انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در کپی کردن فایل از home به root (حل نشد!)  (دفعات بازدید: 5218 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : مشکل در کپی کردن فایل از home به root (حل نشد)
« پاسخ #15 : 18 اسفند 1392، 08:05 ب‌ظ »
بسیاری از نرم افزار ها مثل gparted که گرافیکین به روش بالا اجرا میشن به جای  sudo، gksudo رو میزنیم
تنها تفاوت gksudo و sudo اینه که gksudo گذرواژتون رو توی محیط گرافیکی می‌پرسه و sudo توی محیط متنی. مشکل اجرا شدن اون‌ها نیست، مشکل چیز دیگه‌ای هست. نرم‌افزاری مثل gparted برای این نوشته شده که با root اجرا بشه، در نتیجه اجرای اون با root مشکلی نداره، ولی Nautilus برای اجرا شدن با root نوشته نشده و اجرای اون به دلایل امنیتی و کاربردی اصلا پیشنهاد نمی‌شه.

من این رو قبول ندارم.شما میتونید برای اجرای Nautilus از محیط گرافیکی استفاده کنید.هم راحت تره و هم سریع تره.ولی باید مراقب باشید.خراب کاری نکنید.توی محیط متنی هم باید مراقب باشید.فرقی نمیکنه.و در سایت http://askubuntu.com هم پیشنهاد استفاده از محیط گرافیکی را داده اند!!!
در آدرس :
http://askubuntu.com/questions/11760/what-is-the-difference-between-gksudo-nautilus-and-sudo-nautilus

You should never use normal sudo to start graphical applications as root. You should use gksudo (kdesudo on Kubuntu) to run such programs. gksudo sets HOME=/root, and copies .Xauthority to a tmp directory. This prevents files in your home directory becoming owned by root.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : مشکل در کپی کردن فایل از home به root (حل نشد!)
« پاسخ #16 : 18 اسفند 1392، 09:48 ب‌ظ »
من این رو قبول ندارم.شما میتونید برای اجرای Nautilus از محیط گرافیکی استفاده کنید.هم راحت تره و هم سریع تره.
اینکه راحت‌تره به این معنا نیست که راه درسته. راه درستش اینه که هیچ برنامه‌ی گرافیکی‌ای که برای root نوشته نشده نباید با root اجرا بشه.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #17 : 19 اسفند 1392، 12:13 ب‌ظ »
سلام.من هم با شما موافقم.راه درست تر محیط متنی و استفاده از ترمینال است.
ولی استفاده از محیط گرافیکی هم کفر که نیست.متنی درست تره ولی گرافیکی هم درسته و کار غلطی نیست.من منظورم اینه.
مثلا دیروز اشتباهی یه پوشه رو از داخل کاربر خودم(milad) به داخل دسکتاپ کاربر ROOT منتقل کردم.به استفاده از gksudo nautilus هر کاری کردم مجوز بازگشت و انتقال از ROOT به HOME رو به من نداد.تا اینکه با دستور mv به راحتی تونستم اون دایرکتوری رو انتقال بدم!!! عجیب بود همه مجوز ها رو براش فعال کرد یعنی اینطوری بود drwxrwxrwx ولی باز هم مجوز انتقال رو نمیداد.و اجازه نمیداد اون رو با محیط گرافیکی move کرد. ولی با اولین دستور متنی mv source destination جا به جا شد و از root به home/milad انتقال پیدا کرد.
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 12:17 ب‌ظ توسط milad.ir86 »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #18 : 19 اسفند 1392، 02:00 ب‌ظ »
ولی استفاده از محیط گرافیکی هم کفر که نیست.متنی درست تره ولی گرافیکی هم درسته و کار غلطی نیست.من منظورم اینه.
اتفاقا دقیقا کفر و اشتباه هستش :) دلیلی که سیستم‌عامل گنو-لینوکس یک سیستم امن هستش بخاطر رعایت همین موارد هست و عدم رعایت این موارد، می‌تونه اون رو تبدیل به یک سیستمی بکنه که از ویندوز هم ناامن‌تره.

حالا هم نیازی نیست عجله بکنید که به من اثبات کنید حرفتون درسته، چون توضیحات لازم رو دادم و دیگه اینجا در این مورد صحبت نخواهم کرد. کمی مطالب مربوط به امنیت رو بخونید، مثلا مواردی مثل این تا ببینید چرا استفاده از Nautilus با کاربر root کفر هستش ;) اگر ربطش رو متوجه نمی‌شید از موارد ابتدایی‌تر در مورد امنیت شروع کنید.
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 02:23 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #19 : 19 اسفند 1392، 05:41 ب‌ظ »
سلام من نمیخوام اثبات کنم که درست میگم.من نظر دادم.نمیگم نظرم ۱۰۰ درصد درسته.
نظر مخالف دادم تا شما اثبات کنید که من اشتباه میکنم ولی اثبات نکردید که من در اشتباه ام!
اون PDF رو سر سری یه نگاهی انداختم ولی چیزی نفهمیدم! شاید مربوط به اسمبلی و پشت پرده ویندوز XP بود و نقطه ضعفش در امنیت!!!
در ضمن من از لینوکس و امنیت چیزی نمیدونم.و حرف شما برای من سنده.ولی همیشه دوست داشتم و دارم دلیل کفر بودن و حرام بودن یک عملی رو بدونم و درک کنم.اگه عملی رو هم کفر مطلق بدونم برای اون دلایل قانع کننده میارم.
سوال من اینجاست.وقتی که سیستم من به اینترنت وصل نباشه استفاده از Nautilus با کاربر Root باز هم خطر داره؟ اگر خطر داره.چرا خطر داره؟؟؟؟ اگرهم دوست نداری جواب بدی.خوب جواب نده.مختاری.همون طور که شما به این نتیجه رسیدی که کفره.پس من هم میتونم بدونم چرا کفره؟؟؟
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 05:43 ب‌ظ توسط milad.ir86 »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #20 : 20 اسفند 1392، 01:31 ق‌ظ »
نظر مخالف دادم تا شما اثبات کنید که من اشتباه میکنم ولی اثبات نکردید که من در اشتباه ام!
شما یکی بهتون بگه آسمون آبیه، میگید آسمون سبزه تا بیاد اثبات کنه شما در اشتباهید؟ :) این روش تنها باعث می‌شه که کسی شما رو جدی نگیره.
پیشنهاد من اینه که بجای اینکه ساز مخالف بزنید تا بقیه چیزی رو بهتون اثبات کنن، مستقیم سوالتون رو بپرسید، اینطوری احتمالا جواب بهتری بگیرید ;)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #21 : 24 اسفند 1392، 05:51 ب‌ظ »
راستش من هم مثل شما فکر میکنم.من آدم مغروری نیستم که نخوام سوال بپرسم. در لینوکس اصلا ادعایی ندارم.چون تازه واردم.ولی میتونم نظرم رو بگم.چون اینجا همه ادعای آزادی میکنند!
رنگ فرق میکنه.اینجا موضوع پیچیده تره.
من هم قبول دارم که Login کردن با Root User گناه کبیره است.اینجا با هم نظر مشترکی داریم
تا حدی قبول هم دارم که استفاده از Nautilus به صورت گرافیکی و با کاربر root هم کفر است.اما چرا کفراست؟؟؟
برای ما تازه واردها دست و دل باز تر باش

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #22 : 24 اسفند 1392، 09:18 ب‌ظ »
کمی مطالب مربوط به امنیت رو بخونید، مثلا مواردی مثل این تا ببینید چرا استفاده از Nautilus با کاربر root کفر هستش ;)

اون PDF رو سر سری یه نگاهی انداختم ولی چیزی نفهمیدم!

اما چرا کفراست؟؟؟

ما رو گرفتی؟!