انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا لینوکس از ویندوز بهتره؟  (دفعات بازدید: 6804 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
پاسخ : چرا لینوکس از ویندوز بهتره؟
« پاسخ #15 : 07 آبان 1391، 12:14 ب‌ظ »
هر سیستم عاملی ویژگی ها و کارکرد خودش رو داره نمیشه گفت فلان سیستم عامل از بقیه بهتره. مثلا مک از پایه و به صورت تخصصی و از ابتدا برای کارهای مولتی مدیا ساخته شده تدوین صدا گذاری جلوه های ویژه و...تقریبا خیلی از فیلمهایی که شما میبینید خیلی از کارهاشون با سیستمهای مک انجام میشه (این رو کسی بهم گفته که خودش تو کار سینمایی و این جور کارهاست). لینوکس اما در زمینه سرورها خیلی قوی هستش و حدود ۶۴ درصد بازار رو در اختیار داره اما سهم سیستم عامل ها در زمینه دسکتاپ ویندوز حدود ۹۲٪ مک ۶.۳۹ درصد و لینوکس هم تقریبا ۱.۴ درصد است. شما ۱۰ تا دلیل بیارید فلان سیستم عامل بهتره یکی دیگه هم پیدا میشه ۱۰ دلیل میگه که فلان سیستم عامل بهتره!  :o

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
پاسخ : چرا لینوکس از ویندوز بهتره؟
« پاسخ #16 : 08 آبان 1391، 09:54 ب‌ظ »
هر سیستم عاملی ویژگی ها و کارکرد خودش رو داره نمیشه گفت فلان سیستم عامل از بقیه بهتره. مثلا مک از پایه و به صورت تخصصی و از ابتدا برای کارهای مولتی مدیا ساخته شده تدوین صدا گذاری جلوه های ویژه و...تقریبا خیلی از فیلمهایی که شما میبینید خیلی از کارهاشون با سیستمهای مک انجام میشه (این رو کسی بهم گفته که خودش تو کار سینمایی و این جور کارهاست). لینوکس اما در زمینه سرورها خیلی قوی هستش و حدود ۶۴ درصد بازار رو در اختیار داره اما سهم سیستم عامل ها در زمینه دسکتاپ ویندوز حدود ۹۲٪ مک ۶.۳۹ درصد و لینوکس هم تقریبا ۱.۴ درصد است. شما ۱۰ تا دلیل بیارید فلان سیستم عامل بهتره یکی دیگه هم پیدا میشه ۱۰ دلیل میگه که فلان سیستم عامل بهتره!  :o

من هم حرف این دوستمون رو قبول دارم تا حدودی هیچ وقت نمیشه گفت که مثلا ویندوز بهتره یا لینوکس یا... بلکه بسته به  نیاز و کاری که با اون انجام میشه باید سیستم عامل استفاده بشه. حالا یه بابایی که داره برای حساب وکتابش تو مغازه یا شرکت از نرم افزار حسابداری استفاده میکنه چطور بیاد از ویندوز کوچ کنه و بخواد بیاد لینوکس ؟؟ من فکرمیکنم حالا حالا ها ویندوز تو ایران استفاده میشه. فقط به نظر من تنها مشکل اون از نظر امنیتی هست اونم برای مراکزحساس و مهم.