سلام مجدد،از اطلاعاتی که دادید بسیار سپاسگذارم
آدم لذت میبره همچین تایپیکی میبینه!معلومه قبل سوالت کلی سرچ کردی و هر اطلاعاتی که داری با سوالات رو در تایپیک گذاشتی،اینجوری خیلی راحت جواب می گیری.آفرین خیلی وقت بود همچین تایپیکی ندیده بودیم 
اول از همه که خوش اومدی 
ببین من یه چند ماهی دیباین ویزی استفاده می کردم،بسته ها وحشتناک قدیمین ولی سرعت فوق العاده ای داره و اصلا توش کرش یا کندی نمیبینی،اما می دونی؟ بعضی موقع ها از خودت میپرسی آخه مثلا چرا باید فایرفاکس من انقدر قدیمی باشه؟مگه من سرور دارم که انقدر باید پایدار و قدیمی باشم؟ این توزیع برای سرور ها ساخته شده و من به خاطر قدیمی بودنش ازش اومدم بیرون. اگر تازه کارید بهتون پیشنهاد می کنم همون اوبونتو رو استفاده کنید اگر نه کمی حرفه ای تر هستید و عشق نو آوری من فدورا رو بهتون پیشنهاد می کنم (توزیع فعلی خودم) اگر هم حوصله ی سر و کله زدن با سیستم عاملتون رو ندارید من بهتون مینت رو پیشنهاد میدم،هر کدام از توزیع های نام برده برای کاربرد دسکتاپ مناسبند(از اونجایی که گفتید اولین بارتونه بهتره از اوبونتو استفاده کنید).
در مورد این که کدام نسخه رو بگیرید باید بگم که بهتره دی وی دی بگیرید چون یک سری بسته های مهم از جمله سودو(sudo) داخلش هست تا بعد نصب به مشکل نخورید.در مورد معماری هم مربوط به نسخه ی رم و سی پی یو شما هست،اگر رم بالای ۳ گیگ دارید از amd64 استفاده کنید که یعنی ۶۴ بیت و اگر کم تره از i386 استفاده کنید که یعنی ۳۲ بیت
دی وی دی ۱ رو دانلود کنید بقیه به عنوان مخرن استفاده میشن که رسما کاربردی ندارند
درست گفتید قبل از ایجاد این تاپیک خیلی تو اینترنت راجع به لینوکس،فلسفه اون،توزیعهای مطرح و میزکارها و ... مطالعه کردم.
در مورد تزیع هم هنوز به انتخاب مورد نظرم نرسیدم
فکر کنم اگه توزیح بدم دنبال چی هستم بهتر بتونید راهنماییم کنید:
من فقط دنبال پایداری و سرعت هستم و دنبال توزیعی هستم که تا جای امکان از آخرین نسخه نرم افزارهاو کرنل لینوکس استفاده کنه با توجه به توزیحاتی که راجع به دبیان دادید از انتخاب اون صرف نظر کردم،من فکر میکنم هر چه قدر بسته های نرم افزاری کمتری رو سیستمم باشه سرعت سیستم بالاتر هستش به همین خاطر دوست دارم موقع نصب توزیع بتونم انتخاب کنم که چه بسته هایی باشه و کدوما نباشه(فقط میخوام بسته های ضروری + چند نرم افزاری که ازشون استفاده میکنم باشه)یکی از دوستان گفت :
به نظر من اپنسوزه خیلی خیلی ریزتر میتونی چیزایی رو که نصب کنی یا نکنی رو انخاب کنی.
دیگه چه توزیعهایی از این لحاظ مثل اوپن سوزه هستند ؟
-به من اوبونتو را پیشنهاد دادید ولی چون اوبونتو از Unity (user interface) استفاده میکنه ترجیح میدم اگه خواستم تصمیم گرفتم از اوبونتو استفاده کنم از kubuntu استفاده کنم،هر چند این رو هم نمیدونم در هنگام نصب اوبونتو امکان انتخاب واسط کاربری دیگه ای وجود داره یا نه ؟!
فعلا با تحقیقاتی که کردم این سه توزیع را به ترتیب اولویت(از چپ به راست) در نظر دارم :
Fedora - openSUSE - Kubuntu به نظرتون با توضیحاتی که دادم کدام توزیع مناسبه منه ؟
بهم گفتید:اگر نه کمی حرفه ای تر هستید و عشق نو آوری من فدورا رو بهتون پیشنهاد می کنم (توزیع فعلی خودم)
منظورتونو از نوآوری متوجه نمیشم! منظورتون به روز بودن در استفاده از نرم افزارها و کرنل لینوکس هستش؟
یه سوال دیگه راجع به فدورا اینکه آیا این توزیع همانند دبیان یه توزیع پایه و مناسب برای سرورها هستش ؟
با تشکر فراوان از وقتی که صرف پاسخگویی به سوالات من و دیگران میکنید

ببین نرم افزار تا وقتی که اجرا نشه تو سرعت تاثیر نمیزاره، شما ۵۰۰ تا نرم افزار هم داشته باشی اما در حال اجرا نباشن مشکلی ایجاد نمی کنند پس اگر نگران تعداد هستید بهتره نباشید!
با توضیحاتی که دادید آرچ بهترین گزینه هست اما چون اولین تجربتونه اصلا بهتون پیشنهاد نمی کنم،اصلا وقتتون رو صرف انتخاب توزیع نکنید همون کوبونتو رو نصب کنید چون جامعه کاربری بیشتری داره تا اپن سوزه و در ضمن فدورا هم کمی باید راه افتاده باشید تا سمتش برید.
نوآوری یعنی استفاده از تکنولوژی های جدید در توزیع، مثلا فدورا همیشه اولین توزیع استفاده کننده از جدیدترین تکنولوژی هاست، نمونش ساپورت پرینتر سه بعدی در نسخه ی ۱۹ این توزیع
سرور ها که کلا بحثشون جداست، سرور باید پایدار و امن باشه و با این حساب توزیع هایی مثل دیباین ردهت و سوزه و سنت او اس انتخاب های بهتری هستند چون هدفشون فقط سرور هاست ولی مثلا روی فدورا هم میشه سرور راه انداخت اما کار درستی نیست
در ضمن، سوزه با اپن سوزه فرق داره