انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل وصل شدن به اینترنت با مودم Zyxel 660HW در اوبونتو 12.04  (دفعات بازدید: 6498 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nimaflix

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10

سلام دوستان،
من یک PC دارم و یک لپتاپ. روی PC ویندوز XP SP3 و اوبونتوی 12.04 نصب شده. لپتاپ ویندوز 7 دارد و باهاش از طریق مودم wireless به اینترنت وصل میشم. درضمن برای تنظیم کردن مودم داخل جعبۀ مودم یک manual هست که تمام تنظیمات مودم توش نوشته شده که از آدرش 192.168.1.1 به تنظیماتش دسترسی پیدا میکنم. حالا من میخوام مودم وایِرلِسم رو به PC وصل بکنم و کمافی السابق با لپتاپ از طریق وایرلس وصل بشوم و PC هم از طریق LAN. اما مشکل اینجاست که وقتی مودم وایرلس رو به PC  وصل میکنم نه در XP نه در اوبونتو وارد آدرس 192.168.1.1 نمیشود. از cmd  هم IP رو ping کردم اما جوابی نداشت.
دیروز، متوجّه شدم چند روز پیش که مودم رو به PC وصل کرده بودم(از طریق LAN)کانکشنی بنام DATA یعنی همون اسمیکه در تنظیمات مودم برای اتصالات Wireless گذاشتم. آیا امکان دارد که LAN مادربرد مشکل داشته باشد؟ چگونه میتوانم مطمئن شوم که LAN  مشکل دارد یا نه ؟ مدل مادربرد من اینه: "gigabyte GA-945pl s3" البته یه کوچولو قدیمیمه :o
خواهشاً چون فعلاً نمیتونم در اوبونتو برنامه ای نصب بکنم ممنون میشم اگر راهنمائیتون درخصوص نصب برنامه‏ ها منحصر به ویندوز باشه.(راستی از مخابرات ADSL گرفتم)

آفلاین nimaflix

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام
دوستان مشکل من حل شد. باید میرفتم توی BIOS  و On-Board LAN رو فعّال(Enable) میکردم. پیشنهاد من اینه که توی توضیحات وصل شدن به اینترنت از طریق مودم و پورت Ethernet این مورد هم اضافه شود، یعنی اطمینان از فعال بودن On-Board LAN دستگاه.
در ضمنمن  Forumهای انگلیسی که توشون عضو هستم قابلیت اینو دارند که پستهای خودت رو ببینی یعنی مثلاْ MyPosts دارند ولی اینجا فقط «مشاهدهٔ پاسخهای جدید بارسالهای شما» رو داره که دراینمورد اگر کسی پاسخی نداده باشه باید با جستجو به پست خودت برسی.  یا اگر میشد هم پست و هم موضوعاتیکه خوشت میاد رو علامت گذاشت و بعداْ از طریق بخشی مثلاْ باسم «پستهای علامتگذاری شده» بهش دسترسی پیدا کرد خیلی خوب میشد.
 اینم اولین پستم از Ubuntu :)
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1392، 05:59 ب‌ظ توسط nimaflix »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
اینجا هم داره، به پروفایلت برو و روی دیدن ارسال ها کلیک کن