0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اگه مشکل اینترنت نداری، میتونی یه کاری کنی.دو تا نسخه بدی بیرون. یکی بدون لاتک که میتونن یا روی دیویدی رایت کنن و یا با فلش بوت کنن. و یکی دیگه با لاتک که فقط میتونن با فلش ۸ گیگ بوت کنن و زنده بیان بالا.
سلامزود آپلود کن بگىرمش.خودمم دارم مهندسى مکانىک مىخونم.راستى اونى که غىرآزاد داره رو هم اگه اپلود کنىن.جان من ىجا آپلود کن...
نقلقول از: nixoeen در 23 تیر 1392، 04:55 بظنقلقول از: meno در 23 تیر 1392، 03:57 بظتقریبا شبیه همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شدهخوب اگر شبیه همونه، سعی کردی با اون تیم ارتباط برقرار کنی که کمکشون کنی نسخه جدید بدن؟کلا پروژههای آزاد اینطوری قدرت میگیرند که افراد بجای ساخت پروژههای جدید، به پروژههای قدیمی میپیوندند و اونها رو بهتر میکنند. اینطوری تعداد توسعهدهندگان توزیع بیشتر میشه، تجربیات بیشتری اونجا خواهد بود و باعث میشه در پایان یک توزیع بهتر داشته باشیم که حتی اگر چند تا از توسعهدهندگانش به دلیل مشکلات کاری زمان همکاری با پروژه رو نداشته باشند، پروژه تعطیل نشه.ساخت یک چیز جدید همیشه باید انتخاب آخر باشه.به خدا حق داری اما بسوز پدر بی زبانی اینهمه گفتیم بریم زبان بخونیم نرفتیم و فقط الان ترجمه من اونم بخاطر کار و رشتم خوبه نوشتن و صحبت کردنم داغونه داغونه برا همین مجبور شدم این کارو کنم البته چون تو دانشکده به ویکی OpenFoam , لینوکس میشناختن و خیلی بچه ها با Caelinux و آپدیت نشدنش مشکل داشتن رفتم سمت اینکار حالا اگه به خوام با اینگروه همکاری کنم چیکا باید کنم
نقلقول از: meno در 23 تیر 1392، 03:57 بظتقریبا شبیه همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شدهخوب اگر شبیه همونه، سعی کردی با اون تیم ارتباط برقرار کنی که کمکشون کنی نسخه جدید بدن؟کلا پروژههای آزاد اینطوری قدرت میگیرند که افراد بجای ساخت پروژههای جدید، به پروژههای قدیمی میپیوندند و اونها رو بهتر میکنند. اینطوری تعداد توسعهدهندگان توزیع بیشتر میشه، تجربیات بیشتری اونجا خواهد بود و باعث میشه در پایان یک توزیع بهتر داشته باشیم که حتی اگر چند تا از توسعهدهندگانش به دلیل مشکلات کاری زمان همکاری با پروژه رو نداشته باشند، پروژه تعطیل نشه.ساخت یک چیز جدید همیشه باید انتخاب آخر باشه.
تقریبا شبیه همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شده