ممنونم
مشکلم با راهنمایی آقای امید توانا حل شد
اما توی نصب میزکار xfce به مشکل برخوردم
به ترتیب این بسته ها رو نصب کردم
بسته های xorg
درایور گرافیکی کد باز ati
و light dm
و بعد فعال سازی systemctl enable lightdm.service
و xfce4
و xfce4-goodies
اما بعد از بوت آرچ یه صفحه خالی میاد با همون نشانگر کیبورد(-) در گوشه چپ صفحه به صورت چشمک زن
الان نمیشه هیچ کاری کرد!!
این مشکل چه طوری حل میشه؟
جدی تونستی پارتیشنی که توسط سیستم عامل استفاده میشه مونت کنی؟جالبه
شما که میخوای از ایکس فیس استفاده کنی چرا از slim استفاده نمی کنی؟CTR: + F2 رو بزن و با کاربر استاندارد که ساختی لاگین کن
# systemctl disable lightdm && sudo systemctl stop lightdm
$ cp /etc/skel/.xinitrc ~
$ chmod +x ~/.xinitrc
# pacman -S slim
# systemctl enable slim && systemctl start slim
در صورتی که باز هم به لایت دی ام پایبندی هیچ کدوم از دستورات بالا رو نزن و با CTRL + F2 وارد کاربر ریشه بشو و:
# pacman -S xorg-server-xephyr
ریبوت کن حل میشه
به حرف سالار گوش نکن. من توی زمینه fstab تجربه دارم، و همیشه از روشی که امید گفته استفاده میکنم و مشکلی هم نداره. دستوری که سالار گفته اشتباهه و با عقل هم جور در نمیاد
پارتیشن رو ماونت کن:
mount /dev/sda1 /mnt
بعد بدون chroot کردن بنویس:
genfstab /mnt > /mnt/etc/fstab
از اخلاقت خوشم میاد، خیلی رکی!کجاش با عقل جور در نمیاد؟شما / رو در mnt سوار کردی بعد ازش fstab گرفتی اما من مستقیما از / استفاده کردم بنابراین نیازی به مونت کردن دیگه نیست. اون روش برای موقعی هست که آرچ رو داری فرش نصب می کنی، حالا که نصب کردی و پارتیشن هات مونت هستند می تونی مینبر بزنی. در ضمن از کجا میدونی برای ایشون فقط پارتیشن sda1 وجود داره؟ پارتیشن های دیگه رو نمیخوای؟.شما دارید روش آموزش نصب رو کپی پیست می کنید بهتر نیست که کمی فسفر بسوزونیم و دستور بهتری استفاده کنیم؟همه همیشه آموزش نصب آرچ رو کپی پیست می کنن کاری با حتی این ندارن که هر دستور چه کاری انجام میده