sghl سلام. لی اوت رو تغییر ندادم و باعث شد اون کلمه بی معنی بوجود بیاد. قطعا این اتفاق برای شما هم افتاده. قبلا هم گفته بودم که پروژه بعدی نرم افزاری هست که این مشکل رو برطرف کنه. ابتدا به بررسی می پردازم:
- فایل دانلودی رو اکسترکت کنید.
- فایل setup رو executable کنید و اجراش کنید. حتما فایل readme که باز میشه رو بخونید.
- یه متن بنویسید چه فارسی چه انگلیسی. هر جایی که دوست دارید بنویسید. حالا انتخابش کنید و کلید ترکیبی که با کمک فایل readme درست کردین رو استفاده کنید.
- تموم شد!
عملا باید کار کنه ولی متاسفانه یه مشکلی وجود داره که نرم افزار بعد از تبدیل لی اوت سراغ مرحله بعد نمیره. سورس ها رو که گذاشتم توضیح بیشتری میدم. البته شاید این فقط توی سیستم من اتفاق میوفته. امتحانش کنید، اگه برای شما مشکلی نداشت بهم بگید. اگه شما هم این مشکل رو دارید کافیه یه مرحله دیگه رو انجام بدید:
4. فشردن کلید های ctrl+v
دیگه پروژه ای نمی سازم تا زمانی که دو تا پروژه فعلی به وضعیت مناسبی برسن. البته هنوز هم به ایده های شما نیاز دارم (قطعا ایده ها با نام افراد گذاشته میشن). چه ایده هایی برای دوتا پروژه فعلی و چه ایده هایی برای پروژه های بعدی.
راستی اسکرین شات 500 کیلوبایتی برای یه نرم افزار 11 کیلوبایتی یکم خنده داره.
چیزی هم نداره که بخوام ازش اسکرین شات بگیرم.
دریافت نرم افزار - سورس(به زودی)
از سلمان هم معذرت می خوام اما فعلا وقت یادگیری گیت رو ندارم. در اولین فرصت میرم سراغش