انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک از دوستان شیرازی  (دفعات بازدید: 2218 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
درخواست کمک از دوستان شیرازی
« : 01 آبان 1387، 02:19 ق‌ظ »
سلام

شاید این تاپیک کاملاً مسخره به نظر برسد :) وی کار آدم که گیر می کند همین می شود !

راستش، زبان پایتون را که می شناسید (کد باز و ...)؟ برای این زبان یک کتاب آموزشی در ایران چند سال پیش توسط ناقوس چاپ شده بود که متاسفانه متاسفانه بعد از چند سال همین چند روز پیش تا دونه آخر این کتاب در تهران تمام شد ! حتی انتشارات هم یک نسخه از آن را در اختیار ندارد و البته دل خونی هم دارد که ما به زور و دونه دونه این کتاب را فروختیم :D

خوب، بنده بسیار بسیار به این کتاب نیاز دارم. و امروز از دفتر انتشاراتی پرسیدم و آدرس یک کتاب فروشی را در مرکز شهر شیراز به من داد و گفت اگر کسی را می شناسی بگو برات بگیره بفرسته، وگرنه توی بازار اصلا پیدا نمی کنی، راستی انتشارات خودش دیروز چند جلد از این کتاب را به آن جا ارسال کرده بود و به همین خاطر می دانست.

دوستان شیرازی، اگر کسی هست که می تواند به بنده یاری برساند با پیغام خصوصی یا ایمیل b.tavakkoli@gmail.com تماس بگیرد تا بنده با ایشان هماهنگ کنم. والا از تهران تا شیراز کم راهی نیست و تنها جایی که این کتاب برنامه نویسی کدباز یافت می شود شیراز است، پس لطفا در صورتی که می توانید به بنده یاری برسانید، دریغ نفرمایید.

توکلی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: درخواست کمک از دوستان شیرازی
« پاسخ #1 : 01 آبان 1387، 01:55 ب‌ظ »
یادمه حدود 3 ماه پیش توی کتابفروشی جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان دم دروازه شیراز اونو دیدم این سری نگاه می کنم (الان اصفهان نیستم)
یا علی

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
پاسخ به: درخواست کمک از دوستان شیرازی
« پاسخ #2 : 01 آبان 1387، 04:17 ب‌ظ »
یادمه حدود 3 ماه پیش توی کتابفروشی جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان دم دروازه شیراز اونو دیدم این سری نگاه می کنم (الان اصفهان نیستم)

سلام قربان

خیلی ممنون از محبت شما،

در ضمن یکی از دوستان هم با پیغام خصوصی با بنده تماس گرفتند. هر وقت کتاب ها اسال شد اعلام می کنم که این تاپیک حذف گردد.

از همکاری دوستان هم بسیار سپاسگزارم