0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام.دیشب داشتم کتاب Ubuntu Unleashed رو میخوندم، بخش خط فرمان. رفتم کارایی که گفت رو همزمان انجام بدم که دیدم وقتی Ctrl+Alt+F1 رو میزنم فقط یه صفحه سیاه میاد.
نقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 11:04 قظسلام.دیشب داشتم کتاب Ubuntu Unleashed رو میخوندم، بخش خط فرمان. رفتم کارایی که گفت رو همزمان انجام بدم که دیدم وقتی Ctrl+Alt+F1 رو میزنم فقط یه صفحه سیاه میاد. یک صفحه ی سیاه میاد که روش نوشته login درسته؟یوزرت را وارد کن بعد پسوردت را بزن بعد استفاده کن
برای برگشتن به محیط گرافیگی به جای F1 باید F7 بزنیدCtrl+ Alt+F7
نقلقول از: MHA152 در 19 تیر 1392، 11:16 قظنقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 11:04 قظسلام.دیشب داشتم کتاب Ubuntu Unleashed رو میخوندم، بخش خط فرمان. رفتم کارایی که گفت رو همزمان انجام بدم که دیدم وقتی Ctrl+Alt+F1 رو میزنم فقط یه صفحه سیاه میاد. یک صفحه ی سیاه میاد که روش نوشته login درسته؟یوزرت را وارد کن بعد پسوردت را بزن بعد استفاده کنفقط صفحهی سیاه. حتی تایپ هم که میکنم هیچی نیماد.
نقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 02:17 بظنقلقول از: MHA152 در 19 تیر 1392، 11:16 قظنقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 11:04 قظسلام.دیشب داشتم کتاب Ubuntu Unleashed رو میخوندم، بخش خط فرمان. رفتم کارایی که گفت رو همزمان انجام بدم که دیدم وقتی Ctrl+Alt+F1 رو میزنم فقط یه صفحه سیاه میاد. یک صفحه ی سیاه میاد که روش نوشته login درسته؟یوزرت را وارد کن بعد پسوردت را بزن بعد استفاده کنفقط صفحهی سیاه. حتی تایپ هم که میکنم هیچی نیماد.همشون همینطورند؟توی ترمینال ها مشکلی ندارید؟
نقلقول از: MHA152 در 19 تیر 1392، 04:26 بظنقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 02:17 بظنقلقول از: MHA152 در 19 تیر 1392، 11:16 قظنقلقول از: بابک طور در 19 تیر 1392، 11:04 قظسلام.دیشب داشتم کتاب Ubuntu Unleashed رو میخوندم، بخش خط فرمان. رفتم کارایی که گفت رو همزمان انجام بدم که دیدم وقتی Ctrl+Alt+F1 رو میزنم فقط یه صفحه سیاه میاد. یک صفحه ی سیاه میاد که روش نوشته login درسته؟یوزرت را وارد کن بعد پسوردت را بزن بعد استفاده کنفقط صفحهی سیاه. حتی تایپ هم که میکنم هیچی نیماد.همشون همینطورند؟توی ترمینال ها مشکلی ندارید؟هر 6 تا اینجورین. ولی تو ترمینال حالت عادی مشکلی ندارم.
پس دستوراتت را توی ترمینال بزن(راحت تر هم هست)
بوت اسپلشت سالمه؟بدون اشكال تصوير داره؟آخه من بعد از نصب گرافيك هم اون و هم تى تى واى ها خراب شد.