احتمالا مال ۲۰۰۳ نیست؟اگه آره من فارسیشو خوندم بدک نیست (تو فارسیش یکم اشکالات داشت)
آره تقریبا عین اونه فقط آپدیتاش حدود یه ماه دیر تر میاد
من دانلود نکردم ولی فکر نکنم مال ۲۰۰۳ باشه
مشکل اینکه اون ردهت ورژن سروره و محیط گرافیکی نداره (البته فکر کنم ) ولی نسخه centos که من دارم میزکار داره
اون هم میزکار داشته،یه گنومی داشته که میدیدی گریه می کردی!!!ببین برو کتاب فارسیشو بگیر دو جلده من خوندمش به جز اشتباهاتی که متعرجم داشت(خودتم می فهمی) مشکلی نداره. در ضمن اگر ردهت ۹ هست مال همون ۲۰۰۳ عه
ردهت ۹!اوه مال قرن بوقه که:]
.
خو سنت اوس خودش آموزشاش هست تو سایتش که!البته مال ردهته ولیه نه اینقد قدیمی:]
.
یه کتابی هم هست مال آلن باغومیان که در مورد سرور دبیان توضیح داده -اگه واسه آموزش میخای اینم خوبه.
اونم خوندم! تالیفش مال ۸۹ عه ولی مال ۲۰۰۴ عه!اما خداییش خیلی کتابش خوبه ...
انگار ما اصلا کتاب جدید نداریم :|
همین اقای باغومیان کتاب ردهت ۹رو هم ترجمه یا تالیفش رو دارن ها.
.
بله قدیمی بودن ربط زیادی نداره:]با حرفتون موافقم.
.
من هنوز اون کتاب آقای باغومیان که برای پارسیکس بود فک کنم ورژن ۲ یا یک و نیم رو دارمش-عاشقشم ینی:]
کاش بقیه هم برن بخوننش -خیلی چیز یاد میگیریم ازش.
مزیتی نسبت به اون دو کتاب نام برده داره؟آخه بازم قدیمیه فکر نکنم چیز جدیدی نسبت به این دو تا کتاب داشته باشه
ردهت ۹!اوه مال قرن بوقه که:]
.
خو سنت اوس خودش آموزشاش هست تو سایتش که!البته مال ردهته ولیه نه اینقد قدیمی:]
.
یه کتابی هم هست مال آلن باغومیان که در مورد سرور دبیان توضیح داده -اگه واسه آموزش میخای اینم خوبه.
من فکر نکم قدیمی بودنش چندان مهم باشه یادمه یک آموزش بود که روی اوبونتو ورژن ۶ بود ولی من روی ۱۳.۰۴ انجام دادم و درست کار داد کتاب آلن با غومیان را خوندم ولی این به نظر بهتر می یاد
چرا خیلی مهمه من خیلی کارا رو تست کردم که تو ورژن های جدید نیست و بیخودی وقت آدمو تلف می کنه