انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه دلیلی وجود داره که از لینوکس استفاده کنم ؟؟  (دفعات بازدید: 5729 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza_mostafavi63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
یه سوال دیگه هم داشتم . در بالا یکی از دوستان لینک یه مقاله با عنوان «لینوکس ویندوز نیست» . رو گذاشته بودن که دستندرکاران فیلترینگ ترتیبشو دادن(فیلتره) . توی اون سیستم عامل چیزه ، من برای حل این مشکل از AOL استفاده میکردم . حالا توی لینوکس چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم ؟
و
آموزش لینوکس رو از کجا شروع کنم که راه رو اشتباه نرم .

با تشکر

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
با تشکر از همه دوستانی که پاسخ سوالم رو دادن . متاسفانه و شایدم خوشبختانه به خاطر رشته تحصیلیم مجبورم که این مشکلات رو تحمل کنم تا راه بیافتم .

ولی سرعت اینترنت واقعا پایینه . موقع دانلود با خود Mozilla ، سرعت دانلود حتی به 97byte هم میرسه .

میدونم که گفتین لینوکس ویندوز نیست . ولی با اجازتون چند تا سوال داشتم .من اون موقع ها که ویندوز استفاده میکردم، یه آرشیو از 20 30 تا برنامه پرکاربردم داشتم که بعد از نصب ویندوز اونارم نصب میکردم. سوالم اینه توی لینوکس هم میتونم چنین آرشیوی داشته باشم تا هر وقت خواستم به صورت آفلاین نصب کنم ؟ شاید یه جایی باشه که اینترنت در دسترس نباشه

این سوال بارها و بارها در انجمن مطرح شده با یه سرچ ساده جواب رو میگیرید فقط خلاصه بگم که هرچی که نصب کنید یه نسخش تو /var/cache/apt/archives/
ذخیره میشه که میتونید از اونجا کپی کنید و بعدا بزارید همون جا(برای توضیحات بیشتر سرچ کنید.

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
با اجازه از جادی
پیشنهاد می شه این نسخه رادیو گیک رو گوش کنی درسته بیشتر صحبتا در مورد هک و هکر هاست ولی خوب نکات زیبایی هم در مورد لینوکس مطرح می شه.

http://jadi.net/2013/07/radio-geek-27-chetori-hacker-besham

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
با اجازه از جادی
پیشنهاد می شه این نسخه رادیو گیک رو گوش کنی درسته بیشتر صحبتا در مورد هک و هکر هاست ولی خوب نکات زیبایی هم در مورد لینوکس مطرح می شه.

این لینک چیز شده آدرس دیگه ای نداره؟

آفلاین AleZ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 119
    • فروش صندلی تاشو و لوازم اتومبیل
با اجازه از جادی

لینکی که دادید قند شکن میخواد
ف*ی*ل*ت*ر*است
با تشکر

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
با اجازه از جادی

ف*ی*ل*ت*ر*است
با تشکر

از این آدرس استفاده کنید:
http://jadi2.undo.it/2013/07/radio-geek-27-chetori-hacker-besham
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سالار مقدم عزیز، روشی که برای نصب نرم افزار در لینوکس ذکر کردی ساده ترین روش لینوکسی و روشی که برای نصب نرم افزار ویندوزی ذکر کردی مشکل ترین نوع اون بود.
اگر نرم افزار مورد نظرت با همون ورژن دلخواهت توی سافتور سنتر موجود باشه بله. اما در غیر این صورت چه؟ فایل سورس یه نرم افزار رو دانلود کردی یا از یکی گرفتی و میخوای نصب کنی چه؟ درایور یه سخت افزار رو داری و میخوای نصب کنی چه؟
در مورد نرم افزارهای ویندوزی معمولاْ وقتی نرم افزار رو دانلود میکنی (از سایت های فراوون فارسی زبانی که برای دانلود موجوده و «کلی سرچ» هم نمیخواد)، کرک، سریال و یا پچ اون رو هم همراهش داری. در مورد تولبار و غیره و غیره زحمتش فقط برداشتن یه تیک ساده ست.
در مورد کدنویسی هم باید بگم وابستگی لینوکس به اون بالاست. کارهای زیادی هست که فقط با کدنویسی باید انجام بشه، و یا راه حل گرافیکی که براش گذاشتن از کدهای مختلف نوشتن هم پیچیده تره. درسته که توی لینوکس خیلی از کارها گرافیکی شده اما تا ویندوز و مک فاصله بسیاره.
پس اگر لینوکس ساده، گرافیکی، کاربرپسند و کاملاً کارآمده و حق انتخاب روش استفاده از اون رو به کاربر میده، علت فراگیر نشدنش اون هم با مزیت بزرگی مثل رایگان و منبع باز بودن چیه؟ چرا اکثریت مطلق کاربران توی کشورهای مختلف هنوز ترجیح میدن هزینه های بالایی بابت ویندوز و نرم افزارهاش بپردازن اما از لینوکس رایگان استفاده نکنن؟
باید این کمبودها و مشکلات رو پذیرفت و به توسعه دهندگان انتقال داد تا لینوکس به جایگاهی که استحقاقش رو داره برسه.
اگر تو مخازن نباشه مخزنش رو اضافه می کنم. هم با محیط گرافیکی میشه و هم بدون محیط گرافیکی.فقط یک حرکت اضافه می کنه، در ضمن یه نرم افزار میشه مثال بزنی که تو اوبونتو مجبور شدی از کد منبع نصبش کنی؟در ضمن کد منبع هم که همه ی آموزش نصبش توی رید می هست دیگه چی میخوای!؟
اما درایور سخت افزاری رو برای یک تازه کار رو موافقم اما اگر یکم بیشتر توی این کار بیوفتی اونم کاری نداره
از کجا میدونی اون پچ یه ویروس یا اسب تروا تروجان یا اسپایور نیست؟
در مورد کد نویسی هم مثال بزنید ممنون میشم :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
ویرایش شد...

دلیل:اشتباه!! 8)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
با اجازه از جادی

ف*ی*ل*ت*ر*است
با تشکر

سلام
دوست من بهتر بود آدرس رو پ . خ می کردیدچون ممکنه بره هوا اینطوری...
الان هم خواهشا ویرایش کنید...

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
شما را به خدا سوگند میدهم آقا لینوس به همین راحتی به خودش نگفت مهندس :| هنوزم نمیگه حتی وقتی میخواد خودش رو معرفی کنه :|
منم دانشجوی نرم افزارم به خدا ولی میگم اینکه آدم به خودش لقب اینجوری بده راحت مثل این میمونه که من بگم : من وقتی "تشریف" میبرم منزل چرا مثلا شام به موقع حاضر نیست؟! :دی
دوست من ، من اگر اینو میگم به خاطر این نیست اصلاً که بخوام توهین یا مسخره کنم ، به خاطر اینه که فرهنگ بد جا افتاده واسه این میگم! شما 2 جا خودتون رو اینطوری لقب بدین و از طرفی با این لقب از لینوکس هم اینطوری تعریف کنین شک نکنین در صورتی که طرف مقابل دستی بر آش داشته باشه مورد تمسخر قرارتون میده :)
در ضمن لینوکس 2 روزه ساخته نشده که بشه 2روزه هم یادش گرفت :) و مهمتر اینکه از این به بعد بگین گنو/لینوکس و نه لینوکس خالی ;)
بازم ببخشید و با تشکر
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
با اجازه از جادی

ف*ی*ل*ت*ر*است
با تشکر

سلام
دوست من بهتر بود آدرس رو پ . خ می کردیدچون ممکنه بره هوا اینطوری...
الان هم خواهشا ویرایش کنید...

بفرمایید اینم لینک مستقیم همین نسخه از رادیو از یه سرور بدون شیر فلکه :
http://thepa.owowspace.com/geek/jadi-net_radio-geek_027_how-to-become-a-hacker.mp3

آفلاین reza_mostafavi63

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
شما را به خدا سوگند میدهم آقا لینوس به همین راحتی به خودش نگفت مهندس :| هنوزم نمیگه حتی وقتی میخواد خودش رو معرفی کنه :|
منم دانشجوی نرم افزارم به خدا ولی میگم اینکه آدم به خودش لقب اینجوری بده راحت مثل این میمونه که من بگم : من وقتی "تشریف" میبرم منزل چرا مثلا شام به موقع حاضر نیست؟! :دی
دوست من ، من اگر اینو میگم به خاطر این نیست اصلاً که بخوام توهین یا مسخره کنم ، به خاطر اینه که فرهنگ بد جا افتاده واسه این میگم! شما 2 جا خودتون رو اینطوری لقب بدین و از طرفی با این لقب از لینوکس هم اینطوری تعریف کنین شک نکنین در صورتی که طرف مقابل دستی بر آش داشته باشه مورد تمسخر قرارتون میده :)
در ضمن لینوکس 2 روزه ساخته نشده که بشه 2روزه هم یادش گرفت :) و مهمتر اینکه از این به بعد بگین گنو/لینوکس و نه لینوکس خالی ;)
بازم ببخشید و با تشکر

دوست عزیز ، من گفتم مهندس شما فک کردی که دارم به مدرکم میبالم . نه آقا ، چیزی که الان زیاده مهندس . فرمایش شما مثل این میمونه که یکی بیاد بگه من آدمم . بعد شما میای میگی: تو فک میکنی که آدمی ، تو کجا و فلان شخص کجا با اون همه کمالات ... (پس اگه آدم نیست میشه نتیجه گرفت که بلانسبت هست)

من که نگفتم نخبه(شاخ) کامپیوترم . منظور اینه که جز مجموعه مهندسان هستم . مثل مجموعه آدم ها و مجموعه گیاهان و مجموعه جانداران و مجموعه لینوکس کاران و  وو ..

بهتره دیدتون را نسبت به واژگان تغیر بدین .

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
بازم ببخشید و با تشکر
خیلی وقت بود پست نمیدادی دلمون برات تنگ شده بود ;D گفتیم طرف میخواست جنتو نصب کنه بهویی محو شد ;D

در جواب شما آقای رضا، شما با لینوکس رو به رو بشو ضرر نمیکنی، اولش همه مشکل دارن ولی بعدش میبینی مخصوصا این خط فرمان و قابلیت های لینوکس چقدر باحالن! به مشکل خوردی تایپیک جدید باز کن ما همه هواتو داریم :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
خیلی وقت بود پست نمیدادی دلمون برات تنگ شده بود ;D گفتیم طرف میخواست جنتو نصب کنه بهویی محو شد ;D

ببخشید اسپم در می کنم!!!!

درسته...همین ظهری داشتم به تسلای عزیز فکر می کردم!!!....نمی دونم چی شد یادت افتادم...کلا به بچه های اینجا دارن عادت می کنم!!!! ::)

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
هی آقا من و اینهمه خوشبختی محاله! راستیت سالار جان الان دارم این پست رو با جنتو جان میدم! میدونم که میدونی چقد هاته و خوشحالم از این غلطی که کردم :)) پس ازش تعریفی نمیکنم چون خودت خبر داری این تو چه خبره!! :دی

Geek جان عزیز مایی من یه مدتیه یه کار ریموت رو شروع کردم برنامه نویسی پایتون هست و به شدت وقتم رو گگرفته و همش توی فروم ها و فیلم های آموزشی پایتون له بودم که خوشبختانه و خدا رو شکر نیاز ها مرتفع شدن و وقت آزادتر و الان در خدمت شماییم :)
و خلاصه در آخر هم اینکه بودیم و نمیدونستن که هستیم! گفتیم بریم که یادشون بیاد ما بودیم :دی (فاز صادق هدایتانه! شوخی البته :) )

-- ببخشید از حال و احوال بالا که بگذریم برسیم به اصل مطلب :

داخل پرانتز بگم که :
   دوست عزیز و نا دیده ام من هم تقریباً به همین مفهومی که شما نگاه کردی و پاسخ دادی این حرفا رو گفتم ، اما خب دید من نسبت به                       
   جوامع کمی انتزاعی تر بود و دید شما کمی روشن بین تر :) برداشت چرند من بود حالا درگیرش نشیم بهتره :)

در مورد گنو/لینوکس من الان هم اوبونتو دارم و هم جنتو :) خوشبحتانه از ویندوز دیگه به طور کل دارم خارج میشم چون اون کار طراحی و نیازمند دریم ویور رو البته کنار گذاشتم :) در غیر اینصورت همچنان نیازمندش بودم!
من خودم یک تاپیک در مورد اینکه کلا کدوم از این سیستم عامل های مطرح بهتر هستن و جامعه کاربریش راضی تر (که خودمونم تکلیفمون روشن شه) زدم و تا 5 صفحه هم یادمه که ادامه پیدا کرد ولی خب جالب این بود که رسماً به هیچ نتیجه ای نرسیدیم :))
چرا که هر یک از این سیستم عامل ها برای یه قشر طراحی و ساخته شدن و یه چیز همه فن حریف رو هنوز نداریم! :)
الان من خودم مشکل خطر با کارت گرافیک کامپیوترم که نزدیک به سوختن میشد توی اوبونتو با جنتو حل شده! خب من اینجوری الزاماً مجبور نیستم برای استفاده از گنو/لینوکس جات به استفاده از لپتاپ بپردازم با اون سی پی یو ضعیفش! الان دیگه این مشکلم حل شده!
از طرفی ببین اینکه یه سری بخوان بگن ما خفن تریم چون لینوکس داریم اشتباهه و اینجا هم با این قضیه هیچکس سازگاری نداره و کسی هم بر این باور نیست! کسی اگه میگه بهتره برای نیازهای خودش میگه "بهتره"! :) نه اینکه "برتره"! دقت کنیم فرقش ساده ست!
پس اگر که شما کاربر ویندوز هم باشید میتونید هم مهندس کامپیوتر خوبی بشید و هم میتونید برنامه نویس خوبی باشید و الزامی توی این نیست که این خوبهای مذکور همه لینوکس اند! همین امروز توی توییتر یه دوست مک کاری داشت ما لینوکس کارا رو مسخره میکرد! که اینا دیگه برمیکرده به فرهنگ تولید محتوای کاربران! و نه همه ی اونها! ژانر متعصبین لینوکس کلاً البته آدمای باحالین! یکی از اعتدال گرایان این زمینه هم جادی عزیزمون هست که اینم وبلاگشه البته قند شکن میخواد : www.jadi.net که خیلی همیشه مطالب جالبی راجع به این چیزا مینویسه البته بهتر از اون هم اینه که یه آرتیکل داره به نام "چرا گنو/لینوکس رو دوست دارم!" بخونشون خیلی باحاله!
و همچنین هم اینکه بعد از یه مدت این حس که میبینی یه همچین هسته ای با وجود اینکه سرمایه گذاری خاصی روش نشده و اصلا شرکت هایی که این توزیع ها رو میدن دست ما ثروت جاهایی مثل اپل و مایکروسافت رو ندارن و مثل بچه ای خود ساخته ، اجتماعی ، آرمان گرا و تینیجر پوش (اشاره به پوسته های مختلف مثل گنوم ، یونیتی ، سینامون و کی دی ای!) بزرگ شده به طور کل روش متعصب میشی و کسی بخواد بهش توهین کنه ازش دفاع میکنی :)
در ضمن تحملشم زیاد سخت نیست چون بچه حرف گوش کنیه فقط کافیه زبون حرف زدن باهاش رو درک کنی و مفهوم معماری اش رو هم اگر بفهمی دلیل این که برای یه کاری مثل استفاده از آپاچی لوکال انقدر باید دستکاری کنی(مثل تعیین سطح دسترسی و ادیت کردن برخی تکست فایل ها و اینا) رو میفهمی :)

کمی تو نت بچرخ! گیک باش و آزاد و عشق و حال کن و بیا اینجا واسه بچه ها تعریف کن :)
همین سالار رو میبینی؟! این منو بزرگ کرده :)) منو شیر کرد برم جنتو نصب کنم چند روز اول نمیتونستم به نت وصل شم داشتم زمین و زمان و به هم میدوختم ولی الان نمیدونی چه حس باحالی داره! (بین خودمون باشه آخه هیشکی از دوستام نمیدونن جنتو چیه ، یه چی و که میام کامپایل کنم کلی اطلاعات رو صفحه میاد خیلی حال میده :)) البته اونا که نمیدونن خودمم هیچی نمیفهمم ازشون =)) )

خلاصه اینکه شرمنده سرتونو درد آووردم ! :دی
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1392، 11:22 ب‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!