انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن  (دفعات بازدید: 8292 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
پاسخ : توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن
« پاسخ #45 : 28 تیر 1392، 08:10 ب‌ظ »
اگه مشکل اینترنت نداری، می‌تونی یه کاری کنی.
دو تا نسخه‌ بدی بیرون. یکی بدون لاتک که می‌تونن یا روی دی‌وی‌دی رایت کنن و یا با فلش بوت کنن. و یکی دیگه با لاتک که فقط می‌تونن با فلش ۸ گیگ بوت کنن و زنده بیان بالا.

مشکل اینترنت که نه مشکل من این که لینوکس ایزوی بوت ایبلی با حجم بلای چهار گیگ نمی سازه استاندارد مجود فقط ججم زیر 4.1 گیگ رو قبول می کنه البته تا اونجایی که من اطلاع دارم

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
« پاسخ #46 : 07 شهریور 1392، 11:36 ب‌ظ »
دوستان عزیز بالاخره آپلود این سیستم عامل بروی سایت sourceforge.net تموم شد و آماده دانلود است. از لینک زیر دانلود کنید.

http://sourceforge.net/projects/menotu/files/MeNoTu-July-2013/menotu-12.04-desktop-amd64-July-2013.iso/download

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #47 : 08 شهریور 1392، 12:05 ق‌ظ »
سلام
زود آپلود کن بگیرمش.خودمم دارم مهندسى مکانیک میخونم.راستى اونى که غیرآزاد داره رو هم اگه اپلود کنین.بد نیستا
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1392، 09:52 ق‌ظ توسط bahador72 »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #48 : 08 شهریور 1392، 12:38 ق‌ظ »
سلام
زود آپلود کن بگىرمش.خودمم دارم مهندسى مکانىک مىخونم.راستى اونى که غىرآزاد داره رو هم اگه اپلود کنىن.
جان من ىجا آپلود کن...
در جریان تاپیک قرار شد ایشون کمک کنند به اون یکی توزیعی که برای همین کار ساخته شده بود.
شاید این یکی را آپلود کرده باشند ولی
تقریبا شبیه  همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 ‌که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شده
خوب اگر شبیه همونه، سعی کردی با اون تیم ارتباط برقرار کنی که کمکشون کنی نسخه جدید بدن؟

کلا پروژه‌های آزاد اینطوری قدرت می‌گیرند که افراد بجای ساخت پروژه‌های جدید، به پروژه‌های قدیمی می‌پیوندند و اون‌ها رو بهتر می‌کنند. اینطوری تعداد توسعه‌دهندگان توزیع بیشتر می‌شه، تجربیات بیشتری اونجا خواهد بود و باعث می‌شه در پایان یک توزیع بهتر داشته باشیم که حتی اگر چند تا از توسعه‌دهندگانش به دلیل مشکلات کاری زمان همکاری با پروژه رو نداشته باشند، پروژه تعطیل نشه.

ساخت یک چیز جدید همیشه باید انتخاب آخر باشه.

به خدا حق داری اما بسوز پدر بی زبانی اینهمه گفتیم بریم زبان بخونیم نرفتیم و فقط الان ترجمه من اونم بخاطر کار و رشتم خوبه نوشتن و صحبت کردنم داغونه داغونه برا همین مجبور شدم این کارو کنم البته چون تو دانشکده به ویکی OpenFoam , لینوکس میشناختن و خیلی بچه ها با Caelinux و آپدیت نشدنش مشکل داشتن رفتم سمت اینکار حالا اگه به خوام با اینگروه همکاری کنم چیکا باید کنم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم