انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مجموعه کامل نرم‌افزارهای اوبونتو 13.04 + کوپن تخفیف کاربران اوبونتو ایران  (دفعات بازدید: 2216 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
درود،

مجموعه کامل نرم‌افزارهای اوبونتو ۱۳.۰۴ در هر دو نسخه ۳۲ و ۶۴بیتی در قالب ۱۲ دیسک DVD در خدمت شما عزیزان می‌باشد.

از خصوصیات این مخازن می‌توان به local بودن آن ذکر کرد که باعث نصب راحت نرم‌افزارها بر روی سیستم شما و عدم نیاز به دیسک (و دردسرهای آن مثل تعویض مکرر دیسک‌ها برای نصب یک پکیج خاص و ...) عنوان کرد.

همچنین کاربران سایت اوبونتو ایران با وارد کردن کد ubuntu-ir در هنگام ثبت سفارش، می‌توانند از 30% تخفیف جهت خرید مخازن و DVDهای اوبونتو نسخه‌ی 12.04 و 13.04 استفاده نمایند.

لازم به ذکر است که ارسال کالاها با پست سفارشی به کلیه نقاط ایران جهت خریدهای 20.000 تومان به بالا در فروشگاه لینوکس سی‌تو رایگان می‌باشد.

موس‌پد دایره‌ای اوبونتو، یکی از کالاهای بخش هدایای لینوکسی سی‌تو

مرکز گنو/لینوکس سی‌تو را در گوگل پلاس | توییتر | فیس‌بوک دنبال کنید و از آخرین اخبار آن مطلع شوید
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1392، 01:23 ب‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
ببخشيد ديسك تكميلى رو كى منتشر ميكنيد؟

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
ببخشيد ديسك تكميلى رو كى منتشر ميكنيد؟

سلام احسان‌جان،

برنامه‌ (انگیزه‌ای) برای انتشار دیسک تکمیلی اوبونتو نداریم، نه این که بخواهیم کاربران را با این کار به خرید مخازن کامل مجبور کنیم، بلکه دلیل اصلی آن این است که همین تهیه مخازن کامل اوبونتو نیز برای ما به صرفه نیست (به دلیل تعداد کم کاربران متقاضی) و وقت گذاشتن برای تهیه دیسک تکمیلی و تست و انتشار آن حداقل به یک روز وقت نیاز دارد که این امر برای ما میسر نیست (چون نهایتا حتی ۲۰ نفر هم متقاضی ندارد)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
يه سوال ديگه ببخشيد شايد بيربط هم باشه.
من ديسك تكميلى 12.04 رو دارم رو 13.04 هم نصب ميشه؟

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
يه سوال ديگه ببخشيد شايد بيربط هم باشه.
من ديسك تكميلى 12.04 رو دارم رو 13.04 هم نصب ميشه؟
بله/خیر! کتابخانه در 13.04 به روز شده اند. یک برنامه ممکنه در 12.04 به پایتون 2.7/2.6 وابسته باشه و در 13.04 به پایتون 3

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
ممنون
يعنى تقريبا همش مشكل داره ديگه.