سلام دوستان،
من یک PC دارم و یک لپتاپ. روی PC ویندوز XP SP3 و اوبونتوی 12.04 نصب شده. لپتاپ ویندوز 7 دارد و باهاش از طریق مودم wireless به اینترنت وصل میشم. درضمن برای تنظیم کردن مودم داخل جعبۀ مودم یک manual هست که تمام تنظیمات مودم توش نوشته شده که از آدرش 192.168.1.1 به تنظیماتش دسترسی پیدا میکنم. حالا من میخوام مودم وایِرلِسم رو به PC وصل بکنم و کمافی السابق با لپتاپ از طریق وایرلس وصل بشوم و PC هم از طریق LAN. اما مشکل اینجاست که وقتی مودم وایرلس رو به PC وصل میکنم نه در XP نه در اوبونتو وارد آدرس 192.168.1.1 نمیشود. از cmd هم IP رو ping کردم اما جوابی نداشت.
دیروز، متوجّه شدم چند روز پیش که مودم رو به PC وصل کرده بودم(از طریق LAN)کانکشنی بنام DATA یعنی همون اسمیکه در تنظیمات مودم برای اتصالات Wireless گذاشتم. آیا امکان دارد که LAN مادربرد مشکل داشته باشد؟ چگونه میتوانم مطمئن شوم که LAN مشکل دارد یا نه ؟ مدل مادربرد من اینه: "gigabyte GA-945pl s3" البته یه کوچولو قدیمیمه
خواهشاً چون فعلاً نمیتونم در اوبونتو برنامه ای نصب بکنم ممنون میشم اگر راهنمائیتون درخصوص نصب برنامه ها منحصر به ویندوز باشه.(راستی از مخابرات ADSL گرفتم)