انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دوست دارم کنترل ورژن با SVN یاد بگیرم از کجا شروع کنم؟  (دفعات بازدید: 6886 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خوب لینوکس تنها یک Committer نداره، تعداد بیشتری داره، همینطور که توی کرنل FreeBSD هم افراد زیادی نمی‌تونند Commit کنند. تعداد دقیق رو نمی‌دونم، باید توی Repositoryها نگاه کرد.

Bazaar دستورات و روند کاربردی ساده‌تری داره، ولی خوب GIT نسبت به بقیه، بازدهی (از لحاظ سرعت) بالاتری داره و سیستم غیر متمرکزش عموما مفیده.

برای پروژه‌هایی که در حال حاضر در حال کار با SVN هستند و روند کاری خودشون رو بر اساس SVN توسعه دادند، شاید نیازی نباشه حتما رو به GIT بیارند. عموما میگن سیستمی که داره بدون مشکل کار می‌کنه رو نباید دست زد! ولی برای پروژه‌های جدید، عموما همه از GIT استفاده می‌کنند.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
git هم برای چند Committer خوبه. ولی چیزای بهتری هست. مثلا GNU Bazaar که فکر کنم توسط اوبونتو ارائه شده.
دوست عزیز، bazaar توسط شرکت کانونیکال (سازندهٔ اوبونتو) ساخته شده و هیچ ارتباطی به gnu نداره. فقط مجوزش GPL هست ولی خود پروژه ربطی به پروژهٔ گنو نداره
http://bazaar.canonical.com

در ضمن از لحاظ فنی git خیلی بهتر از bzr هست.
فقط bzr خوبی‌ش اینه که با پایتون نوشته شده  ;)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
برای پروژه‌هایی که در حال حاضر در حال کار با SVN هستند و روند کاری خودشون رو بر اساس SVN توسعه دادند، شاید نیازی نباشه حتما رو به GIT بیارند. عموما میگن سیستمی که داره بدون مشکل کار می‌کنه رو نباید دست زد! ولی برای پروژه‌های جدید، عموما همه از GIT استفاده می‌کنند.
سوییج کردن به یه ورژن کنترل جدید که تغییری توی کد و نحوهٔ اجرای برنامه ایجاد نمی‌کنه
این تنبلی بعضی توسعه‌دهنده‌هاش هست که احتمالاً حوصلهٔ یاد گرفتن git رو ندارن.
وگرنه کدوم برنامه‌نویسی هست که مثلاً به مسافرت نره و احتمال آفلاین بودن در طی یک یا چند روز رو نداشته باشه و نخواد توی اون مدت تغییراتی روی برنامه بده.
واقعاً به نظر من برنامه‌نویسی که کار با DVCS ها رو خوب بلد نباشه یا عملاً استفاده نکنه، برنامه‌نویس کم‌سواد یا کم‌تجربه‌ای هست.
خودم اون زمان که کم‌تجربه بودم، چند سال بدون استفاده از هیچ ورژن‌کنترلی برنامه‌نویسی می‌کردم. و الآن حسرت می‌خورم که چرا زودتر گیت رو یاد نگرفتم و چرا زودتر پروژه‌های بزرگ و حتی برنامه‌های کوچیکم رو روی گیت نیاوردم (تاریخچهٔ تغییراتی که قبلش دادم دقیق مشخص نیست)
« آخرین ویرایش: 19 تیر 1392، 03:29 ب‌ظ توسط سعید رسولی »

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نقل‌قول
دوست عزیز، bazaar توسط شرکت کانونیکال (سازندهٔ اوبونتو) ساخته شده و هیچ ارتباطی به gnu نداره. فقط مجوزش GPL هست ولی خود پروژه ربطی به پروژهٔ گنو نداره
http://bazaar.canonical.com
همون لینکی رو که دادی نگاه کردی؟
نقل‌قول
Part of the GNU Project, Bazaar is free software sponsored by Canonical
.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
سوییج کردن به یه ورژن کنترل جدید که تغییری توی کد و نحوهٔ اجرای برنامه ایجاد نمی‌کنه
ممکنه در کنار اون برنامه اسکریپت‌هایی باشه که برای SVN نوشته شده باشه و اونوقت باید این اسکریپت‌ها عوض بشه، برای همین در بعضی مواقع تغییر سیستم از SVN به GIT زمان زیادی می‌بره و ممکنه حتی باعث بعضی اشکالات در سیستمی که بدون مشکل داره کار می‌کنه، بشه.
برای مثال ما اسکریپت‌هایی داریم که برای استفاده از SVN توی Websiteها و Databaseها نوشتیم و خوب تغییر این اسکریپت‌ها گاهی کار زمان‌بری هست و به صرفه نخواهد بود.