من فایلهای زیادی دارم که به شدت نیاز به تقسیم بندی دارن. دنبال یه چیزی مثل تگ هستم. می خوام تگ ها را به صورت فولدر نشون بده. مثلا این صفحه رو ببینید:
http://askubuntu.com/tagsروی هر تگ کلیک کنید همه سوالات مربوط به اون تگ رو نشون میده. اما ممکنه یه سوال در چندین لینک پیدا بشه. گفتم شاید فایل منیجری باشه که به همین شکل عمل کنه. بشه یه فایل رو در چند فولدر عضو کرد. این کار برای دسته بندی فایل ها خیلی کمک می کنه.
مثلا به عنوان یه کاربرد فرض کنید همه فایل های pdf در یک فولدر باشن و همه فایل های متنی مربوط به برنامه نویسی در یه فولدر دیگه. اما ممکنه یه فایل در هر دو فولدر باشه. یعنی فولدر ها اشتراک دارن. اما این طوری تقسیم بندی شدن بدون این که مشکلی در محل فایل ها در هارد وجود داشته باشه.
ایده لینک که گفتید تا حدی خوبه اما همه چیز مصنوعی و پر زحمته. برای تقسیم بندی فایل هاخیلی جالب در نمیاد.
نمونه این جور فولدر سازی توی DVD (یا فایلهای ISO) امکان داره. اما روی هارد نمی دونم. ضمن این که در هارد بر عکس DVD امکان تغییر هم هست.
شاید با این ایده نرم افزاری ساخته شده باشه و کسی بدونه. ممکنه فایل منیجر هم نباشه فقط نرم افزار تقسیم بندی یا جست و جوی فایل باشه.