0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
Ubuntu is a desktop distro, isn't it stupid to put it on a server? Ubuntu is based on Debian, which according to rumor is a great server distro. We find it works pretty well in a server configuration
لینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها ممنون جالب بود
نقلقوللینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بودواسه همه چیز خوبه
لینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بود
نقلقولنقلقوللینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بودواسه همه چیز خوبهها این شد.
نقلقول از: آی سهیل در 04 آبان 1387، 11:09 بظنقلقولنقلقوللینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بودواسه همه چیز خوبهها این شد.راس می گه من چقدر باید کلمه جدید یاد بگیرم تا بتونم همین متن رو بفهمم
نقلقول از: سید حمید مهدوی sahama در 05 آبان 1387، 10:49 قظنقلقول از: آی سهیل در 04 آبان 1387، 11:09 بظنقلقولنقلقوللینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بودواسه همه چیز خوبهها این شد.راس می گه من چقدر باید کلمه جدید یاد بگیرم تا بتونم همین متن رو بفهممتازه به مشکل من و تاکس رسیدید .واقعا لینوکس ما را با دنیای نرم افزار ازاد که اشنا میکنه هیچ با زبان ادبیات انگیلیسی هم اشنا میکنه .من خودم انگیزه پیدا کردم تافل بگیرم !!!!؟
نقلقول از: narcissus در 05 آبان 1387، 06:24 بظنقلقول از: سید حمید مهدوی sahama در 05 آبان 1387، 10:49 قظنقلقول از: آی سهیل در 04 آبان 1387، 11:09 بظنقلقولنقلقوللینوکس برا تقویت زبان هم خوبه ها Smileyممنون جالب بودواسه همه چیز خوبهها این شد.راس می گه من چقدر باید کلمه جدید یاد بگیرم تا بتونم همین متن رو بفهممتازه به مشکل من و تاکس رسیدید .واقعا لینوکس ما را با دنیای نرم افزار ازاد که اشنا میکنه هیچ با زبان ادبیات انگیلیسی هم اشنا میکنه .من خودم انگیزه پیدا کردم تافل بگیرم !!!!؟ بابا تو دیگه کیهستی .. بابا تو دیگه کیهستیماشالا تخته گازو گرفتی ها .. اون پایینا مارم گاها ببین ..+5تا مال شما.