این برنامه رو میشناسم و ازش استفاده می کنم. اما اون رو توسعه نمی دم. چرا؟
1) فکر نکنم با جاوا باشه
2) هدفش یه چیز دیگش
3) برنامه من جنبه آموزشی هم داره و فقط به کاربر نمی گنه فلان کار رو بکن.
4) اگه بخواد اینجوری باشه که اپن آفیس وجود داشت چرا لیبر آفیس رو درست کردن.
1)اولین دلیل هم دلیل خوبیه هم بد! و چون جنبه های مختلفی داره در موردش بحث نمی کنم
2)شاید اگه feature list یا حتی todo list ارائه می کردین من اون پیشنهاد رو نمی دادم ولی چیزی که گفته بودین خیلی شبیه workrave بود.اگه مواردی باشه که واقعا خوب نظر بیان من پیشنهادم رو که پس می گیرم هیچ، با اینکه خیلی جاوا بلد نیستم خودم هم میام کمکتون می کنم!
3)اینو متوجه نشدم اگه منظورتون چیزی شبیه notificationهای آموزشی هست که در این صورت هدف اصلی برنامه رو که استراحت دادن به کاربر هست رو نقض می کنه چون اگه کاربر قرار باشه به مونیتور نگاه کنه و چیزی یاد بگیره که دیگه نمی تونه 20 قدمیش رو نگاه کنه که نزدیک بین نشه!
4) در این مورد خاص داستان شبیه درست کردن mariadb به جای mysql هست یعنی وقتی سان توسط اوراکل خریداری شد عده ای ترسیدن پروژه های که زیر نظر سان بود یعنی اوپن آفیس و mysql انحصاری بشن پس اومدن از اونا فورک کردن تا آزادی کاربرها حفظ بشه و اگه این اتفاق نمی افتاد یا مثلا اگه اوراکل بعد از خریدن سان پروژه ها رو به بنیاد آپاچی واگذار می کرد نه mariadb به وجود میومد نه لیبر آفیس.
به هر حال اون فقط یه پیشنهاد بود و چیزی که مسلمه این که هر کسی اختیار اهداف و زمان خودش رو داره و نباید بهش گفت که این کار رو بکن یا نکن.اگه پروژه بهتری به ذهنتون نمی رسه انجام همین پروژه هم خیلی کار خوبیه حداقل مثل من نمی شید که الان مدتهاست می خوام یه پروژه رو شروع کنم ولی ایده مناسب رو پیدا نمی کنم یا اگه پیدا می کنم پروژه اونقدر بزرگه که می ترسم وسطش وقت کم بیارم ولش کنم بشه مثل هزاران پروژه نصفه نیمه اوپن سورس دیگه که رها شدن!