انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25461 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

قوانین انجمن ها، یا بطور کلی قوانین مهمترین مساله است البته بعد از هدف جامعه.
همونقدر که مهمه هدف که قوانین مهمه.اگه تو جایی هدف مشخص نباشه عین یکی از انجمن های ایرانی که خودم توش عضوم و نیاز نیست شما اسمشو بدونید به بیراهه کشیده میشه.

خب اینجا کافه اوبونتو فارسیه و باید دغدغه ها و مشکلات کاربران با انجمن اینجا مطرح بشه و مدیران به حق والانصاف لایق! انجمن باید ملاک باشه براشون بعضی چیزا که چرا کاربران خوب انجمن که بخشی از تایم لاین پاسخ ها و تاپیک های عالی انجمن داشتن بخاطر لیاقت زیادشون ازینجا فرار میکنن جوری که... من نمیگم اینجا رو ببینید : http://bit.ly/1aoiCk3

حالا بیخیالش خدا به همراه آرمان.(از وقتی اومدم تو انجمن شدیدا فعال بود).اما درد ازونجا ورمش بیشتر میشه که عموما منشا بسیاری از مشکلات از کسایی پیش میاد که لیاقتشون برما واضحه و گفتیم شما اجازه دارید واسه ما تصمیم بگیرید.به من چه اصاً اینجا رو دقت کنید و سوالش رو هم عیضا : http://bit.ly/17Jx2uN

چنتا سوال برام پیش اومده راجع به انجمن و این دلیل اصلی ایجاد این تاپیکه :

1 -  انجمن اوبونتو آیا تحت مالکیت شخصی خاص یا یک گروه مردمی یا یک شرکته؟

2 - مدیران رو کی انتخاب میکنه؟

3 - چجوری میتونیم انتقاد کنیم که عین اینجا http://bit.ly/1aoiCk3 با لبخند و بدون ذکر دلیل تاپیکمون قلف نشه؟

4 - قوانین انجمن رو کی تصویب میکنه و تحت چه عنوانی حق وضع قوانین به خودش داده؟ اگر تحصیلات ذکر شه عالی میشه.

5 - مدیرانی که یکسره جو محیط رو به هم میزنن و عامل ترول و انتحاری میشن رو کی محاکمه میکنه و با دسترسی هاشون مقابله میکنه؟

6 -  دیکتاتوری از خودمون شروع میشه؛ چطور مدیران میتونن رواج دیکتاتوری کنن؟

7 - همونطور که میدونید بیشتر مدیران سنشون تفاوت فاحشی با قشر فعال جامعه کاربری داره و درک متقابل ضعیفی نشون میدن، چرا از دور خارج نمیکنن خودشون رو و عین سران یک کشور که اسمشو نمیگم دوس دارن که....؟

8 - چرا از بین کاربرای لایق مدیری انتخاب نمیشه و ملاک دوست بودن با مدیران یا تعداد پستهای بالا شونصدهزاره؟

9 - تاپیک ها برچه اساسی سنجاق میشن؟ جذابیت؟ یا اینکه یکی از مدیران یا دوستان مدیران ایجاد کرده باشن؟

10 - آیا مدیران حاضرن در آزمون های مدیریتی با اعضا رقابت کنند؟

11 - بیانیه ی اعلام استقلال چیه ؟ (بی ربط به سوالات بالا)

12 - چرا تاپیکی برای ترول ها نداریم؟

13 - چرا دوست نداریم با مذاکره با انسانها پاسخشان بدهیم و شمشیرها از رو بسته شده اند که به قول مدیران انگلها را ریشه کن کنیم؟

قسمت آخر فایت کلاب :

-----------------------------------------------------------

---------------
پانویس :

1 .شهر هرت شهری است تخیلی و کنایه از جایی است که هرکه به هرکه و مشوش و بی نظم باشد و در آن هیچگونه قانون و مقرراتی حاکم نباشد.

--------------
توضیحات :

*** این تاپیک توسط یک ترول ایجاد شده که قدیما ی پا بهروز وثوق بود.
*** این تاپیک شامل تشویش های ذهن یک ترول است که قبل از آمدن به انجمن بیشتر یک برنامه نویس بود و خوی ترول بودن نداشت
*** این ترول با سیستم مدیریت اینجا مشکل دارد و این حق را بر خود میبیند که اعتراض کند.
*** این تاپیک برای بهبود شرایط موجود است نه یک رِوولوشن.
*** ریشه های ظلم از جوامع کوچک آغاز میشوند.
*** ببینید با کیا شدیم هفتاد میلیون و اندی تا.
*** اینجا شره هرت شده است.
**** اصلاح میکنم اینجا را مانند شره هرت مدیریت میکنند.
*** کامیونیتی به این عظمت( کدوم عظمت؟) هیچ اعتباری برای کاربرانش ندارد و تقریبا فقط برای خنده دور هم است.
*** انسانیت در جایی که با فرهنگ linux for human being آغاز به کار کرده به صفر میل میکن.
*** اینجا مدیران شمشیرها را از رو نبسته اند، در زمین های اطراف انتقاد رویانیده اند با تیغه های حلبی.
*** اینجا باید اصلاح بشود چون تنها کامیونیتی پارسی استشا.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 09:08 ب‌ظ توسط داریوش! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
واسه منم یه سوال ایجاد شده بود اینجا می‌پرسم:
نمیشه قفل شدن پست ها رو بر مبنای نظرات کاربران انجام بدن[مثلا نسبت تعداد بازدید به تعداد گزارش به مدیر ]؟
[درسته که هر بار سر زدن به یه پست یه بازدید حساب میشه -ولی یک نفر نمیتونه چند بار گزارش به مدیر انجام بده مگه ]
این قوانین انجمن چند سال پیش ایجاد شده؟کیا تصحیحش میکنن؟رای گیری هم انجام میشه یا نه؟
برای انتخاب مدیران چطور؟دلبخواهی انتخاب می‌شن یا چی؟
.
آقایان مدیر چرا بر اساس علایق شخصی پست ها رو برای قفل کردن انتخاب می‌کنن؟
[من دوست ندارم اسم ببرم ولی همش همین یه بار -مثلا خانم آوا پست میزنه در مورد پی‌بال و ... همه مدیرای انجمن با عشق و علاقه ی وافر می‌ان برای پاسخ‌گویی!حالا یه غریبه باشه آقای فیلان و امثال‌هم به مثال قبایل مغول حمله می کنیم بهشون!]

ویرایش:آوا پسر بود:]نارسیس دختره پس:]
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 04:36 ب‌ظ توسط mozo68 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب لازمه بگم که من با چند تا گزارش از کاربران که می‌گفتن این پست توهین‌آمیزه یا اسپمه به این‌جا اومدم. ولی خب قصد ندارم ببندمش یا اخطاری بدم، شاید پاسخ به پرسش‌های بالا قدری شفافیت انجمن رو از این هم بیش‌تر کنه.

۱. انجمن فارسی اوبونتو همون‌طور که در زیر صفحات نوشته شده متعلّق به «جامعه پارسی‌زبان اوبونتو» هست که مدیریت اون رو شرکت Canonical Ltd برعهده داره
۲. مدیران توسّط راهبران و مدیران قبلی و با رأی مثبت همه‌ی اون‌ها انتخاب می‌شن، به طوری که حتا یک رأی منفی هم نباشه. خود گروه راهبران نخستین رو شرکت کنونیکال انتخاب کرده.
۳. هیچ تاپیکی بدون گزارش و درخواست کاربران قفل نمی‌شه. پس باید کاری کنید که کاربران فکر نکن این کار شما بهشون لطمه می‌زنه
۴. قوانین انجمن با همفکری مدیران و با انطباق بر قوانین اوبونتو و نرم‌افزار آزاد نوشته می‌شه و دائماً هم با توجهه به شرایط روز تغییر می‌کنه و از اون‌جایی که مسأله‌ی آکادمیکی نیست مطميناً هیچ ربطی به تحصیلات آکادمیک نداره.
۵. مدیران هم مثل کاربران عادی با همون نظام هشدار سنجیده می‌شن و در صورت رسیدن به مقدار خاصی دسترسی اون‌ها هم بسته می‌شه.
۶. ???
۷. متأسّفانه مسأله‌ی سن پایین عدّه‌ی زیادی از کاربران که گه‌گاه موجب بروز رفتارهای عجیبی می‌شه که همه باهاش آشناییم یکی از معضلات بزرگ جدید انجمنه و با دادن زمام امور به خود این افراد باعث می‌شه حتا چنین رفتارهایی در تیم مدیریت هم دیده بشن که اون وقت دیگه فاتحه‌ی انجمن خونده‌است.
۸. دقیقاً مدیران جدید از بین افراد لایق و با سواد انجمن که مورد تأیید بقیه باشن انتخاب می‌شن و ملاک پست‌های مفیدشونه، نه تعداد پست‌هاشون.
۹. موضوعات بر اساس درخواست کاربران و تأیید مدیران جسبناک می‌شن یا از حال چسبناک در می‌آن. دکمه‌ی گزارش به مدیر انجمن برای این کاره.
۱۰. آزمون مدیریتی یعنی چی آخه؟ مدیریت در نرم‌افزار ازاد فرق پایه‌ای با مدیریتی که در دانشگاه به یه سری بدبخت درس می‌دن داره و عقاید اون‌ها بر اساس اندیشه‌ی نرم‌افزار آزاد غلطه
۱۱. بیانیه‌ی استقلال اینه
۱۲. ماشالله ترول‌ها که همه‌جا حضور فعّال دارن!! مثلاً بهشون بگی بیاید فقط این‌جا فعّالیت کنید می‌گن چشم؟ :o با این حال کافه اوبونتو برای این کار ساخته شده
۱۳. اگه این پست و امثال دیگه ی این پست مذاکره نیستن پس چی هستن؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
واسه منم یه سوال ایجاد شده بود اینجا می‌پرسم:
نمیشه قفل شدن پست ها رو بر مبنای نظرات کاربران انجام بدن[مثلا نسبت تعداد بازدید به تعداد گزارش به مدیر ]؟
[درسته که هر بار سر زدن به یه پست یه بازدید حساب میشه -ولی یک نفر نمیتونه چند بار گزارش به مدیر انجام بده مگه ]
این قوانین انجمن چند سال پیش ایجاد شده؟کیا تصحیحش میکنن؟رای گیری هم انجام میشه یا نه؟
برای انتخاب مدیران چطور؟دلبخواهی انتخاب می‌شن یا چی؟
.
آقایان مدیر چرا بر اساس علایق شخصی پست ها رو برای قفل کردن انتخاب می‌کنن؟
[من دوست ندارم اسم ببرم ولی همش همین یه بار -مثلا خانم آوا پست میزنه در مورد پی‌بال و ... همه مدیرای انجمن با عشق و علاقه ی وافر می‌ان برای پاسخ‌گویی!حالا یه غریبه باشه آقای فیلان و امثال‌هم به مثال قبایل مغول حمله می کنیم بهشون!]

جواب پرسش‌های نخستت رو در بالا دادم.
در مورد پرسش دومت هم فقط بگم که آوا پسره، نمی‌دونم چه‌طور فکر کردی خانمه؟ :D
با این حال گذشته ی افراد و رفتارهای قبلی‌شون باعث می‌شه اگه کسی وقت کوتاهی داشت برای پاسخ‌گویی به کسی جواب بده که می‌شناستش و می‌تونه مطمين باشه جوابش برای اون فرد مفید خواهد بود
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 04:23 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
۷. متأسّفانه مسأله‌ی سن پایین عدّه‌ی زیادی از کاربران که گه‌گاه موجب بروز رفتارهای عجیبی می‌شه که همه باهاش آشناییم یکی از معضلات بزرگ جدید انجمنه و با دادن زمام امور به خود این افراد باعث می‌شه حتا چنین رفتارهایی در تیم مدیریت هم دیده بشن که اون وقت دیگه فاتحه‌ی انجمن خونده‌است.

:)

اگر کسی که حداقل ۴۰ سال داشت، دکترای روانشناسیش رو از یکی از دانشگاه های «معتبر» داخل یا خارج گرفته بود میگفت ، شاید میشد تا ۱٪ قبول کرد.

-------------------------------------------------------------------------------

و جالب تر از اون، مدیرانی هست که حتی دست تو دماغ کردن کاربران، در زمان استحمام رو هم دنت میکنند، ولی وقتی یک سری حقایق رو (با کمی چاشنی طنز) در فیسبوک با هشتگ مخصوص میزنی، میان شب نامه و بیانیه بر علیهت صادر میکنن :).
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 04:46 ب‌ظ توسط محمدرضا ح. »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
خب لازمه بگم که من با چند تا گزارش از کاربران که می‌گفتن این پست توهین‌آمیزه یا اسپمه به این‌جا اومدم. ولی خب قصد ندارم ببندمش یا اخطاری بدم، شاید پاسخ به پرسش‌های بالا قدری شفافیت انجمن رو از این هم بیش‌تر کنه.

۱. انجمن فارسی اوبونتو همون‌طور که در زیر صفحات نوشته شده متعلّق به «جامعه پارسی‌زبان اوبونتو» هست که مدیریت اون رو شرکت Canonical Ltd برعهده داره
۲. مدیران توسّط راهبران و مدیران قبلی و با رأی مثبت همه‌ی اون‌ها انتخاب می‌شن، به طوری که حتا یک رأی منفی هم نباشه. خود گروه راهبران نخستین رو شرکت کنونیکال انتخاب کرده.
۳. هیچ تاپیکی بدون گزارش و درخواست کاربران قفل نمی‌شه. پس باید کاری کنید که کاربران فکر نکن این کار شما بهشون لطمه می‌زنه
۴. قوانین انجمن با همفکری مدیران و با انطباق بر قوانین اوبونتو و نرم‌افزار آزاد نوشته می‌شه و دائماً هم با توجهه به شرایط روز تغییر می‌کنه و از اون‌جایی که مسأله‌ی آکادمیکی نیست مطميناً هیچ ربطی به تحصیلات آکادمیک نداره.
۵. مدیران هم مثل کاربران عادی با همون نظام هشدار سنجیده می‌شن و در صورت رسیدن به مقدار خاصی دسترسی اون‌ها هم بسته می‌شه.
۶. ???
۸. دقیقاً مدیران جدید از بین افراد لایق و با سواد انجمن که مورد تأیید بقیه باشن انتخاب می‌شن و ملاک پست‌های مفیدشونه، نه تعداد پست‌هاشون.
۹. موضوعات بر اساس درخواست کاربران و تأیید مدیران جسبناک می‌شن یا از حال چسبناک در می‌آن. دکمه‌ی گزارش به مدیر انجمن برای این کاره.
۱۰. آزمون مدیریتی یعنی چی آخه؟ مدیریت در نرم‌افزار ازاد فرق پایه‌ای با مدیریتی که در دانشگاه به یه سری بدبخت درس می‌دن داره و عقاید اون‌ها بر اساس اندیشه‌ی نرم‌افزار آزاد غلطه
۱۱. بیانیه‌ی استقلال اینه
۱۲. ماشالله ترول‌ها که همه‌جا حضور فعّال دارن!! مثلاً بهشون بگی بیاید فقط این‌جا فعّالیت کنید می‌گن چشم؟ :o با این حال کافه اوبونتو برای این کار ساخته شده

خب رسیدیم به یکی از ترول های بحق دنیا که امروز در خدمتشون هستیم. کسی که فکر میکنه آزاد است، و البته که فکر میکنه اُنلی.اینجا رو ببینید : http://bit.ly/1aoiCk3
آخه کدوم آدمه بوقی با اینکه اینه تفکرش به خودش نشان آزادی میچسبونه.

نقل‌قول

اولا قوانین رو رعایت کنید، شما کی هستید که اونها رو بدبخت میدونید! آهان یادم رفته بود که مدیر خفنی هستید و دنیا در حسرته نظریاته بحق و والای شماست و بقیه عددی نیستن;D
اینجا مدیریت نرم افزار آزاد مطرح نیست ( مگه چی کردید تا حالا که فکر کردی منظورم کارای خفنتونه؟ :o)، خوی مدیریت جمعی مهمه.مدیرانی که لااقل مدیرن و خودشون میتونن بگن که من میتونم مدیر عالی باشم و اینها رو هدایت کنم.شما که ...  ;)

نقل‌قول
سوژه !

هنوز کسی جواب نداده تاپیک مدیر انقلابی چرا تحمل نشد و مدیران قلفش کردن بدون ذکر دلیل

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,68822.0.html

« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 06:29 ب‌ظ توسط داریوش! »
I just felt like running

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
این هشدار برای من اومد :

نقل‌قول
داریوش!,

شما یک هشدار برای توهین به کاربر/اعضا ارسال در این پیام:
پاسخ : 'اندر احوالاته شهر هرت' یا 'مجله ی اوبونتو فارسی'.

دریافت نموده اید. لطفا از انجام دادن فعالیت های مغایر قوانین انجمن خودداری نمایید.

با تشکر
انجمنهای فارسی اوبونتو

خواهشا مطرح کنید که چه توهینی کردم،اونم به مدیری که به راحتی دانش آموخته های رشته های دیگه رو بدبخت خطاب میکنه:|

I just felt like running

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
این هشدار برای من اومد :

نقل‌قول
داریوش!,

شما یک هشدار برای توهین به کاربر/اعضا ارسال در این پیام:
پاسخ : 'اندر احوالاته شهر هرت' یا 'مجله ی اوبونتو فارسی'.

دریافت نموده اید. لطفا از انجام دادن فعالیت های مغایر قوانین انجمن خودداری نمایید.

با تشکر
انجمنهای فارسی اوبونتو

خواهشا مطرح کنید که چه توهینی کردم،اونم به مدیری که به راحتی دانش آموخته های رشته های دیگه رو بدبخت خطاب میکنه:|

من یه سوالی داشتم آقای بهزادی هم اخطار دریافت کردن؟؟؟آخه ایشون....

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
چی بگم والا
در این که انجمن شده شهره هرت شکی نیست

دو تا لامپ کم مصرف جدید گرفتم واسه اتاقم از وقتی اونا رو وصل کردم بقیه خونه رو سبز میبینم و اتاقمو صورتی

اگه خاموش باشن مثل همن البته

الان نمیدونم قبلیا واقعا سبز بودن یا جدیدها صورتی!

فقط میدونم به هم نمیسازن!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
داریوش و احسان، پاسخ‌های شما قبلاُ داده شده. اگه واقعاُ در پیدا کردنشون مشکل دارین بهتون یه راهنمایی می‌کنم. به ترتیب موردهای ۳ و ۵.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من فرد رو مقصر نمیدونم. مشکل سیستم گروه بندی ناظران هست.

نمونه خوبی که در این زمینه هست که کاربران بالایی هم داره انجمن پیسی ورد هست.(البته یه انجمن همه جانبه هست.)
هر بخش مدیر داره.بخشی اداره میشه. مشکلی هم باشه  مدیران هر بخش به دیگر مدیران یا مدیریت اصلی برای حل یا پاسخ ارجاع می دهند.

در رابطه با بخش متفرقه یا بحث های این چنینی اگر قرار باشه ایجاد بشه باید قوانین آن هم تنظیم بشه. نمیشه صرفا بگیم این انجمن آزاده و هر گونه که بخواهیم می توانیم عمل کنیم. 

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
داریوش و احسان، پاسخ‌های شما قبلاُ داده شده. اگه واقعاُ در پیدا کردنشون مشکل دارین بهتون یه راهنمایی می‌کنم. به ترتیب موردهای ۳ و ۵.

متاسفم آقای دانیال اما پاسخی به من داده نشد که :

چه بلایی به سر تاپیک مدیر انقلابی اومد؟

I just felt like running

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟

منظورت ...

قوانین رو میشه به همه پرسی یا همه پرسی مجدد بزاریم؟
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 07:41 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

من یه سوالی داشتم آقای بهزادی هم اخطار دریافت کردن؟؟؟آخه ایشون....

احسان عزیز ، همه با هم برابرند ، لیکن برخی برابرترند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود