انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دوست دارم کنترل ورژن با SVN یاد بگیرم از کجا شروع کنم؟  (دفعات بازدید: 6893 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
دوستان من میخوام تو چند روزی که بیکارم کنترل ورژن با subversion رو یاد بگیرم اما دو تا سوال :

۱ - چه برنامه ایی لازم دارم برای اوبونتو؟

۲ - بجز اون کتاب رایگان نشر اوریلی که برای آموزش SVN هست منبع خوب و ترجیحا ویدیویی آیا سراغ دارید که معرفی کنید؟

و

۳ - اگر قبلا با این سیستم ورژن کنترل کار کردید میشه مختصری از کلیت سیستمش توضیح بدید که یک کانسپتی داشته باشم واسه شروع؟

مرسی که جواب میدید و دم شما گرم  :-\"
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
شاید بی ربط باشه ولی باز خودت ببین:

نحوه دریافت سورس کد (checkout) از طریق svn در netbeans [دانلود]
نحوه ارسال کد به سرور (commit) از طریق svn در netbeans [دانلود]

نحوه بروز رسانی کد (update) و رفع اختلال (resolve conflict) از طریق svn در netbeans [دانلود]

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
الان سیستم بهتری به نام GIT وجود داره و بهتره که GIT رو یاد بگیرید.
این کتاب خوبیه: لینک

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
الان سیستم بهتری به نام GIT وجود داره و بهتره که GIT رو یاد بگیرید.
این کتاب خوبیه: لینک
نیکسویین جان git رو که مدت زیادیه کار میکنم و همه پروژه هام رو git ان. SVN رو از سر کنجکاوی میخواستم یخورده راجه بش بدونم ;)
I just felt like running

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
اگه git بلدید. mercurial یا همون hg رو هم یاد بگیرید
الآن دیگه همه از Distributed Version Control ها استفاده می‌کنن (مگه پروژه‌هایی که قبل از اینا استارت خورده باشن)
svn و csv و ... که Distributed نیستن دیگه دارن منسوخ میشن...

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
http://svnbook.red-bean.com/

http://lmgtfy.com/?q=svn+book
 ;)
و شاید هم این:
http://showmedo.com/videotutorials/video?name=950000&fromSeriesID=95

:o کتابشو گفتم که یجور شروع کرده بود که انگار... یا شایدم بخاطر عادتم به گیت بود اما به هر حال تو اوبونتو نتونستم نصب و استفاده کنم

اگه git بلدید. mercurial یا همون hg رو هم یاد بگیرید
الآن دیگه همه از Distributed Version Control ها استفاده می‌کنن (مگه پروژه‌هایی که قبل از اینا استارت خورده باشن)
svn و csv و ... که Distributed نیستن دیگه دارن منسوخ میشن...

خب از کجا شروع کنم؟

خواهش میکنم که نگید usethefuckinggoole.com  :)
I just felt like running

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
خواهش میکنم که نگید usethefuckinggoole.com  :)
اتفاقا می گم! برو از همین لینکی که دادی شروع کن که برسی به: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_revision_control_software#Distributed_model
جناب انتشارات اوریلی یکی درباره مرکوریال داره!

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
خب SVN و گیت هر دو خوبند. ولی SVN برای پروژه های بزرگ با مشارکت کنندگان زیاد مناسب تر هست.

مثلا الان بررسی کنید. میبینید عموم پروژه های بزرگ علاوه بر git ، یک مخزن SVN هم دارند. برای مثال، پروژه FreeBSD یا حتی کرنل لینوکس.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
خب SVN و گیت هر دو خوبند. ولی SVN برای پروژه های بزرگ با مشارکت کنندگان زیاد مناسب تر هست.

مثلا الان بررسی کنید. میبینید عموم پروژه های بزرگ علاوه بر git ، یک مخزن SVN هم دارند. برای مثال، پروژه FreeBSD یا حتی کرنل لینوکس.
فکر می‌کنم اون بخاطر سازگاری هست (چون svn قدیمی‌تره و خیلی‌ها هنوز git بلد نیستن)
نه بخاطر اینکه svn بهتره. تقریباً svn هیچ مزیت فنی بر git نداره
ضمناً از ابزارهایی مثل git-svn استفاده می‌کنن برای برقراری ارتباط بین مخزن git و svn
ولی مخزن اصلی احتمالاً اون git هست

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
خود لینوس توروالدز به git بیشتر افتخار می‌کنه تا کرنل لینوکس.
چون کرنل لینوکس، یه پیاده‌سازی آزاد از یونیکس بود و خلاقیت اساسی (توی طراحی و الگوریتم) زیاد نداشت
ولی git (از لحاظ طراحی) یه جورایی یه انقلاب در سیستم‌های کنترل ورژن بود که توسط خود لینوس توروالدز طراحی شد و بقیه هم بعداً کمک کردن!

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
کار کردن با این برنامه ها در سطح معمولی بسیار مشابه هست و فقط کافیه کار کردن با یکی از اونها رو یاد بگیرید. اگر git رو بلدید، svn رو هم تا حد زیادی بلدید. svn یه کتاب راهنمای رسمی خیلی کامل داره که میتونی از سایتش  دانلود کنی. کرنل لینوکس فقط یدونه committer داره که خود آقای توروالدز هست اما صدها توسعه دهنده (developer) داره. git به همین دلیل متمرکز طراحی نشده و یه مخزن دقیقا کپی مخزن اصلی هست. اما پروژه FreeBSD که همین امسال از cvs به svn مهاجرت کرد، صدها توسعه دهنده و دهها committer داره و یه سیستم متمرکز مثل svn برای توسعه اون مناسب تر هست و یکی از خوبیهاش اینه که باهاش میشه فقط یه قسمت خاص از repo رو checkout کرد اما با git باید کل مخزن checkout بشه. کلا svn و git فرق اصلیشون همینه یعنی svn ساختار متمرکز داره و git نه. repo های svn رو میشه با برنامه svn2git به قالب git تبدیل کرد اما برعکسش ممکن نیست. من در سطح شخصی از cvs برای به اشتراک کذاری فایل‌های پیکربندی و تنظیمات و فایل‌های دیگه توی شبکه استفاده می‌کنم و cvs هر چند مشکلات بزرگی داره (مثلا پوشه ها رو نسخه بندی نمیکه و commitها هم اتمی نیستند. (یا همه یا هیچی)) اما برای من کافی هست چون توی اکثر سیستم عامل‌ها به صورت پیشفرض هست و نیازی به نصب برنامه اضافه نیست. فقط میخوام بگم این برنامه ها تا حد زیادی شبیه هم هستند و کافیه یکی رو خوب یاد بگیرید. در ضمن svn هم منسوخ شده نیست. این حرف یکم غیر منطقی به نظر من اومد. فرق اصلیش با git همون ساختار متمرکزش هست که برای پروژه هایی که چند تا committer دارن بیشتر مناسبش کرده. لازم به ذکره که من با git کار نکردم و فقط در موردش خوندم.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1392، 10:09 ب‌ظ توسط fond »

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
git هم برای چند Committer خوبه. ولی چیزای بهتری هست. مثلا GNU Bazaar که فکر کنم توسط اوبونتو ارائه شده.

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
چند سالی است از git و github استفاده می کنم! git منابع آموزش عالی (فیلم و کتاب و مقالات و فروم های پشتیبانی و irc) داره. بهتر بودن به تنهایی کافی نیست. باید مستندات آموزشی کافی وجود داشته باشه. لانچپد که از بازار استفاده می کنه با سایتهایی که دسترسی git ارایه می کنند قابل مقایسه نیست. رابط وب گیتی ها خیلی سرتر از لانچپد است، این ویژگی جزیی از منابع نرم افزار گیت به حساب آورده می شه. git فراگیرتر از mercurial و بازاره. چرا گنوبازار کنترل ورژن بهتری است؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
ميشه در مورد mercurial توضيح بدين ؟