انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شاظده پسری هستم مجرد و خیلی خوشقل ... !  (دفعات بازدید: 4205 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین manuch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
سوای شوخی، من خیلی به لینوکس علاقه مند شده ام برای یادگرفتن. ظاهرا جماعت لینوکس کار خیلی از اون تعریف می کنند و آب دهان دیگران رو راه می اندازند. پس من تصمیم گرفتم که با لینوکس کار کنم.
با ubuntu , kubuntu و چند تای دیگر و مشابه مثلا پارسیکس هم شروع به کار کرده ام و همان ابتدا، به دلیلی که خواهم گفت، رها کردم.
چیزی که در کامپیوتر برای من مهم است، 1001 چیز است بدین شرح:
اول امنیت، دوم امنیت، سوم امنیت، ... و هزار و یکم امنیت!
اهل game و دیگر زواید نیستم. امنیت هم یعنی اینترنت. هیچ یک از اعصای خانواده من، در کار دیگری سرک نمی کشد و از این نظر مشکلی ندارم.
خیلی شنیده ام که لینوکس، ویروس ندارد و تنظیمات firewall مستقل دارد و نیازی به نصب برنامه امنیتی ندارد و اصولا برنامه امنیتی هم ندارد.
مهمترین مشکلات من عبارتند از:
تنظیمات مودم دیال آپ اینترنال و فایروال خیلی سفت و سخت. خیلی زحمت کشیدم ولی به هیچ کدام نرسیدم!
کتابی هم در مورداوبونتو در بازار ندیدم و فقط در مورد redhat,suse,fedora بود که من هم نه خریدم و نه برنامه هایشان را داشتم.
8 ماه است که حتی CD های رایگانی که از نمی دانم کدام کشور اروپایی مجانی فرستاده اند را هم باز نکرده ام و همان طور گوشه این میز مانده اند.
حالا من چه میخواهم؟!!
خیلی ساده است. یک نفری که به من کمک کند!
برای من فدورا و اوبونتو و غیره مهم نیست. شرح حال مرا در بالا خوانده اید. کسی را می خواهم که :
در تهران باشد، یا جایی نزدیک مثلا کرج و اطراف،
CD های لینوکس از هر توزیعی که خودش دوست دارد را برای من با هزینه خود من پست کند،
مرا در نصب و پیکربندی و اداره لینوکس یاری کند،
هر وقت مشکلی داشتم، بتوانم تماس بگیرم،
چند فوت و فن مهم را یاد بدهد،
معلم و مربی من باشد چنانچه همین ویندوز را از دوست نازنین دیگری یاد گرفته ام. هم CD ویندوز ایکس پی و هم ویستا و هم دیگر برنامه هایش را به من داده و هر وقت هم مشکلی داشته ام، به داد من رسیده است؛ مثالی می زنم: اولین بار ردهت را نصب می کردم و اشتباه کردم و کل هارد من با فرمت لینوکس، پیکربندی شد. این دوست که همواره به داد من رسیده است، کمک کرد تا تمام اطلاعات خود را recovery کنم.

در این میان، مهمترین موضوع، همان امنیت و مودم است. سر این موضوع هم با چند مبلغ! لینوکس درگیر شده ام که چرا مودم های اینترنال را ساپورت نمی کنند؟ الان موضوع فایروال هم اضافه شده است. حالا بقیه با شماست! فقط این نکته آخر رو هم گفته باشم که علاقه ای به تماس با ایمیل و پیغام – پسغام ندارم. فقط راه تلفنی را می پسندم.
با تشکر از همه دوستان،
منوچ

« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1395، 10:22 ق‌ظ توسط manuch »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: شاظده پسری هستم مجرد و خیلی خوشقل ... !
« پاسخ #2 : 04 آبان 1387، 01:20 ق‌ظ »
 :lolflag:

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 04 آبان 1387، 02:00 ق‌ظ »
 :D :D  خوش اومدی

آفلاین آرشام

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
« پاسخ #4 : 04 آبان 1387، 02:34 ق‌ظ »
نقل‌قول
رسال شده در: امروز در ساعت 01:31:55 قبل‏ازظهر
ارسال شده توسط: manuch
درج نقل قول

سلام
سوای شوخی، من خیلی به لینوکس علاقه مند شده ام برای یادگرفتن. ظاهرا جماعت لینوکس کار خیلی از اون تعریف می کنند و آب دهان دیگران رو راه می اندازند. پس من تصمیم گرفتم که با لینوکس کار کنم.
با ubuntu , kubuntu و چند تای دیگر و مشابه مثلا پارسیکس هم شروع به کار کرده ام و همان ابتدا، به دلیلی که خواهم گفت، رها کردم.
چیزی که در کامپیوتر برای من مهم است، 1001 چیز است بدین شرح:
اول امنیت، دوم امنیت، سوم امنیت، ... و هزار و یکم امنیت!
اهل game و دیگر زواید نیستم. امنیت هم یعنی اینترنت. هیچ یک از اعصای خانواده من، در کار دیگری سرک نمی کشد و از این نظر مشکلی ندارم.
خیلی شنیده ام که لینوکس، ویروس ندارد و تنظیمات firewall مستقل دارد و نیازی به نصب برنامه امنیتی ندارد و اصولا برنامه امنیتی هم ندارد.
مهمترین مشکلات من عبارتند از:
تنظیمات مودم دیال آپ اینترنال و فایروال خیلی سفت و سخت. خیلی زحمت کشیدم ولی به هیچ کدام نرسیدم!
کتابی هم در مورداوبونتو در بازار ندیدم و فقط در مورد redhat,suse,fedora بود که من هم نه خریدم و نه برنامه هایشان را داشتم.
8 ماه است که حتی CD های رایگانی که از نمی دانم کدام کشور اروپایی مجانی فرستاده اند را هم باز نکرده ام و همان طور گوشه این میز مانده اند.
حالا من چه میخواهم؟!!
خیلی ساده است. یک نفری که به من کمک کند!
برای من فدورا و اوبونتو و غیره مهم نیست. شرح حال مرا در بالا خوانده اید. کسی را می خواهم که :
در تهران باشد، یا جایی نزدیک مثلا کرج و اطراف،
CD های لینوکس از هر توزیعی که خودش دوست دارد را برای من با هزینه خود من پست کند،
مرا در نصب و پیکربندی و اداره لینوکس یاری کند،
هر وقت مشکلی داشتم، بتوانم تماس بگیرم،
چند فوت و فن مهم را یاد بدهد،
معلم و مربی من باشد چنانچه همین ویندوز را از دوست نازنین دیگری یاد گرفته ام. هم CD ویندوز ایکس پی و هم ویستا و هم دیگر برنامه هایش را به من داده و هر وقت هم مشکلی داشته ام، به داد من رسیده است؛ مثالی می زنم: اولین بار ردهت را نصب می کردم و اشتباه کردم و کل هارد من با فرمت لینوکس، پیکربندی شد. این دوست که همواره به داد من رسیده است، کمک کرد تا تمام اطلاعات خود را recovery کنم.
از دوستانی که قصد کمک دارند، در خواست می کنم با من تماس  تلفنی بگیرند:

-- ویرایش توسط ناظر --

یا اس ام اس بزنند. من خودم زنگ می زنم. نگران پول تلفن خود نباشید.
در این میان، مهمترین موضوع، همان امنیت و مودم است. سر این موضوع هم با چند مبلغ! لینوکس درگیر شده ام که چرا مودم های اینترنال را ساپورت نمی کنند؟ الان موضوع فایروال هم اضافه شده است. حالا بقیه با شماست! فقط این نکته آخر رو هم گفته باشم که علاقه ای به تماس با ایمیل و پیغام – پسغام ندارم. فقط راه تلفنی را می پسندم.
با تشکر از همه دوستان،
منوچ

خيلي باحالي! ;D ;D ;D
من تهران نيستم ولي مي‌تونم تلفني كمكت كنم.
اگه هنوز مشكل داري بگو تا شمارمو بدم. ;)
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1395، 10:59 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #5 : 04 آبان 1387، 02:44 ق‌ظ »
دوست لطف کن و عنوان تاپیک رو تصحیح کن.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #6 : 04 آبان 1387، 03:19 ق‌ظ »
http://tehlug.org/ourwiki/
تاییدمی‌شود.
منبعی عالی برای پایتخت نشینان.
البته از جلسه دیگه ممکنه من هم بیام تهران (محال زندگی من مراغه هستش).
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #7 : 04 آبان 1387، 08:58 ق‌ظ »
همه‌ی اینها رو که گفتید، خودتون می‌تونید با تلاش به دست بیارید. مثل اکثر بچه‌ها. شما شروع کنید مشکلی بود همین جا بفرمایید.
Godisnowhere

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #8 : 04 آبان 1387، 10:12 ق‌ظ »
بله مگه همین لاگ تهران و سایت اوبونتو و تکنو تاکس چشه؟من خودم همه مشکلات لینوکسی و حتی ویندوزی و سخت افزاری و نرم افزاری و.... رو از طریق اینترنت حل میکنم.از همون اول....
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین taty_1234567

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #9 : 09 آبان 1387، 07:45 ب‌ظ »
سلام
من میگم شما به جای این کار بهتره یه آنتی ویروس خوب روی XP نصب کنید و با خیال راحت با اینترنت کار کنید من الان 4 ماهه با اینترنت پرسرعت تو اینترنت ول می گردم و هیچ مشکلی پیدا نکردم من kasperskay 2009 دارم
ولی اگر می خواهید لینوکس نصب کنید پیشنهاد می کنم کنار XP نصب کنید.
البته همون جور که گفتم یکم دردسر داره من وقتی برای اولین بار لینوکس نصب کردم مثل شما سیستمم کامل پاک شد و تقریباً 5 بار در یک هفته Fdisk کردم و بیش از 20 بار پارتیشن بندی ولی یاد گرفتم حالا هر وقت بخوام می تونم با ّFdisk لینوکس هر کاری که بخوام روی هارد دیسکم بکنم!!!!!!

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #10 : 10 آبان 1387، 04:52 ق‌ظ »
سلام
من میگم شما به جای این کار بهتره یه آنتی ویروس خوب روی XP نصب کنید و با خیال راحت با اینترنت کار کنید من الان 4 ماهه با اینترنت پرسرعت تو اینترنت ول می گردم و هیچ مشکلی پیدا نکردم من kasperskay 2009 دارم
ولی اگر می خواهید لینوکس نصب کنید پیشنهاد می کنم کنار XP نصب کنید.
البته همون جور که گفتم یکم دردسر داره من وقتی برای اولین بار لینوکس نصب کردم مثل شما سیستمم کامل پاک شد و تقریباً 5 بار در یک هفته Fdisk کردم و بیش از 20 بار پارتیشن بندی ولی یاد گرفتم حالا هر وقت بخوام می تونم با ّFdisk لینوکس هر کاری که بخوام روی هارد دیسکم بکنم!!!!!!
اگه یه کمی (فقط یه‌کم انگلیسی بلد بودبد و سری به وی‌کی همین سایت میزدین! می‌دیدین که نصب لینوکس چه‌قدر میتونه راحت و سریع انجام بگیره.
کار با لینوکس برابر عشق هستش .. ویندوز باور کنین که یه‌قرون نمی‌ارزه.
برای حرفه‌ای شدن حتی برای انجام پیچیده‌ترین یا اصلا ساده ترین کار پیشنهاد لینوکس‌ه و بس.
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1387، 04:53 ق‌ظ توسط آی سهیل »
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #11 : 10 آبان 1387، 07:30 ب‌ظ »
با سلام
پشتیبانی از اون جهت که شما می‌خواهید شاید فعلا مقدور نباشه اگر یکی از دوستان نزدیکتان با لینوکس کار کرده باشد بهترین کمک است.
در ضمن برای شروع کار با لینوکس اگر بدنبال کتاب میگردی: نسخه pdf و آزاد آموزش پارسیکس تالیف استاد آلن باغومیان رو از اینترنت میتونی بگیری حدود ۷ مگ است. اون رو مطالعه کن اگر ویندوز رو بلد باشی حتما مشکلت رو کامل برای استفاده از محیط گرافیکی حل میکنه. اگر طالب شدی و لینوکس رو نصب کردی و چند ماهی با هاش و تو اینترنت سر و کله زدی اگر بخواهی از محیط متنی وامنیتی هم که گفتی اطلاع پیدا کنی کتاب "نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس" تالیف استاد آلن باغومیان رو بگیر و استفاده کن.
۲ نکته: اول اینکه ممکنه فکر کنی کتاب دوم بدردت نیخوره و تخصصی است ولی اشتباه است و بدرد تمام لینوکس کاران میخورد . دوم هر دو کتاب بر پایه لینوکس دبیان آموزش داده اند که اوبونتو و پارسیکس هم زیر مجموعه‌ای از دبیان هستند.
پیشنهاد : از لینوکس هایی استفاده کن که زیر مجموعه‌ی دبیان باشند.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #12 : 13 آبان 1387، 09:53 ب‌ظ »
این آق منوچ دیگه نیومد انگار
یا علی