انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از اوبونتو برای طراحان هم توصیه میشه؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 1171 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین irib_farasoo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
  • منمشتعلعشقعلیمچکنم!
درود. ):P
من هنوز وارد محیط اوبونتو نشدم به شکلی که بخوام برم سراغ آموزش هاشو ببینم که چجوریاس.فقط میخواستم ببینم که این دوست عزیزمون(اوبونتو) میتونه واسه طراحان هم کارآمد باشه یا نه؟برنامه های فتوشاپ،ایلستریتور،پلاگین ها،ایندیزاین،لایت روم و... کامل ساپورت میشن؟؟؟فونت ها چی؟؟؟ ممنون :-({|=
منمشتعلعشقعلیمچکنم!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
بعضىاشون رو نمىتونىد استفاده کنىد ولى نرمافزارهاى مشابه هستن.بهترىن کار اىنه که اول رو ماشىن مجازى نصب کنىد.

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
الان توزیع هایی از اوبونتو وجود داره که مختص گرافیست هاست ، یعتی برنامه های گرافیک به شکل دیفالت روش نصبه مثل Ubuntu Studio، البته فرق چندانی هم نیست و می تونی اوبونتو رو نصب کنی و بر اساس نیازت خودت نرم افزارهای مورد نیاز رو هم بعدش نصب کنی
اما باید بدونی که لینوکس ، ویندوز نیست ، برنامه های لینوکس هم برنامه های ویندوز نیستند
برنامه هایی که شما نام بردید ، برنامه های ویندوزی هستند که باید برای استفادشون بهاشون را پرداخت کنید ، در اوبونتو برنامه های مجانی برای این کارها وجود دارد
به شکل خاص گیمپ به جای فتوشاپ ُ اینک اسکیپ به جای کرل دراو ، بلندر به جای تری دی مکس و ...
فهرست کامل این برنامه ها را می توانی در اینجا پیدا کنید
نقل‌قول
http://blog.emmaalvarez.com/2007/12/top-best-50-ubuntu-opensource.html
در ضمن میشه از لینوکس ( اوبونتو ) برای کارهای حرفه ای گرافیک استفاده کرد ، اما باید مثل وقتی که داشتی برنامه های گرافیکی ویندوز را یاد می گرفتی ، این برنامه ها را دوباره یاد بگیری ( البته این بار راحت تره ولی دست کم یکی دو هفته وقت می بره )

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
نرم افزارهایی نظیر فوتوشاپ و کرول به راحتی با دستور wine در اوبونتو قابل اجراست
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534

راحت؟ اگر ممکنه روش رو کامل به من و بقیه دوستان هم در میون بزارید.من چند روز درگیر ران کردن فوتوشاپ بودم نهایتا نشد که نشد. (چندین نسخه رو امتحان کردم به جز یک نسخه ی پرتابل هیچ کدوم ران نشد و این نسخه هم اصلا کاربردی نبود و کلا در هنگ به سر میبرد)

ممنون (اگر ممکنه برای کورل و فوتوشاپ هر دو رو توضیح بدید ممنون)
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1392، 09:53 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
برای نصب فوتوشاپ روش هایی وجود داره: اول در ویرچوال باکس یا ویندوز نصب می کنند و با کلک هایی به واین منتقل می کنند.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
این"دستور واین" رو یکم توضیح بده بینیم:|

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
برای نصب فوتوشاپ روش هایی وجود داره: اول در ویرچوال باکس یا ویندوز نصب می کنند و با کلک هایی به واین منتقل می کنند.
خب تا همین جا که یعنی به راحتی با صهدث قابل اجرا نیست و باید به قول خودتون کلک بهش بزنید !!!!!!
در ضمن اگه قرار باشه نرم افزار های دزدی روی لینوکس نصب کنیم ، دیگه چرا به لینوکس مهاجرت کنیم !!!!!