انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست از مديران ( ايجاد تاپيك امنيت )  (دفعات بازدید: 4418 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
  • I'm still alive
    • http://www.farhadshafaq.ir
با سلام.
اول از همه بنده تازه به گنو/لينوكس مهاجرت كردم  :) و خيلي علاقه دارم در زمينه امنيت سيستم عامل گنو/لينوكس فعاليت كنم ولي هرجا گشتم يه مرجع فارسي پيدا نكردم !
ديدم اينجا مي تونه بهترين جا باشه !
از مديران محترم تقاضا دارم در صورت امكان يك تاپيك جدا گانه ايجاد كنند تا به اين موضوع پرداخته بشه ! خودم هم تمام سعي خودمو مي كنم تا اين مبحث پا بگيريه ! از نوشتن مقاله تا ترجمه در خدمتم.
ممنون
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

lomion

• مهمان
باید اول موضوعات مطرح بشن، اگه تعدادشون بیشتر بشه میشه یه انجمن امنیت هم اضافه کرد.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
تا اونجایی که سوات ناقص ما می‌رسه لینوکس خود امنیتِ.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
با سلام.
اول از همه بنده تازه به گنو/لينوكس مهاجرت كردم  :) و خيلي علاقه دارم در زمينه امنيت سيستم عامل گنو/لينوكس فعاليت كنم ولي هرجا گشتم يه مرجع فارسي پيدا نكردم !
ديدم اينجا مي تونه بهترين جا باشه !
از مديران محترم تقاضا دارم در صورت امكان يك تاپيك جدا گانه ايجاد كنند تا به اين موضوع پرداخته بشه ! خودم هم تمام سعي خودمو مي كنم تا اين مبحث پا بگيريه ! از نوشتن مقاله تا ترجمه در خدمتم.
ممنون

سلام

والا اگه میگفتید ضد امنیت شاید بهتر بود  ;) که اونم توی یه سایت دیگه داره شدید روش کار میشه و جاش اینجا نیست  :oops:

فکر کنم منابع لاتین هم در این خصوص خیلی محدود باشند چون تا بخواد بحثی باز بشه ، با ارسال جمله اول اگر حفره ای وجود داشته باشه اون حفره ترمیم میشه و اون بحث هم مختومه  ;D

معمولا لینوکس چون خیلی سریع آپدیت میشه ( البته نسخه های بروز منظورم هستش ) خیلی به ندرت مشکل امنیتی پیدا میکنه

موفق باشی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
تا اونجایی که سوات ناقص ما می‌رسه لینوکس خود امنیتِ.
درود
این تصوری اشتباه هست
لینوکس هم مثل هر سیستم عامل دیگه ای دارای اشکالات و حفره های امنیتی هست
همچنین امنیت یک سیستم عامل به نحوه ی پیکر بندی و مدیریت و تنظیمات اون هم مربوط میشه
میشه لینوکس رو بسیار افتضاح پیکربندی کرد
فرق بعضی از توزیع ها هم این پیکربندی اولیه هست ( و امکانات مدیریتی و ابزارها و.....)
با مزایایی که لینوکس داره میشه اونو بسیار امن و قابل اطمینان پیکربندی کرد ولی این کار یا نیاز به هزینه داره ( توزیع های آماده و پولی) ویا دانش کافی برای این کار ;)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
متشکر بابت پاسخ
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین oracle

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
نقل‌قول
ینوکس هم مثل هر سیستم عامل دیگه ای دارای اشکالات و حفره های امنیتی هست
همچنین امنیت یک سیستم عامل به نحوه ی پیکر بندی و مدیریت و تنظیمات اون هم مربوط میشه
میشه لینوکس رو بسیار افتضاح پیکربندی کرد
فرق بعضی از توزیع ها هم این پیکربندی اولیه هست ( و امکانات مدیریتی و ابزارها و.....)
با مزایایی که لینوکس داره میشه اونو بسیار امن و قابل اطمینان پیکربندی کرد ولی این کار یا نیاز به هزینه داره ( توزیع های آماده و پولی) ویا دانش کافی برای این کار Wink

شما کاملا درست میفرما‌یید به نظر منم اینجا یه topic امنیت واقعا کم داره

نقل‌قول
والا اگه میگفتید ضد امنیت شاید بهتر بود  Wink که اونم توی یه سایت دیگه داره شدید روش کار میشه و جاش اینجا نیست

در این موردم به نظر من اگه صحبت بشه بازم در نهایت موجب دید امنیتی میشه  :)
آزادی، دریایی متلاطم و طوفانی است، مردان ترسو آرامش استبداد را بر این طوفان ترجیح می‌دهند.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
خوب میشه اگه بشه

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
همه درست مي فرماييد !
ولي منظور من ! اين بود كه خب درسته ابونتو خفنه !!!
ولي خب در شرايط مختلف پيكربندي سيستم فرق مي كنه ! (خونه - شبكه - سرور و ....) حالا يك سري مسائلي كه مربوط به اين باشه رو عرض كردم !
البته حق با شماست بهتره شروع بشه به فعاليت بعد تاپيك ايجاد بشه !
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
هر سیستم عاملی که بشود رویش نرم افزار نصب کرد مستعد نا امنی است

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
پاسخ به: درخواست از مديران ( ايجاد تاپيك امنيت )
« پاسخ #10 : 05 آبان 1387، 05:57 ب‌ظ »
به نظر من هم برنامه اي كه باگ نداشته باشد صفر خط كد دارد !!   ;D

آفلاین oracle

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
« پاسخ #11 : 05 آبان 1387، 06:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
باید اول موضوعات مطرح بشن، اگه تعدادشون بیشتر بشه میشه یه انجمن امنیت هم اضافه کرد.

با سلام

اگه منظورتون از موضوع زمینه های ایجاد امنیته که تقریباْ میشه گفت سر تا پای هر سیستم عاملی یه موضوع قابل بحث در زمینه امنیت داره از مدیریت خود سیستم عامل گرفته تا تمام سرویس هایی که یه سرور ارائه میده من فکر میکنم شما روی هر قسمتی از فروم دست بزاری میشه تو زمینه امنیت هم بررسیش کرد
آزادی، دریایی متلاطم و طوفانی است، مردان ترسو آرامش استبداد را بر این طوفان ترجیح می‌دهند.

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ONLY FREEDOM
« پاسخ #12 : 05 آبان 1387، 06:07 ب‌ظ »
به نظر من هم برنامه اي كه باگ نداشته باشد صفر خط كد دارد !!   ;D
1+

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
« پاسخ #13 : 05 آبان 1387، 06:18 ب‌ظ »
ماشالا هنوز send رو نزدي جواب ارسال ميشه !! خيلي عاليه كه فرم فعاله !!!

همه درست ميگين !
امنيت مي تونه از نحوه پرميشن بندي پيشفرض باشه (umask) تا stack guard نمي دونم ! بهتره يه دسته بندي بكنيم ! و شروع كنيم !

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ONLY FREEDOM
پاسخ به: درخواست از مديران ( ايجاد تاپيك امني
« پاسخ #14 : 05 آبان 1387، 07:38 ب‌ظ »
به نظر دوستان اگر ما مخازنی به جز مخازن رسمی اوبونتو به سیستم اضافه کنیم مشکل امنیتی ایجاد نمیکند