هی آقا من و اینهمه خوشبختی محاله! راستیت سالار جان الان دارم این پست رو با جنتو جان میدم! میدونم که میدونی چقد هاته و خوشحالم از این غلطی که کردم

) پس ازش تعریفی نمیکنم چون خودت خبر داری این تو چه خبره!! :دی
Geek جان عزیز مایی من یه مدتیه یه کار ریموت رو شروع کردم برنامه نویسی پایتون هست و به شدت وقتم رو گگرفته و همش توی فروم ها و فیلم های آموزشی پایتون له بودم که خوشبختانه و خدا رو شکر نیاز ها مرتفع شدن و وقت آزادتر و الان در خدمت شماییم

و خلاصه در آخر هم اینکه بودیم و نمیدونستن که هستیم! گفتیم بریم که یادشون بیاد ما بودیم :دی (فاز صادق هدایتانه! شوخی البته

)
-- ببخشید از حال و احوال بالا که بگذریم برسیم به اصل مطلب :
داخل پرانتز بگم که :
دوست عزیز و نا دیده ام من هم تقریباً به همین مفهومی که شما نگاه کردی و پاسخ دادی این حرفا رو گفتم ، اما خب دید من نسبت به
جوامع کمی انتزاعی تر بود و دید شما کمی روشن بین تر

برداشت چرند من بود حالا درگیرش نشیم بهتره

در مورد گنو/لینوکس من الان هم اوبونتو دارم و هم جنتو

خوشبحتانه از ویندوز دیگه به طور کل دارم خارج میشم چون اون کار طراحی و نیازمند دریم ویور رو البته کنار گذاشتم

در غیر اینصورت همچنان نیازمندش بودم!
من خودم یک تاپیک در مورد اینکه کلا کدوم از این سیستم عامل های مطرح بهتر هستن و جامعه کاربریش راضی تر (که خودمونم تکلیفمون روشن شه) زدم و تا 5 صفحه هم یادمه که ادامه پیدا کرد ولی خب جالب این بود که رسماً به هیچ نتیجه ای نرسیدیم

)
چرا که هر یک از این سیستم عامل ها برای یه قشر طراحی و ساخته شدن و یه چیز همه فن حریف رو هنوز نداریم!

الان من خودم مشکل خطر با کارت گرافیک کامپیوترم که نزدیک به سوختن میشد توی اوبونتو با جنتو حل شده! خب من اینجوری الزاماً مجبور نیستم برای استفاده از گنو/لینوکس جات به استفاده از لپتاپ بپردازم با اون سی پی یو ضعیفش! الان دیگه این مشکلم حل شده!
از طرفی ببین اینکه یه سری بخوان بگن ما خفن تریم چون لینوکس داریم اشتباهه و اینجا هم با این قضیه هیچکس سازگاری نداره و کسی هم بر این باور نیست! کسی اگه میگه بهتره برای نیازهای خودش میگه "بهتره"!

نه اینکه "برتره"! دقت کنیم فرقش ساده ست!
پس اگر که شما کاربر ویندوز هم باشید میتونید هم مهندس کامپیوتر خوبی بشید و هم میتونید برنامه نویس خوبی باشید و الزامی توی این نیست که این خوبهای مذکور همه لینوکس اند! همین امروز توی توییتر یه دوست مک کاری داشت ما لینوکس کارا رو مسخره میکرد! که اینا دیگه برمیکرده به فرهنگ تولید محتوای کاربران! و نه همه ی اونها! ژانر متعصبین لینوکس کلاً البته آدمای باحالین! یکی از اعتدال گرایان این زمینه هم جادی عزیزمون هست که اینم وبلاگشه البته قند شکن میخواد :
www.jadi.net که خیلی همیشه مطالب جالبی راجع به این چیزا مینویسه البته بهتر از اون هم اینه که یه آرتیکل داره به نام "چرا گنو/لینوکس رو دوست دارم!" بخونشون خیلی باحاله!
و همچنین هم اینکه بعد از یه مدت این حس که میبینی یه همچین هسته ای با وجود اینکه سرمایه گذاری خاصی روش نشده و اصلا شرکت هایی که این توزیع ها رو میدن دست ما ثروت جاهایی مثل اپل و مایکروسافت رو ندارن و مثل بچه ای خود ساخته ، اجتماعی ، آرمان گرا و تینیجر پوش (اشاره به پوسته های مختلف مثل گنوم ، یونیتی ، سینامون و کی دی ای!) بزرگ شده به طور کل روش متعصب میشی و کسی بخواد بهش توهین کنه ازش دفاع میکنی

در ضمن تحملشم زیاد سخت نیست چون بچه حرف گوش کنیه فقط کافیه زبون حرف زدن باهاش رو درک کنی و مفهوم معماری اش رو هم اگر بفهمی دلیل این که برای یه کاری مثل استفاده از آپاچی لوکال انقدر باید دستکاری کنی(مثل تعیین سطح دسترسی و ادیت کردن برخی تکست فایل ها و اینا) رو میفهمی

کمی تو نت بچرخ! گیک باش و آزاد و عشق و حال کن و بیا اینجا واسه بچه ها تعریف کن

همین سالار رو میبینی؟! این منو بزرگ کرده

) منو شیر کرد برم جنتو نصب کنم چند روز اول نمیتونستم به نت وصل شم داشتم زمین و زمان و به هم میدوختم ولی الان نمیدونی چه حس باحالی داره! (بین خودمون باشه آخه هیشکی از دوستام نمیدونن جنتو چیه ، یه چی و که میام کامپایل کنم کلی اطلاعات رو صفحه میاد خیلی حال میده

) البته اونا که نمیدونن خودمم هیچی نمیفهمم ازشون =)) )
خلاصه اینکه شرمنده سرتونو درد آووردم ! :دی