انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتقال نرم افزار ها به کامپیوتری دیگر  (دفعات بازدید: 2679 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
سلام
یکی از دوستانم به تازگی لپ تاب خریده ،میخواستم کل نرم افزار های خودم را به لپتاب اش انتقال بدم با توجه به این که نصب مجدید نرم افزار ها از طریق اینترنت کمی سخته
میخواستم بدونم آیا این کار امکان پذیره ؟ چگونه ؟
سوال دوم اینکه چطور دو کامپیوتر دارای اوبنتو را به هم شبکه کنیم ؟
سوال سوم اینکه گاهی وقت ها به سایت دانشگاه میرم چطور از اینترنت لن استفاده کنم ؟ حتما باید شبکه کرد یا تنها اتصال کابل به لپ تاب کافی است ؟
ممنون اگر اساتید محترم جواب بدهند :)

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
 این سوالها بار ها مورد بحث قرار گرفته اند توی انجمن یکمی بگردی مشکلاتت حل میشوند

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سلام
۱) برای انتقال برنامه های نصب شده ی خودتون ب سیستم دیگر از aptoncd استفاده کنید! اگه ی رابط گرافیکی داره و خیلی ساده هستش. در انجمن هم زیاد در مورد ش صبحت شده.
۲) برای اتصال کافی ک ب سیستم هاتون IP های همکلاس بدید. اگه می خواهید دائمی باشه این IP از منوی System>Administration>Network
ب WireConnection برید و در هر دو سیستم IP تعیین کنید. و برای موقتی هم کافی ی در ترمینال از دستور
$ sudo ifconfig eth0 IP up
استفاده کنید
برای ی سیستم ب طور مثال 192.168.1.2  و برای دیگری 192.168.1.3
و برای اتصال سیستم ها ب هم باید روی یکی openssh-server رو نصب کنید. که بهش میگیم سرور
حالا از روی سیستم دوم می تونیم با دستور scp می تونی بین دوتا سیستم فایل کپی کنی!
و اگه سیستم ها رو ریستارت کنی هم IP های تعیین شده از بین میره ....

۳) بستگی ب سیستم شبکه ی یونی ی شما داره! اگه اونجا DHCP داشته باشند! بله ! فقط اتصال کابل کافی ی ...
***نکته:: ممکنه ک DHCP سرور یونی ی شما DNS ها رو انتقال نده! که لازمه ب صورت دستی تعیین کنید
که این روش ها هم در انجمن قبلا بررسی شده!
کافی ی سرچ کنی OpenDNS و یا DNS
;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوست عزیز اینم راهنمای ان

http://wiki.ubuntu-ir.org/Aptoncd

موفق باشی

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
عجب بد شانسی هستم من
بعد از دو ساعتکه با دو تا آدم گمرام تو بیابان بی علف مشبکه(همون ویندوز بیل گیتس :-X)صحبت کردم و به راهشون آوردم تونستم به هشون بفهمونم که باید خودشون رو از شر مشبکه نجات بدند
خواستم یه نسخه از برنامه های خودم رو به اونا بدم
قبلا با AptOnCd تو ۸.۰۴ کار کرده بودم واسه همین با اطمینان بازش کردم که یه DVD از فایلام Create کنم اما نمیدونم چرا یه هو بسته  شد
هرکاری کردم دوباره بازش کنم هم نشد دقیقا هردفه در زمان scan کردن پکیج ها یه هو بسته میشه
به نظر شما مشکل از ۸.۱۰ یا اینکه چون حجم پکیجام زیاد شده مغزش نمیکشه بسته میشه؟

ولی به هر حال جلو دوستام بد جوری سرخ و سفید شدم :'(
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
عجب بد شانسی هستم من
بعد از دو ساعتکه با دو تا آدم گمرام تو بیابان بی علف مشبکه(همون ویندوز بیل گیتس :-X)صحبت کردم و به راهشون آوردم تونستم به هشون بفهمونم که باید خودشون رو از شر مشبکه نجات بدند
خواستم یه نسخه از برنامه های خودم رو به اونا بدم
قبلا با AptOnCd تو ۸.۰۴ کار کرده بودم واسه همین با اطمینان بازش کردم که یه DVD از فایلام Create کنم اما نمیدونم چرا یه هو بسته  شد
هرکاری کردم دوباره بازش کنم هم نشد دقیقا هردفه در زمان scan کردن پکیج ها یه هو بسته میشه
به نظر شما مشکل از ۸.۱۰ یا اینکه چون حجم پکیجام زیاد شده مغزش نمیکشه بسته میشه؟

ولی به هر حال جلو دوستام بد جوری سرخ و سفید شدم :'(
سلام محمد جان! البته هم پست ام مرتبط با این پسته! هم نه ;)
شما iso ی منبع ات برای 8.04 هستش؟ و می خواهی روی 8.10 اضافه کنید ش؟
البته این رو تست نکردم! ولی فکر نمی کنم بسته شدن ربطی ب این مطلب داشته باشه! می توه ی باگ روی نسخه ی بتا باشه...
آیا سعی کردی روی همین 8.10 ی بک-آپ تهیه کنی باهاش و روی خودش اضافه کنید ؟؟

اگه خواستی بیشتر روی این مورد کار کنی! ی پست مجزا براش باز کنی بهتره!
میسی میسی @};-

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
پاسخ به: انتقال نرم افزار ها به کامپیوتری دی
« پاسخ #6 : 12 آبان 1387، 04:16 ب‌ظ »

۳) بستگی ب سیستم شبکه ی یونی ی شما داره! اگه اونجا DHCP داشته باشند! بله ! فقط اتصال کابل کافی ی ...
***نکته:: ممکنه ک DHCP سرور یونی ی شما DNS ها رو انتقال نده! که لازمه ب صورت دستی تعیین کنید
;)
سلام آقای طالقانی
مشکلم در مورد یک کاملا حل شد
اما مشکل سوم :
دیروز لب تاپ را در سایت دانشگاه (تهران)بردم گفتن شبکه همون DHCP هست و بقیه دوستان لب تاپ را بدون این که به آی پی بدهند تنها با وصل کردن کابل وصل می شدند ولی من هر بار کابل را وصل کردم موفق به اتصال نشدم ، در انجمن هم سرچ کردم اپن دی ان س و دی ان اس ولی احساس کردم بحث های اونجا ارتباطی به مشکل من نداره :) شاید هم من متوجه نشدم :D
این کارها یه نرم افزار گرافیکی نداره که بشه راحت و ساده انجام داد ؟
خوشحال میشم کمکم کنید ،متاسفانه تنها راه اتصال به نت لب تاپم همین شبکه سایت هست
ممنون
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1387، 04:21 ب‌ظ توسط darya »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین

;)
سلام آقای طالقانی
اما مشکل سوم :
دیروز لب تاپ را در سایت دانشگاه (تهران)بردم گفتن شبکه همون DHCP هست و بقیه دوستان لب تاپ را بدون این که به آی پی بدهند تنها با وصل کردن کابل وصل می شدند ولی من هر بار کابل را وصل کردم موفق به اتصال نشدم ، در انجمن هم سرچ کردم اپن دی ان س و دی ان اس ولی احساس کردم بحث های اونجا ارتباطی به مشکل من نداره :) شاید هم من متوجه نشدم :D
ممنون

با اجازه از دوست خوبم علیرضا
شما تنظیات Network Manager رو روی Roaming یا DHCP بگذارید، به صورت خودکار باید IP و DNS بگیره. با ifconfig تست کنید. اگر نگرفت، رنج IP شبکه رو از Admin سوال کنید و یه IP به صورت دستی در همون رنج، از طریقNetwork Manager بصورت Manual ست کنید. اگر هم خواستید، DNS رو ۲۰۸.۶۷.۲۲۰.۲۲۰ ست کنید.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy

;)
سلام آقای طالقانی
اما مشکل سوم :
ممنون
سلام
ب احتمال زیاد مشکل از همون DNS ها باید باشه که فارب جان براتون روش گرافیکی رو هم شرح دادند.

پی نوشته => فاراب
میسی میسی ;)

آفلاین mohamaddarbandi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3

;)
اما مشکل سوم :
ممنون

با اجازه بزرگتر های فوروم! ;)
وقتی کابل اترنت رو به لپتاپتون زدید حدود ۱دقیقه صبر کنید که از سرور آی پی بگیره. اونوقت دستور ifconfigرو توی ترمینال وارد کنید. ببینید کلاینتتون آی پی گرفته یا نه.مثلا مال من اینطوریه:
eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:1a:4b:84:da:5e 
          inet addr:192.168.1.46  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0
          inet6 addr: fe80::21a:4bff:fe84:da5e/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:161675 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:109849 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:189439812 (180.6 MB)  TX bytes:7895567 (7.5 MB)
          Interrupt:16

این یعنی اینکه آی پی من 192.168.1.46 هستش. اگر روبری inet addr: چیزی نوشته نشده بود یعنی مشکل اینه که شما اصلا آی پی نگرفتید. اما اگر IP گرفته بودید و همه چیز ظاهرا درست بود به احتمال خیلی زیاد مشکل از default gateway هست که سرور DHCP به شما داده.از admin شبکه دانشگاه بپرسید که آی پی default gateway سابنت شبکه ای که کابلشو زدید به لپتاپ چنده.سه قسمت اول(از سمت چپِ آی پی default gateway باید با آی پی که توی ifconfig دیدید یکی باشه (که احتمالا مال شما نیست).در صورتی که نبود باید از admin بخواید که یه gatewayبرا شماهایی که از لینوکس استفاده میکنید درست کنه که شما به عنوان default gateway ازش استفاده کنید.

دلیل این همه داستان اینه که xp و vista قابلیت سرور شدن توی شبکه رو هم دارند(علاوه بر کاربرد کلاینت) بنابراین برای اونها اگر default gatewayاز یه ساب نت یا شبکه دیگه بجز خودشون هم انتخاب بشه مشکلی ندارند. هر چند یه inform ابتدایی میدند که آیا مطمینی که میخوای default gateway از یه سابنت دیگه باشه و بعد اون با هر بدبختی که شده قبول میکنه(توی dhcp اینها رو نمیبینید.در صورتی که دستی ست کنید informمیده) و مشکلی پیش نمیاد.اما اگه از ور‍‍ژنهای دسکتاپ لینوکس استفاده کنید(نه سرور) بهتون همچین اجازه ای نمیده که از شبکه دیگه ای default gateway رو انتخاب کنید.

به هر حال بعد از اینکه آی پی default gateway رو از adminشبکه گرفتید با دستور زیر اون رو به pc خودتون اضافه کنید:
sudo /sbin/route add default gw ...به جای ... آی پی گیت وی رو وارد کنید.
اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.