0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
و میخوام در آینده دختر و پسرم که هنوز تازه یاد گرفته اند از در و دیوار بالا برند رو به راه راست هدایت کنم :دی
فکر میکنی چند نفر تو این لحظه در حال سرچ استادهای ایرانی دانشگاه ... هستند؟
کل تاپیک رو خوندم و فقط سه چهارتا دختر لینوکس کار دیدم.سن ها هم جالب بود. بین 15 تا 25 زیاد بود(خوشبختانه) و زیر 18 هم زیاد داشتیم.ایشالا پروژه آماریم (مربوط به مدرسه) رو که تهیه کردم میزارمش اینجا ازش لذت ببرین.
نقلقول از: علی ن. در 29 اسفند 1391، 09:14 بظکل تاپیک رو خوندم و فقط سه چهارتا دختر لینوکس کار دیدم.سن ها هم جالب بود. بین 15 تا 25 زیاد بود(خوشبختانه) و زیر 18 هم زیاد داشتیم.ایشالا پروژه آماریم (مربوط به مدرسه) رو که تهیه کردم میزارمش اینجا ازش لذت ببرین.واسه درس آمار؟
نقلقول از: yaser-16 در 29 اسفند 1391، 09:16 بظنقلقول از: علی ن. در 29 اسفند 1391، 09:14 بظکل تاپیک رو خوندم و فقط سه چهارتا دختر لینوکس کار دیدم.سن ها هم جالب بود. بین 15 تا 25 زیاد بود(خوشبختانه) و زیر 18 هم زیاد داشتیم.ایشالا پروژه آماریم (مربوط به مدرسه) رو که تهیه کردم میزارمش اینجا ازش لذت ببرین.واسه درس آمار؟نه عربی. خب معلومه آمار دیگه
نقلقول از: علی ن. در 29 اسفند 1391، 09:18 بظنقلقول از: yaser-16 در 29 اسفند 1391، 09:16 بظنقلقول از: علی ن. در 29 اسفند 1391، 09:14 بظکل تاپیک رو خوندم و فقط سه چهارتا دختر لینوکس کار دیدم.سن ها هم جالب بود. بین 15 تا 25 زیاد بود(خوشبختانه) و زیر 18 هم زیاد داشتیم.ایشالا پروژه آماریم (مربوط به مدرسه) رو که تهیه کردم میزارمش اینجا ازش لذت ببرین.واسه درس آمار؟نه عربی. خب معلومه آمار دیگه چه می دونم بابا ایرانه دیگهمثلا معلم جغرافیای ما 5 نمره مستمر رو به خوارزمی بند زده،گفته شرکت نکنین 5 نمره پر