رتبش شد
6 (میخواید مدرکشو اسکن کنم براتون؟!) الان همه می گن از فضل پدر مرا چه حاصل, خب من هم بچه همون پدر هستم! و ازتون خواهش خواهش خواهش دارم سر این قضیه بحث رو شروع نکنین.
من خیلی کارها کردم و میکنم که بسیاری از کاربران معمولی و حتی حرفه ی قادر به انجام اون نیستن ولی ادعا نمیکنم و نکرده بودم تا این بحث راه افتاد و الان هم هیچ ادعایی ندارم و مطمئنا خیلی خیلی دیگه هستن که من توی جیبشون هم جا نمی شم (چه جیب بزرگی!
)
اما برای اون دلیلی (مثلا دلیل) که آقای مسعود k اقامه کردن.
خب یه بچه پنج ساله نمیتونه بنویسه یا انگلیسی بخونه ولی باید فارسی بخونه (من که می خوندم!
) اما نخوندن، دلیل بر ناتوانی در نصب نیست!
ببینید یک سوال:
چند درصد
کاربران ایرانی کامپیوتر هنگام نصب برنامه ای به متن ویزارد یا ارورها توجه می کنن؟!
من میگم کمتر از ده درصد.
من خودم خدمات کامپیوتری دارم و بارها شده مشتری میاد میگه این برنامه نصبش چطوریه؟!
خب من برنامه رو براش کلمه به کلمه توضیح می دم و در پایان ازش می خوام حالا یه بار خودش بگه، اما میدونین اون چی میگه؟!
«خب برنامه رو
اجرا می کنیم، یه بار
NEXT می زنیم، تو این صفحه
گزینه سوم رو انتخاب می کنیم،
NEXT میزنیم، توی این صفحه
تیک دوم رو برمیداریم،
NEXT میزیم، دوباره
NEXT میزنیم، تموم شد!»
و همینطور اکثر کاربران کامپیوتر ایران برای نصب تنها چیزی که بلدن
NEXT ,
NEXT ,
NEXT هست!
مطمئنا کاربر حتی بعد اینکه من بهش یاد دادم نفهمید برنامه چی ازش می خواد! اون فقط جای کلید ها و NEXT رو
حفظ کرد.
این در مورد نصب ویندوز هم صدق میکنه، حتما نیاز نیست کسی همه چیز رو بفهمه بلکه یه بار که نگاه کنه و یاد بگیره، دفعه بعدی بار ترس و لرز خودش نصب می کنه و اگه جایی گیر کرد دوباره میپرسه ولی بار سوم دیگه خودش یاد گرفته، هرچند هنوزم نمیفهمه که نصاب چی داره بهش میگه!
این قضیه در مورد یه بچه پنج ساله هم صدق می کنه!