انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای انتخاب توزیع گنو لینوکس مناسب  (دفعات بازدید: 13446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سلام مجدد،از اطلاعاتی که دادید بسیار سپاسگذارم
آدم لذت میبره همچین تایپیکی میبینه!معلومه قبل سوالت کلی سرچ کردی و هر اطلاعاتی که داری با سوالات رو در تایپیک گذاشتی،اینجوری خیلی راحت جواب می گیری.آفرین خیلی وقت بود همچین تایپیکی ندیده بودیم :)
اول از همه که خوش اومدی :)
ببین من یه چند ماهی دیباین ویزی استفاده می کردم،بسته ها وحشتناک قدیمین ولی سرعت فوق العاده ای داره و اصلا توش کرش یا کندی نمیبینی،اما می دونی؟ بعضی موقع ها از خودت میپرسی آخه مثلا چرا باید فایرفاکس من انقدر قدیمی باشه؟مگه من سرور دارم که انقدر باید پایدار و قدیمی باشم؟ این توزیع برای سرور ها ساخته شده و من به خاطر قدیمی بودنش ازش اومدم بیرون. اگر تازه کارید بهتون پیشنهاد می کنم همون اوبونتو رو استفاده کنید اگر نه کمی حرفه ای تر هستید و عشق نو آوری من فدورا رو بهتون پیشنهاد می کنم (توزیع فعلی خودم) اگر هم حوصله ی سر و کله زدن با سیستم عاملتون رو ندارید من بهتون مینت رو پیشنهاد میدم،هر کدام از توزیع های نام برده برای کاربرد دسکتاپ مناسبند(از اونجایی که گفتید اولین بارتونه بهتره از اوبونتو استفاده کنید).
در مورد این که کدام نسخه رو بگیرید باید بگم که بهتره دی وی دی بگیرید چون یک سری بسته های مهم از جمله سودو(sudo) داخلش هست تا بعد نصب به مشکل نخورید.در مورد معماری هم مربوط به نسخه ی رم و سی پی یو شما هست،اگر رم بالای ۳ گیگ دارید از amd64 استفاده کنید که یعنی ۶۴ بیت و اگر کم تره از i386 استفاده کنید که یعنی ۳۲ بیت
دی وی دی ۱ رو دانلود کنید بقیه به عنوان مخرن استفاده میشن که رسما کاربردی ندارند
درست گفتید قبل از ایجاد این تاپیک خیلی تو اینترنت راجع به لینوکس،فلسفه اون،توزیعهای مطرح و میزکارها و ... مطالعه کردم.
در مورد تزیع هم هنوز به انتخاب مورد نظرم نرسیدم :'( فکر کنم اگه توزیح بدم دنبال چی هستم بهتر بتونید راهنماییم کنید:
من فقط دنبال پایداری و سرعت هستم و دنبال توزیعی هستم که تا جای امکان از آخرین نسخه نرم افزارهاو کرنل لینوکس استفاده کنه با توجه به توزیحاتی که راجع به دبیان دادید از انتخاب اون صرف نظر کردم،من فکر میکنم هر چه قدر بسته های نرم افزاری کمتری رو سیستمم باشه سرعت سیستم بالاتر هستش به همین خاطر دوست دارم موقع نصب توزیع بتونم انتخاب کنم که چه بسته هایی باشه و کدوما نباشه(فقط میخوام بسته های ضروری + چند نرم افزاری که ازشون استفاده میکنم باشه)یکی از دوستان گفت :
نقل‌قول
به نظر من اپن‌سوزه خیلی خیلی ریزتر میتونی چیزایی رو که نصب‌ کنی یا نکنی رو انخاب کنی.
دیگه چه توزیعهایی از این لحاظ مثل اوپن سوزه هستند ؟

-به من اوبونتو را پیشنهاد دادید ولی چون اوبونتو از Unity (user interface) استفاده میکنه ترجیح میدم اگه خواستم تصمیم گرفتم از اوبونتو استفاده کنم از kubuntu استفاده کنم،هر چند این رو هم نمیدونم در هنگام نصب اوبونتو امکان انتخاب واسط کاربری دیگه ای وجود داره یا نه ؟!

فعلا با تحقیقاتی که کردم این سه توزیع را به ترتیب اولویت(از چپ به راست) در نظر دارم :

Fedora - openSUSE - Kubuntu به نظرتون با توضیحاتی که دادم کدام توزیع مناسبه منه ؟

بهم گفتید:
نقل‌قول
اگر نه کمی حرفه ای تر هستید و عشق نو آوری من فدورا رو بهتون پیشنهاد می کنم (توزیع فعلی خودم)
منظورتونو از نوآوری متوجه نمیشم! منظورتون به روز بودن در استفاده از نرم افزارها و کرنل لینوکس هستش؟

یه سوال دیگه راجع به فدورا اینکه آیا این توزیع همانند دبیان یه توزیع پایه و مناسب برای سرورها هستش ؟
با تشکر فراوان از وقتی که صرف پاسخگویی به سوالات من و دیگران میکنید :) ):P
ببین نرم افزار تا وقتی که اجرا نشه تو سرعت تاثیر نمیزاره، شما ۵۰۰ تا نرم افزار هم داشته باشی اما در حال اجرا نباشن مشکلی ایجاد نمی کنند پس اگر نگران تعداد هستید بهتره نباشید!
با توضیحاتی که دادید آرچ بهترین گزینه هست اما چون اولین تجربتونه اصلا بهتون پیشنهاد نمی کنم،اصلا وقتتون رو صرف انتخاب توزیع نکنید همون کوبونتو رو نصب کنید چون جامعه کاربری بیشتری داره تا اپن سوزه و در ضمن فدورا هم کمی باید راه افتاده باشید تا سمتش برید.
نوآوری یعنی استفاده از تکنولوژی های جدید در توزیع، مثلا فدورا همیشه اولین توزیع استفاده کننده از جدیدترین تکنولوژی هاست، نمونش ساپورت پرینتر سه بعدی در نسخه ی ۱۹ این توزیع

سرور ها که کلا بحثشون جداست، سرور باید پایدار و امن باشه و با این حساب توزیع هایی مثل دیباین ردهت و سوزه و سنت او اس انتخاب های بهتری هستند چون هدفشون فقط سرور هاست ولی مثلا روی فدورا هم میشه سرور راه انداخت اما کار درستی نیست
در ضمن، سوزه با اپن سوزه فرق داره :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من فقط دنبال پایداری و سرعت هستم و دنبال توزیعی هستم که تا جای امکان از آخرین نسخه نرم افزارهاو کرنل لینوکس استفاده کنه با توجه به توزیحاتی که راجع به دبیان دادید از انتخاب اون صرف نظر کردم،
باید سخت افزارت رو مشخص کنی!
سرعت توزیع ها با سخت افزارهای جدید تفاوت چنانی نداره و تنها تفاوت رو دسکتاپها ایجاد می کنند. برای مثال Unity از xfce سنگین تره و به رم بیشتری نیاز داره.
پایداری و به روز بودن دو سمت یک دره اند، یا این سمت دره یا اون سمتش! توزیع های به روز مثل آرچ و فدورا یا دبیان-سید-unstable برای سرور استفاده نمیشن.

من فکر میکنم هر چه قدر بسته های نرم افزاری کمتری رو سیستمم باشه سرعت سیستم بالاتر هستش
فکر نمی کنم! بیشتر به تعداد برنامه های در حال اجرا مربوط می شه نه تعداد برنامه های نصب شده!

به همین خاطر دوست دارم موقع نصب توزیع بتونم انتخاب کنم که چه بسته هایی باشه و کدوما نباشه(فقط میخوام بسته های ضروری + چند نرم افزاری که ازشون استفاده میکنم باشه)
آرچ از روی کتاب http://emanlog.com/?p=324

فعلا با تحقیقاتی که کردم این سه توزیع را به ترتیب اولویت(از چپ به راست) در نظر دارم :

Fedora - openSUSE - Kubuntu به نظرتون با توضیحاتی که دادم کدام توزیع مناسبه منه ؟
فدورا
(کوه که قرار نیست جابه جا کنی! یکی دو تا از گزینه های اصلی (دبیان-سید، اوبونتو، فدورا، اوپن سوسه، مانجارو و مگیا) رو نصب کن. اگر مناسبت نبود یکی دیگه رو نصب کن)
یه سوال دیگه راجع به فدورا اینکه آیا این توزیع همانند دبیان یه توزیع پایه و مناسب برای سرورها هستش ؟
خیر

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
من فقط دنبال پایداری و سرعت هستم و دنبال توزیعی هستم که تا جای امکان از آخرین نسخه نرم افزارهاو کرنل لینوکس استفاده کنه با توجه به توزیحاتی که راجع به دبیان دادید از انتخاب اون صرف نظر کردم،
باید سخت افزارت رو مشخص کنی!
سرعت توزیع ها با سخت افزارهای جدید تفاوت چنانی نداره و تنها تفاوت رو دسکتاپها ایجاد می کنند. برای مثال Unity از xfce سنگین تره و به رم بیشتری نیاز داره.
پایداری و به روز بودن دو سمت یک دره اند، یا این سمت دره یا اون سمتش! توزیع های به روز مثل آرچ و فدورا یا دبیان-سید-unstable برای سرور استفاده نمیشن.

من فکر میکنم هر چه قدر بسته های نرم افزاری کمتری رو سیستمم باشه سرعت سیستم بالاتر هستش
فکر نمی کنم! بیشتر به تعداد برنامه های در حال اجرا مربوط می شه نه تعداد برنامه های نصب شده!

به همین خاطر دوست دارم موقع نصب توزیع بتونم انتخاب کنم که چه بسته هایی باشه و کدوما نباشه(فقط میخوام بسته های ضروری + چند نرم افزاری که ازشون استفاده میکنم باشه)
آرچ از روی کتاب http://emanlog.com/?p=324

فدورا
(کوه که قرار نیست جابه جا کنی! یکی دو تا از گزینه های اصلی (دبیان-سید، اوبونتو، فدورا، اوپن سوسه، مانجارو و مگیا) رو نصب کن. اگر مناسبت نبود یکی دیگه رو نصب کن)
خیر

ايشون بنظر تازه وارد مياند ، فكر نميكنم نصب آرچ براشون كار راحتى باشه . و همين طور فدورا هم با توجّه به تجربه اى كه ازش دارم توزيع خيلى پايدارى نيست . اسلكور عاليه براى كارت .

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
دوستان ممنون از راهنماییهاتون
یک سوال دیگه! :P استفاده از توزیع دبیان آزمایشی رو به من با توجه به توضیحاتی که دادم توصیه میکنید ؟چون از نسخه ی جدیدتر نرم افزارها استفاده میکنه مثلا VLC در توزیع پایدار نسخه (2.0.3-5) هستش ولی در نسخه آزمایشی نسخه (2.0.7-3) که جدیدترین نسخه این نرم افزار هستش !
ضمنا در ویکیپدیا فارسی نوشته بعضی توزیعها مثل  ubuntu بر پایه توزیع ناپایدار دبیان هستن! اینجا رو ببینید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86#.D9.85.D8.B4.D8.AA.D9.82.D8.A7.D8.AA
پس با این حساب همون توزیع آزمایشی دبیان ارجعیت پیدا نمیکنه؟بهتر نیستش؟

لطفا در این تاپیک هم شرکت نمایید:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69742.0.html
با تشکر مجدد :)
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
قبل از اين كه نصب كنى يه ليست از نرم افزارايى كه احتمالاً خواهى داشت تهيه كن بعد به مخازنشون مراجعه كن و ببين كدوم نسخش رو دارند . اگه خواستى آدرس مخازن يه توزيع رو بدونى و خودت تو گوگل پيداش نكردى بگو . ممكنه دبيان تستينگ يا بقيشون همه ى نرم افزار هاى مورد نيازت بجز يكيشون رو داشته باشند و بخاطر همون يكى كارت ناقص بمونه . من خودم با يه همچين مواردى رو به رو شدم براى مثال نياز به guile 2 داشتم كه كامپايل از سورسش واسه سيستمه من غيره ممكنه و همين باعث شد يه سرى انتخابا بم تحميل بشند . تو هم جست و جو كن اما اين كه مبناى كارتو بزارى آخرين نسخه نرم افزارا كار درستى نيست من هم همين فكرو ميكردم و آرچو نصب كردم اما انتخاب اشتباهى بود . دبيان ميتونه توزيعى باشه كه جفتشو داره . اسلكور پايدارى خيلى خوبى رو داره اما واسه نصب نرم افزار از خارج از مخازن رسمى ممكنه به مشكل رو به رو بشى . فدورا توزيع خوبيه اما بيشتر واسه آزمايش فناورى هاى جديده ، مگيا هم توزيعيه كه نسخه جديدى از نرم افزارارو داره اماّ خيلى جا پيشرفت داره و فعلاً پايدارى آنچنانى نداره . بايد يه توزيع رو نصب كنى باش ياد بگيرى بعد پاكش كنى يه توزيع مناسب تر نصب كنى اگه بود و اين بار منطقى تر عمل كنى تا سيستم كاملاً مطابق ميلت باشه .

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
ايشون بنظر تازه وارد مياند ، فكر نميكنم نصب آرچ براشون كار راحتى باشه . و همين طور فدورا هم با توجّه به تجربه اى كه ازش دارم توزيع خيلى پايدارى نيست . اسلكور عاليه براى كارت .
فکر خوبیه از توزیع بر پایه باینری بره توزیعی نصب کنه که پکیج منیجر نداره و همه ی نرم افزار ها رو باید از سورس کامپایل کنه، به نظر فکر خوبی میاد! :D

یک سوال دیگه! :P استفاده از توزیع دبیان آزمایشی رو به من با توجه به توضیحاتی که دادم توصیه میکنید ؟چون از نسخه ی جدیدتر نرم افزارها استفاده میکنه مثلا VLC در توزیع پایدار نسخه (2.0.3-5) هستش ولی در نسخه آزمایشی نسخه (2.0.7-3) که جدیدترین نسخه این نرم افزار هستش !
ضمنا در ویکیپدیا فارسی نوشته بعضی توزیعها مثل  ubuntu بر پایه توزیع ناپایدار دبیان هستن! اینجا رو ببینید:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86#.D9.85.D8.B4.D8.AA.D9.82.D8.A7.D8.AA

شما نیومده دارید وارد چاله ی مسخره ی انتخاب توزیع میشید!تجربه به من (مثل این که کیان هم همینوطر) نشون داده که توزیع با توزیع تقریبا فرق نمی کنه! تفاوت رو میز کار ها میسازند که استیبل باشند یا نه، دیباین استیبله چون از گنوم ۳.۲ ایی استفاده می کنه که بعد این همه مدت تمام باگ هاش درست شده ولی به هر حال باز هم قدیمیه! مگه خودت نمیگی اوبونتو بر اساس دیباین آن استیبله؟خوب اوبونتو (یا همون کوبونتو برای شما) رو نصب کن که حداقل یه تیم دیگه هم پشتش هست ...
انقدر ذهنتو مشغول توزیع نکن همین زمان رو صرف کار مهم تری بزار

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
فکر خوبیه از توزیع بر پایه باینری بره توزیعی نصب کنه که پکیج منیجر نداره و همه ی نرم افزار ها رو باید از سورس کامپایل کنه، به نظر فکر خوبی میاد! :D

شما نیومده دارید وارد چاله ی مسخره ی انتخاب توزیع میشید!تجربه به من (مثل این که کیان هم همینوطر) نشون داده که توزیع با توزیع تقریبا فرق نمی کنه! تفاوت رو میز کار ها میسازند که استیبل باشند یا نه، دیباین استیبله چون از گنوم ۳.۲ ایی استفاده می کنه که بعد این همه مدت تمام باگ هاش درست شده ولی به هر حال باز هم قدیمیه! مگه خودت نمیگی اوبونتو بر اساس دیباین آن استیبله؟خوب اوبونتو (یا همون کوبونتو برای شما) رو نصب کن که حداقل یه تیم دیگه هم پشتش هست ...

خوب شل نصب كه داره نصابشم مثل آرچ نيست .

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
خوب دوستان انتخابمو کردم! :) دبیان آزمایشی (debian testing distribution) را نصب میکنم!
فقط تا اینو دانلود کنم و یکخورده کارهای باقیمانده رو سیستم عامل فعلیم(Windows xp) رو انجام بدم چند روزی طول میکشه،هر موقع نصبش کردم میام اطلاع میدم،مجددا از راهنماییهایی که کردید تشکر میکنم :).پیشنهادم اینه باز هم تجربیاتتونو از توزیعها را بنویسید چون این تاپیک را افراد زیادی به خصوص امثال من میخوانند و این میتونه در انتخاب توزیع مناسب بهشون کمک کنه :) ):P

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
* یه نکته که من اخیرا تو مصاحبه رهبر جدید دبین خوندم این بود که متاسفانه در مورد دبین آزمایشی سوء تفاهم شده. بدین صورت که برخی وقتی اسم دبین آزمایشی رو می شنون سریع فکرشون سمت ناپایداری و باگ میره در حالی که اصلا اینطور نیست. دبین آزمایشی برای مصارف دسکتاپ به اندازه کافی پایداره و مشکلی ایجاد نمیکنه.
* شما الان انتخابت رو کردی اما من اگه به جای شما بودم اوبونتو رو انتخاب می کردم (من خودم خیلی میزکار یونیتی رو دوست دارم) و اگه شما یونیتی رو دوست نداری میتونستی یه میزکار دیگه روش نصب کنی. دلیلم هم اینه که بالاخره الان اوبونتو پشتیبانی خیلی خوبی داره (هم از خودش و هم از کاربرانش) ضمن اینکه به اندازه کافی هم بالغ شده، و بر اساس فکر و استراتژی پیش رفته و تبدیل به یک سیستم عامل حرفه ای شده و نه بازیچه. ضمن اینکه استفاده از اوبونتو خودش نوعی حمایت از اون محسوب میشه و حمایت از اوبونتو در نهایت حمایت از پروژه های اوبونتو بوده و احتمال موفقیت پروژه های اون (مثل گوشی اوبونتو) رو افزایش میده.
* از توزیع های مناسب دیگه هم لینوکس مینت LMDE بود که بر پایه ی دبین هست و رولینگ ریلیزه (انتشار پیوسته یا غلطان).
* اگه کی دی ای رو دوست داری اوپن سوزه هم خیلی خوبه.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

خوب اين بحث تقريباً تمام شده اما بنده يك نكته رو اضافه كنم كه خيلى ها در موردش اشتباه ميكنند ( نمونش خودم تا پيش از اين ) به اين مطلب تو بلاگ روشا برخوردم و بنظرم اومد اينجا بنويسمش به دوستان توصيه ميكنم متن كاملشو مطالعه كنند .

۴. اسلکور پکیج منیجر نداره و باید همه چیز رو خودم بیلد کنم!

اینهم از آن حرفهایی است که شنیدن آن حاکی از عدم نصب حتی یکباره اسلکور است. هرکسی که یکبار اسلکور را نصب کرده باشد میداند که اسلکور حتی در هنگام نصب در حال استفاده از پکیج منیجر خود است.

اسلکور یک پکیج منیجر بسیار مقتدر و غیر قابل تصور دارد. در عین امکان نصب و حذف تمام پکیج ها در ذیل دستورات ساده در شل این امکان به شما داده شده است که با استفاده ار این پکیج منیجر نه تنها تمام این کارها را در فضای gui انجام دهید بلکه حتی بعد از فرایند نصب دوباره اسکریپت های نصب را اجرا کرده تغییرات مورد نظرتان را اعمال کنید. اسلکور حتی قابلیت تبدیل و از هم شکافتن پکیج های rpm و نیز تهیه یک پکیج از سورس را نیز در اختیار شما قرار داده است.

در عین حال اسلکور از یک برنامه Official به نام slackpkg بهره میبرد که با استفاده از FTP های موجود سیستم را نه تنها اپدیت میکنید بلکه اپگرید از ویرایش پایدار به جاری و حتی بازگشت به ویرایش پایدار و نیز تبدیل سیستم به یک نصب تازه را با کمی هوش در استفاده از امکاناتش ممکن می سازد!

http://slashrosha.org/linux/7-wrong-imagine-about-slackware-2.rsh

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
من اگه به جای شما بودم اوبونتو رو انتخاب می کردم (من خودم خیلی میزکار یونیتی رو دوست دارم) و اگه شما یونیتی رو دوست نداری میتونستی یه میزکار دیگه روش نصب کنی. دلیلم هم اینه که بالاخره الان اوبونتو پشتیبانی خیلی خوبی داره (هم از خودش و هم از کاربرانش) ضمن اینکه به اندازه کافی هم بالغ شده، و بر اساس فکر و استراتژی پیش رفته و تبدیل به یک سیستم عامل حرفه ای شده و نه بازیچه. ضمن اینکه استفاده از اوبونتو خودش نوعی حمایت از اون محسوب میشه و حمایت از اوبونتو در نهایت حمایت از پروژه های اوبونتو بوده و احتمال موفقیت پروژه های اون (مثل گوشی اوبونتو) رو افزایش میده.

:) با این که شما انتخابتو کردی ولی من هم اوبونتو رو پشنهاد میکنم یا حداقل یکی از برادراش رو  ;D ( کوبونتو ، زوبونتو و . . . ) چون کار باهاشون راحته و واسه یه تازه کار ( با فرض این که شما تازه کار باشی ) بهترن و چون به راحتی میشه پاکشون کرد و دوباره نصب کرد این امکان رو بهت میده که هر خرابکاریی که دوست داری انجام بدی  ;D تا به یه مهارت نسبی برسی  ;) من خودم تا یاد بگیرم چی به چیه ۳ بار اوبونتو رو از اول نصب کردم و یه بار هم کوبونتو رو نصب کردم خیلی خوشم نیومد  :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
خوب دوستان خدا را شکر مشکل نصب حل شد*. :)
دیروز دبیان آزمایشی 64bit را نصبش کردم ، نصبش حدود یک ساعت طول کشید که البته بسیار آسان و راحت بود به خصوص اینکه قبل از نصب چندین راهنمای نصب دبیان و یک video ی نصب هم دیده بودم که البته بدون اینها هم چیز پیچیده ای وجود نداشت.سرعت سیستم عامل در مقایسه با windows xp 32 bit شدیدا بالاست! شاید حدود ۲.۵ تا ۳ برابر ، سرعت اینترنت هم با اینکه هنوز مرورگر را تنظیم و بهینه نکردم و البته نسخه ی خیلی قدیمی هم هست با اینحال اگر از سیستم عامل قبلیم بیشتر نباشه کمتر نیست!
دوستان از همتون تشکر میکنم که وقت گذاشته و میگذارید و به سوالات من و دیگران پاسخ میدهید و راهنمایی میکنید،خیلی از انتخاب گنو لینوکس و از اینکه در جمع شما هستم خوشحالم. :) :D ):P ):P

*: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,70947.0.html

=====================

ویرایش 1: خطوطی که قرمز کردم الان دیگه صادق نیستند! یه یکروز بعد از اولین اتصال با اینترنت سرعت اینترنت خیلی کاهش پیدا کرد،دیروز IPV6 و تنظیم ارسال درخواست برای آن را هم غیرفعال کردم سرع بهتر شد ولی نه به اندازه سیستم عامل قبلیم! نمیدونم مشکل از کجاست! در ویندوز xp تغییرات نسبتا زیادی را اعمال کردم تا سرعت افزایش پیدا کرد ولی فعلا در دبیان فقط IPV6 و درخواستها به اون را غیرفعال کردم،شاید بازم تنظیماتی باشه که با تغییر اونها به تونم سرعت اینترنت را افزایش بدم
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 09:03 ب‌ظ توسط تازه وارد »

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
دوستان من روی اوبونتو تحقیق کردم و الان انتخابمو تغییر دادم،از کوبونتو استفاده خواهم کرد!
تو این چند روزه که دارم با دبیان کار میکنم متوجه شدم در اوبونتو بعضی تنظیمات/کانفیقها به طور پیش فرض اعمال شده ولی در دبیان باید آن تنظیمات را خودمان اعمال کنیم که برای یک تازه وارد به خاطر آشنا نبودن با گنو لینوکس و همینطور نبود یا کمبود شدید آموزشهای فارسی ، اگر کسی به زبان انگلیسی به خوبی آنشنا نباشه پیدا کردن آموزشها و فهمیدن اونها وقت گیر و خسته کننده است،از طرفی نرم افزارها ، میزکار و کرنل لینوکس حتی در دبیان آزمایشی مربوط به یکسال قبل میشند! احتمال داره فقط چند تا نرم افزارش اینطور نباشند،مطمئن نیستم ، متوجه شدم اکثر نرم افزارها یا شاید هم همه‌ ی نرم افزارهای اوبونتو که به صورت پکیج و کامپایل شده عرضه شده اند قابل نصب روی دبیان نیستند و شاید در مخازن دبیان باشند ولی اگر نباشند بایداز روی کدمنبع کامپایل بشند ، ولی اوبونتو بعد از ویندوز و مک سومین سیستم عامل مورد استفاه در دنیا هستش و جامعه ی کاربری بسیار بزرگتری در دنیا داره که به همین خاطر آموزشها ، راهنمایی و نکات مورد نظر را در اکثر زبانها میشه براش پیدا کرد ، از طرفی اوبونتو اقدامات خوبی برای جذب کاربران انجام داده مثلا مذاکرات با شرکت valve برای آوردن Steam روی این توزیع که کاری بس عظیم و مفید برای اوبونتو و کلا گنو لینوکس بودش ، آسانی در استفاده و به روز بودن هم از ویژگیهای این توزیع که برای یک کاربر خانگی/دسکتاپ به خصوص یک تازه وارد این توزیع به نظر من مناسبتر از دبیان هستش ، قبلا هم چند جا خواندم که دبیان بیشتر به درد سرور میخوره کمتر برای دسکتاپ استفاده میشود ، ولی برام قابل فهم نبود چون توضیحی در اینباره نمیدادند ولی الان که خودم تجربش کردم اینو فهمیدم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
آره. دبیان نصبیدم و الآن بدبختم. فقط تونستم اینترنت وصل بشم. چون بعد یه سال و خورده‌ای که توی اوبونتوم دیروز که وارد دبیان شدم تا حالا از سر و رویم خطا  میباره, مخازنی اضافه کردم ولی میام برنامه نصب کنم دیپننسی میده و میگه  apt-get -f install کنم ولی خب از روی سی دی رام میخواد درست کنه که سی دی ندارم و با فلش نصب کردم. خلاصه موندم که چرا یه آموزش درست گیر نمیاد (برای شروع و حل این خطاها) انجمنی هم که دوستان گفتن پیداش نکردم debian-ir.com و ...
خلاصه اگه کسی تجربه‌ای مثل من داشته و حل شده بهم بگه, همینجا یا خصوصی. ممنون

در پایان اینا را گفتم که بگم منم بعد این همه مدت به اوبونتو وابسته شدم, البته خود اوبونتو و یونیتی باحالش.
:) :)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
مخازنی اضافه کردم ولی میام برنامه نصب کنم دیپننسی میده و میگه  apt-get -f install کنم ولی خب از روی سی دی رام میخواد درست کنه که سی دی ندارم و با فلش نصب کردم
خوب باید مخازن cd را از توی بخش source اش غیر فعال کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم