انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در کنار ویندوز 8  (دفعات بازدید: 12163 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
پاسخ : نصب اوبونتو در کنار ویندوز 8
« پاسخ #15 : 22 تیر 1392، 12:34 ب‌ظ »
سلام بر دوستان عزیز
من هم میخوام در کنار ویندوز 8، 64 Ubuntu 13.04 desktop رو نصب کنم؛ ولی مشکلاتی دارم که نمیشه. امیدوارم به کمک شما دوستان حل بشه.
مراحل نصب رو بلدم و در نرم افزار  VM VirtualBox با موفقیت نصب کردم و داخل سیستم عامل رفتم، ولی میخوام جداگانه نصب کنم تا از تمام امکاناتش راحتتر استفاده کنم
مشکل اینه که وقتی به آخرین مرحله که میرسی و نصب سیستم عامل تموم میشه و میخواد ریست کنه، در شروع مجدد دیگه نمیاد. من وارد ویندوز 8 شدم و با نرم افزار EasyBCD اضافش کردم ولی وقتی در قسمت Boot، اوبونتو رو انتخاب میکنم صفحه مشکی میشه مثل این می مونه که سیستم عامل رو نصب نکردی باشی و تنها را ریست کردنه.
 :?: نمیدونم شاید از نظر سخت افزار مشکل دارم؟  :?: شاید تنظیمات در هنگام نصب رو خوب بلد نیستم؟  :?: شاید با نرم افزار EasyBCD خوب اضافش نمی کنم؟
نظر شما دوستان چیست؟ مشکل به نظر شما از کجاست؟
ممنون
boot-repair-disk-64bit.iso برای عیب‌یابی بوت خوبه.
اما اون روش grub حتمی جواب میده.

lomion

• مهمان
« پاسخ #16 : 23 تیر 1392، 10:23 ب‌ظ »
به نظرم بهترین راه حل شما، استفاده از ماشین مجازی هست که دوستان گفتن. بعد از مدتی که راحت با اوبونتو کار کردید می توانید با خیال راحت به گنو/لینوکس مهاجرت کنید.

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #17 : 30 تیر 1392، 08:03 ب‌ظ »
من این super_grub2_disk_hybrid_2.00s1-beta1.iso نرم افزار رو گرفتم بعد تو سی دی رایت و بعد ریست کردم با این سی دی اومدم بالا وبعد اولین گزینه رو انتخاب کردم اوبونتو اومد بالا ولی دوباره بعد از این که سی دی رو در آوردم و ریست کردم مثل دفعه قبل شد با همون ویندز 8 اومد بالا :?: چه کار باید کنم؟
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 30 تیر 1392، 08:10 ب‌ظ »
من مطالب مربوط به گراب رو در انجمن تا حدی مطالعه کردم ولی نتونستم این مطالبی که الان از شما دوستان میپرسم رو حل و فصل کنم لطفا کمکم کنید؟
1- نصب گراب در محیط اوبونتو انجام میشه یا در ویندوز یا تنظیمات داره در حالت بوت؟ در کدوم حالته؟
2- دستوراتی مانند sudo fdisk -l رو باید کجا وارد کنیم؟( البته چند جا خوندم که نوشتند باید در محیط لایو تایپ بشه کجایه محیط لایو؟
خیلی ممنون اگه بشه خیلی ساده توضیح بدید.
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1392، 08:14 ب‌ظ توسط Pouriya Ubuntu »
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #19 : 30 تیر 1392، 08:13 ب‌ظ »
وقتی اوبونتو بالا اومد باید بشینی گراب رو تعمیر کنی،راهنماش پره  یکم بگردی پیدا می کنی
 باید دستورات رو توی ترمینال وارد کنی
گونو دیگه چیه؟ ???
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 30 تیر 1392، 08:28 ب‌ظ »
وقتی اوبونتو بالا اومد باید بشینی گراب رو تعمیر کنی،راهنماش پره  یکم بگردی پیدا می کنی
گونو دیگه چیه؟ ???
:D باور کن در این چند روز اینقدر درگیر این سیستم عامل شدم که تمام اصتلاحات رو جابه جا میگم، منظورم گراب بود که البته متن رو اصلاح کردم ممنون  ;)

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 30 تیر 1392، 08:49 ب‌ظ »
گونو دیگه چیه؟ ???
:D باور کن در این چند روز اینقدر درگیر این سیستم عامل شدم که تمام اصتلاحات رو جابه جا میگم، منظورم گراب بود که البته متن رو اصلاح کردم ممنون  ;)
نصب یا تعمیر گراب توی اوبونتو لایو و خود اوبونتو امکان پذیره
ولی حالا که سوپر دیسک گراب رو گرفتی،بهت burg رو پیشنهاد می کنم که هم خوشگل تره و هم تعمیرش راحت تر،اگه دوست داشتی نصبش کنی اینجا نوشتم چیکار باید کرد واسه نصبش:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,66522.msg591652.html#msg591652
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 31 تیر 1392، 06:42 ب‌ظ »
ولی حالا که سوپر دیسک گراب رو گرفتی،بهت burg رو پیشنهاد می کنم که هم خوشگل تره و هم تعمیرش راحت تر،اگه دوست داشتی نصبش کنی اینجا نوشتم چیکار باید کرد واسه نصبش:
خیلی ممنون آقا یاسر، با burg تونستم
دو تا سوال:  1:برای حل مشکلم تا اونجایی که فهمیدم دو راه داشت یکی استفاده از دیسک گراب و دیگری burg هست درسته؟
                2:وقتی از burg استفاده کردم سه گزینه در قسمت بوت برام گذاشته.عکسش رو گذاشتم.گزینه وسطی چیه؟ چطوری پاک کنم؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 31 تیر 1392، 07:01 ب‌ظ »
خیلی ممنون آقا یاسر، با burg تونستم
دو تا سوال:  1:برای حل مشکلم تا اونجایی که فهمیدم دو راه داشت یکی استفاده از دیسک گراب و دیگری burg هست درسته؟
                2:وقتی از burg استفاده کردم سه گزینه در قسمت بوت برام گذاشته.عکسش رو گذاشتم.گزینه وسطی چیه؟ چطوری پاک کنم؟

مشکل شما راه حل زیاد داشت و یکی از راه ها این بود
از این به بعد اگه باز همچین مشکلی پیش اومد،با سوپر دیسک گراب اوبونتو رو بالا بیارید و دوتا دستور آخر که برای نصب burg گفته بودم رو بزنید :)

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 31 تیر 1392، 09:25 ب‌ظ »
نگفتید گزینه وسطی در بوت چیه؟ چطوری پاک کنم؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #25 : 31 تیر 1392، 10:23 ب‌ظ »
نگفتید گزینه وسطی در بوت چیه؟ چطوری پاک کنم؟
همینطور که از اسمش مشخصه برای بازیابی، وقتی خراب کاری کردی رو سیستم می تونی از اون بوت کنی و مستقیم به ترمینال سیستمت و بعضی آپشن ها برای رفع مشکل دسترسی داشته باشی، پاکش نکن بدردت می خوره :)

آفلاین farzane01

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #26 : 15 بهمن 1392، 05:58 ب‌ظ »
سلام
اگر بخوایم از گزینه ی سوم استفاده کنیم، Something else، اگر فضایی که قبلا جدا کردیم، shrink زدیم، به شکل free space نیومد، چیکار کنیم؟!
من میخواستم کنار ویندوز8، اوبونتو 12.04 نصب کنم، بعد از اینکه فضا رو جدا کردم، به شکل Unallocated اومد و موقع نصب، نمیشه روی اون فضا add زد!
میشه راهنماییم کنید؟!
چیزی که یک نفر از ما بفهمد، همگی می فهمیم.
چیزی که یک نفر از ما یاد بگیرد، همه ی ما از آن سود می بریم.
ما اوپن سورس هستیم!

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #27 : 15 بهمن 1392، 06:46 ب‌ظ »
سلام
اگر بخوایم از گزینه ی سوم استفاده کنیم، Something else، اگر فضایی که قبلا جدا کردیم، shrink زدیم، به شکل free space نیومد، چیکار کنیم؟!
من میخواستم کنار ویندوز8، اوبونتو 12.04 نصب کنم، بعد از اینکه فضا رو جدا کردم، به شکل Unallocated اومد و موقع نصب، نمیشه روی اون فضا add زد!
میشه راهنماییم کنید؟!

در همون موضوعی که خودتون باز کردید منتظر جواب باشید.